Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Τι πεθαινει λοιπον?? Τι ειναι ο θανατος??




H σκεψη που ειναι μια υλικη διαδικασια που ειναι και μια ανταποκριση της μνημης γνωριζει οτι καποια στιγμη θα ερθει το τελος της...

Επινοησε λοιπον την ψυχη που δεν εχει τελος. 

Η ατομικη ψυχη που δεν ειναι αλλο απο το περιεχομενο της συνειδησης με τους φοβους και τους φθονους τις ευχαριστισεις και τους πονους,τις αντιθεσεις και τις αντιδρασεις ολα οσα νομιζει οτι κατεχει....ολα τα μου. κ.λ.π. αυτη η ατομικη ψυχη δεν ειναι αλλη απο το εγω.

 Τι πεθαινει λοιπον?? Τι ειναι ο θανατος??


Πρωτα λοιπον ο οργανισμος ερχεται σε ενα τελος το ονομα ερχεται σε ενα τελος και η συνειδηση δυαλυεται μαζι με τον περιεχομενο της. 

Οι φοβοι μου τα ανγχη μου η περιουσια μου το σπιτι μου η πιστη μου η πατριδα μου η οικογενοια μου η γυναικα μου τα ιδανικα μου ο λογαριαμος μου στην τραπεζα ο κηπος μου το δεντρο μου τα επιπλα μου το αυτοκινητο μου η καρεκλα μου η θρησκεια μου ο θεος μου ο πλανητης μου το κτημα μου η ερωμενη μου η θαλασσα μου ολα ερχονται σε ενα τελος. 

Αυτο το Μου το ονομασανε ψυχη και επινοησαν την συνεχεια αυτου του ΜΟΥ σε επομενες ζωες..

Και οχι μονο αυτο αλλα επινοησαν λεει οτι στις επομενες ζωες αυτο το Μου η ψυχη δηλαδη θα εξελιχτει σε κατι αλλο.Η επινοησαν οτι το εγω η ψυχη δηλαδη θα παει στον παρδεισο η στην κολαση....Και αλλες πολλες επινοησεις εφτειαξε η σκεψη. 

Τωρα μπορει καποιος να δωσει τελος σε ολα αυτα τα Μου εν ζωη που ειναι κα το τελος της ταυτισης??? Μπορει να μπει ενα τελος στον χρονο που ειναι το εγω??? Και βεβαια μπορει οταν ο σκεπτομενος που δημιουργησε η σκεψη ερθει σε ενα τελος...Και αυτο λεγεται το τελος του χρονου....

Μονο αυτος ο θανατος υπαρχει ο θανατος της εικονας του προσωπου με ολα του τα Μου. 

Τοτε σε αυτην την αχρονη κατασταση εκδηλωνεται μια ενεργεια τρομερη που ειναι αγαπη ανιδιοτελη και συμπονοια και η αυτη η αγαπη που δεν εχει αντιθετο δεν πεθαινει ποτε. 

Αυτο που ειναι καλο , η καλοσυνη δεν μπορει ποτε να πεθανει...

Οταν η pupulghi ρωτησε το κρισναμουρτι ναι αλλα τωρα επικοινωνω μαζι σου μιλω μαζι σου εισπαραττω αυτη την αγαπη απο εσενα, αρα η αχρονη αυτη αγαπη εισαι εσυ. 

Της ειπε δεν ειναι δικια μου εκδηλωθηκε δια μεσου του σωματος αλλα δεν ειναι δικια μου. 

Και τοτε τον ρωτησε ,,, τι θα γινει εαν αυτο το σωμα ερθει σε ενα τελος.Δεν θα μπορω πλεον να επικοινωνω με αυτην την αγαπη?? 

Και της απαντησε ο Κ. και βεβαια θα επικοινωνεις θα συνεχισει και μετα την αποσυνθεση του σωματος.......

Γιατι αυτη η αχρονη ενεργεια αυτη η αγαπη δεν πεθαινει ποτε. Παντα υπηρχε και παντα θα υπαρχει αρκει καποιος οσο ζει να ανοιξει την καρδια και να της επιτρεψει να εκδηλωθει......... ...............................

Απο τον διαλογο με την Pupul jayakar με θεμα Ending ...death

Tim Gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα