Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013

Γιγάντια μεταλλαγμένη χελώνα έκανε ανω κάτω την πόλη Noto της ΙαπωνίαςΣτην πόλη Noto της Ιαπωνίας έπρεπε να καλέσουν ομάδα από την ναυτική βάση των ΗΠΑ για να σφραγίσουν το θηρίο με το σιδερένιο κέλυφος . Ζυγίζοντας  πάνω από 7 τόνους αυτή η μεταλλαγμένη χελώνα μεταφράζεται από τους ντόπιους κυριολεκτικά σε δαίμονα   .

Ορισμένοι κάτοικοι ισχυρίστηκαν οτι την νύχτα την είδαν να βγαίνει από το νερό και  τα μάτια της είχαν μια περιέργη κοκκινη λάμψη, δεν γνωρίζαμε όμως την πραγματική διατροφή της.

 Άλλοι κάτοικοι λένε ότι άκουγαν τον θρήνο της στο βάθος της θάλλασας που μούγκριζε  προς τους ουρανούς και μιλούσε μια αρχαία ιαπωνική γλώσσα λένε οτι καλούσε  πνέυματα αρχαίων σκοτεινών θεών.

Πραγματικά αυτό μπορεί να ήταν ένα θηρίο της Αποκάλυψης και όσον αφορά τους ντόπιους στην αποδεκατισμένη πόλη Noto στην Ιαπωνία είναι ανήσυχοι.Όταν οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις τελικά κάλεσαν  έναν στρατιώτη τους υπενθύμισε ότι «Βλέπαμε τον στόχο να καλπάζει στην εθνική οδό. Ένας γενναίος και ηρωικός οδηγός με τράκτορα αποφάσισε να χτυπήσει το καταραμένο τέρας  με τακτικές καμικάζι .

Οι Ιάπωνες αξιωματούχοι τον καλούσαν μανιωδώς στο CB  λέγοντάς του να γυρίσει. Θα έλεγα ότι η χελώνα έτρεχε με 20 μίλια ανά ώρα , ήταν τρελός! Ήταν τρελό . "

" Τελικά ο τράκτορας χτύπησε την  γιγαντιαία χελώνα  και έγινε  μια τεράστια έκρηξη . Το φορτηγό δυαλυθηκε . Η χελώνα ανοιγόκλεισε  λίγο τα μάτια της και στη συνέχεια έτρεξε  πάνω από το πρόσωπό του νεκρού οδηγού απολαμβάνοντας την  απανθρακωμένη ανθρώπινη σάρκα του μαζί με κομμάτια καμένων μετάλλων από την έκρηξη .

Δυστυχώς το γιγαντιαίο μεταλλαγμένο επιτέθηκε στην πόλη της Noto της  Ιαπωνίας και κυριολεκτικά έσχισε δεκάδες σπίτια ,έφαγε  τίγρεις και αρκετές κατσίκες στον τοπικό ζωολογικό κήπο  αφήνοντας  έναν τραυματία ελέφαντα πίσω του,προσπάθησε να φάει ενα van του κρεοπωλείου που το  χρησιμοποιούσε  για να μεταφέρει το κρέας .
Το πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και οι ομάδες Seals δώσανε μεγάλες ποσότητες κρέατος και  πακέτα C4 και κοβαλτίου αρσενικού . 
 Το θηρίο έφαγε όλο το φαγητό όπως είχε προγραμματιστεί .

Μετά από δύο ώρες αρκετες για να κοιμηθει οι βόμβες είχαν πυροδοτηθεί και η χελώνα δεν κινούνταν  ούτε φαίνονταν τραυματισμένη.

Η ναυτική ομάδα τότε γρήγορα πλησίασε και έδεσε την χελώνα μαζί με τους Ιαπωνες αξιωματούχους  σε ενισχυμένο χάλυβα και την φορτωσαν  για την πλησιέστερη ασφαλης ερευνητική εγκατάσταση της κυβέρνησης .


molwlave

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα