Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Εξωσυζυγικη Σχεση



Μια εξωσυζυγική σχέση μπορεί να προκαλέσει τεράστια ζημιά σε ένα ζευγάρι και στο σημερινό κόσμο όπου είναι τόσο δύσκολο να βρεις μια σχέση που να αξίζει, το να καταστρέψεις έναν δεσμό απατώντας το έτερο σου ήμισυ είναι απλά λάθος. Μελετώντας τις συνθήκες που το ευνοούν, τις συνέπειες και πως αντιμετωπίζεται, μπορεί κάποιος να είναι καλύτερα προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο γεγονός ή και να το αποφύγει.

Δυστυχώς οι πιθανοί λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν κάποιον σε εξωσυζυγική σχέση είναι πολλοί. Ο άνθρωπος λειτουργεί πολύπλοκα και κάθε περίπτωση απιστίας μπορεί να οφείλεται σε τελείως διαφορετικούς λόγους. Σε όλες τις περιπτώσεις αποφεύγεται όμως και σε καμία περίπτωση ο λόγος δεν δικαιολογεί την πράξη. 
Μερικοί απατούν επειδή η υφιστάμενή τους σχέση δεν τους γεμίζει, μερικοί επειδή δεν έχουν την αίσθηση της τιμής και άρα είναι μικρό το εμπόδιο, μερικοί νιώθουν ότι χρειάζονται κάτι συναρπαστικό και ενθουσιώδες, κάποιοι απλά δεν μπορούν να αρνηθούν λόγω εγωισμού, κάποιοι αντιθέτως έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση και πιστεύουν πως μια τέτοια σχέση μπορεί να τους βοηθήσει ενώ υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι.
 Σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχει κάτι κοινό, κάποιος συνάπτει μια εξωσυζυγική σχέση νομίζοντας ότι αυτή θα του λύσει τα προβλήματά του.
Τα προβλήματα όμως αρχίζουν μετά τη σύναψη μιας τέτοιας σχέσης και ακόμα και ένα διαζύγιο δεν είναι λύση. Στο διαζύγιο δεν υπάρχουν νικητές και το βάρος μιας τέτοιας κατάληξης πέφτει στα παιδιά. Όταν κάποιος χρησιμοποιεί το μυαλό του προτού προβεί σε ενέργειες που δεν έχουν επιστροφή, μπορεί να σώσει τον εαυτό του από πολλούς μπελάδες. 
Είναι εκπληκτικό το πόσο μπορεί να βελτιωθεί η ζωή μας όταν είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας και τον σύντροφό μας, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία για τη σύναψη μιας εξωσυζυγικής σχέσης. Ακόμη και η τρίτη επιλογή, να μην κάνουμε τίποτα για το πρόβλημα και να το αγνοήσουμε είναι αδύνατο να συγκριθεί ως προς τα αποτελέσματά της.

Οι σχέσεις είναι από τα πολυτιμότερα στοιχεία της ζωής μας και τους αξίζει να αντιμετωπίζονται ως τέτοια. Μια εξωσυζυγική σχέση δεν θα χρειαζόταν να γίνεται στα κρυφά και να συνοδεύεται από τόσες πολλές τύψεις αν ήταν κάτι το καλό!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα