Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Δημοτική Αρχή Ιάσμου : Είμαστε πλειοψηφία και θα μιλάμε τούρκικα !!!


ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥΩς επίσημη γλώσσα του Δήμου Ιάσμου προσπαθούν να κάνουν τα τούρκικα οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης και ο Δήμαρχος κ. Καδή Ισμέτ, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, στα δημοτικά συμβούλια που πραγματοποιεί ο Δήμος Ιάσμου πολλές φορές οι σύμβουλοι συνεννοούνται στα τούρκικα και όχι στα ελληνικά !!!
Αφού κάτι τέτοιο έγινε πολλές φορές, σύμβουλος της αντιπολίτευσης έκανε παρατήρηση στον Δήμαρχο λέγοντας “θα μιλάτε ελληνικά στο δημοτικό συμβούλιο, εδώ είναι Ελλάδα” για να εισπράξει την προκλητική απάντηση συμβούλου της συμπολίτευσης πως “είμαστε 17 και είστε 11, άρα είμαστε πλειοψηφία και θα μιλάμε ότι θέλουμε” !!!
Παράξενες “παρέες” του Δημάρχου Ιάσμου με παράξενο αλλοδαπό εκ Τουρκίας, ο οποίος έχει άμεση σχέση με όσους καταφέρονται εναντίον της Ελλάδας !!!
Καθημερινές πολύωρες “συσκέψεις” του κ. Καδή Ισμέτ, όχι στο γραφείο του, αλλά σε γνωστή καφετέρια της Κομοτηνής !!! Πότε εργάζεται αυτός ο Δήμαρχος;;;
Συγκάλεσε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο την ίδια μέρα…. επειδή δεν είχε απαρτία !!!
Πρόκειται σαφώς για ξεκάθαρη παραβίαση και καταστρατήγηση των ελληνικών Νόμων και του Συντάγματος και σίγουρο είναι ότι οι αρμόδιες Αρχές θα πρέπει να παρέμβουν προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξη.
Να προσθέσουμε, επίσης, ότι το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στον Δήμο Αρριανών, όμως εκεί δεν υπάρχει αντιπολίτευση που να αποτελείται από χριστιανούς συμβούλους και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν και αντιδράσεις.
Πολύωρες “συσκέψεις” σε καφετέριες
Εν τω μεταξύ πολλοί  φίλοι και αναγνώστες μας ενημερώνουν ότι  η παρουσία του κ. Καδή Ισμέτ στα δημοτικά δρώμενα είναι περιστασιακή αφού προσέρχεται στο Δήμο  μόνο για χρονικό διάστημα δυο ωρών το πρωί και στη συνέχεια συχνάζει σε κεντρική καφετέρια της Κομοτηνής (συγκεκριμένα σε καφετέρια της οδού Βενιζέλου) συντροφιά με παράξενο αλλοδαπό εκ Τουρκίας, ο οποίος έχει άμεση σχέση με όσους καταφέρονται εναντίον της Ελλάδας και το ερώτημα είναι, πως και με ποιο τρόπο επιλύονται τα θέματα του Δήμου και των δημοτών;
Συγκάλεσε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο την ίδια μέρα…. επειδή δεν είχε απαρτία !!!
Σε ακόμα μια σοβαρή καταγγελία για την καταχρηστική συμπεριφορά του Δημάρχου κ. Καδή Ισμέτ προχώρησε αυτή τη φορά ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Αμούτζας.
Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στο Δήμο Ιάσμου. Όμως, το παρόν σε αυτό έδωσαν μόνο 13 σύμβουλοι της συμπολίτευσης με αποτέλεσμα να μην υπάρχει απαρτία. Αντί, λοιπόν, ο Δήμαρχος να αναβάλλει τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και να οριστεί νέα ημερομηνία ως όφειλε να κάνει, συγκάλεσε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο μία (1) ώρα μετά την ίδια μέρα προκειμένου να φωνάξει τους συμβούλους για να δώσουν το παρόν, να υπάρξει απαρτία και να υπερψηφιστούν τα θέματα που έφερε προς συζήτηση.
Αυτά γίνονται σε ένα φορέα της Τοπικης Αυτοδιοικησης που υποτίθεται ότι πρέπει να λειτουργεί δημοκρατικά.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα