Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

PowerUp 3.0: Θέλεις η σαΐτα σου να μετατραπεί σε drone που ελέγχεις με το smartphone σου;

Ένα πανέξυπνο kit που έχει βγει στο Kickstarter, μπορεί να μετατρέψει την ταπεινή, χάρτινη σαΐτα σας, σε drone που ελέγχετε με το smartphone σας. Το kit, λέγεται PowerUp 3.0 Smart Module.
Για όλους εσάς, σαν κι εμένα, που σας αρέσει να φτιάχνετε χάρτινες σαΐτες, αλλά τις βλέπετε να μην έχουν ιδιαίτερες επιδόσεις, στο Kickstarter, έχει δημοσιευτεί ένα Kit που θα σας κάνει να σταματήστε να ντρέπεστε για τις πτητικές τους ικανότητες. Το PowerUp 3.0 Smart Module, είναι ένα Kit που προσαρμόζεται πάνω στη χάρτινη σαΐτα και σας επιτρέπει να την χειρίζεστε τηλεκατευθυνόμενα, από το smartphone σας. Η συσκευή από πολυκαρβονικό υλικό, είναι ελαφριά, διαθέτει μία προπέλα στην άκρη και, με μία φόρτιση, σας προσφέρει 10 ολόκληρα λεπτά πτήσης, σε ακτίνα 60 μέτρων. Οι δημιουργοί της, ισχυρίζονται επίσης ότι δεν χρειάζεται να φοβάστε τις πτώσεις της σαϊτας σας, εφόσον το PowerUp είναι προστατευμένο, κάτι που αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμο σε όλους τους πιλότους χάρτινων αεροσκαφών.
powerup

Με την εφαρμογή που συνοδεύει το kit, μπορείτε να ελέγχετε την πτήση της super σαϊτας σας πια, απλά στρέφοντας τη συσκευή σας αριστερά και δεξιά. Προς το παρόν έχει αναπτυχθεί η εφαρμογή για iOS, αλλά σύντομα θα ανακοινωθεί και η αντίστοιχη εφαρμογή για Android. Μέσω του Kickstoarter, ο δημιουργός του PowerUp 3.0, θέλησε να μαζέψει 50 χιλιάδες δολάρια προκειμένου το PowerUp να γίνει εμπορικά διαθέσιμο, αλλά μέσα σε λίγες μέρες, έχει ήδη μαζέψει περισσότερα από 250 χιλιάδες δολάρια.
Όσοι επιλέξτε να επενδύσετε περισσότερα από 30 δολάρια στο Project του PowerUp, θα είστε από τους πρώτους που θα μπορέσουν να δοκιμάσουν το φανταστικό gadget-άκι, τον Μάιο του 2014, ενώ το PowerUp θα βγει στο εμπόριο στα τέλη Ιουνίου.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα