Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Το CBS News παραδέχεται ότι ο εκτελεστής της ναυτικής βάσης της Washington ενδεχομένως υπήρξε θύμα ελέγχου του νου [Βίντεο]


Ο εκτελεστής  είχε  χαραγμένα μηνύματα στο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε στη σφαγή. Βίντεο ΕΔΩ
(CBS News) ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ - Πηγές λένε ότι ο Aaron Alexis άφησε πίσω του δύο σύντομες φράσεις χαραγμένες στις πλευρές του όπλου που χρησιμοποίησε για την σφαγή στην ναυτική βάση της Washington.
Ένα από τα μηνύματα, χαραγμένο στο μέταλλο του όπλου διαβάζει, "Better off this way." Δηλαδή, καλύτερα με αυτόν τον τρόπο.
 Η άλλη είναι περισσότερο αινιγματική: "My ELF weapon." Το ELF όπλο μου.
Οι ερευνητές δεν ξέρουν τι σημαίνουν τα χαρακτικά.


 "ELF" θα μπορούσε να είναι μια αναφορά σε "εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας" ραδιοκύματα που χρησιμοποιούνται από το Πολεμικό Ναυτικό για την επικοινωνία με τα υποβρύχια.
Επίσης, μπορεί να αφορά ένα παράξενο περιστατικό που συνέβη πριν από έξι εβδομάδες στο Νιούπορτ.
"Οι ερευνητές του Newport έλαβαν μια έκθεση και την παρέδωσαν στη τοπική Ναυτική 
αστυνομία . 

Είναι προφανές ότι δεν έφτασε ποτέ έως τα ανώτερα κλιμάκια της ιεραρχίας.
Οι καταγραφές της κυβέρνησης δείχνουν ότι στις 23 Αυγούστου, ο Alexis επισκέφθηκε τον χώρο επείγοντων στο Providence, διαμαρτυρόμενος για αϋπνία. Έλαβε φαρμακευτική αγωγή για να τον βοηθήσει να κοιμηθεί. Στη συνέχεια, πέντε ημέρες αργότερα, στις 28 Αυγούστου, έλαβε συνταγή  από ιατρικό κέντρο στην Ουάσιγκτον, για να τον βοηθήσει να κοιμηθεί.
Το Τμήμα Υποθέσεων Βετεράνων αποκάλυψε επίσης ότι ο Alexis είχε μερική ανικανότητα λόγω ορθοπεδικών προβλημάτων και κουδούνισμα στα αυτιά του.Ελάμβανε επιδόματα αναπηρίας συνολικού ύψους 395 δολαρίων το μήνα.
Η οικογένειά του υποστήριξε ότι ο Alexis είχε, επίσης, ζητήσει και λάμβανε θεραπεία για θέματα ψυχικής υγείας.Όμως, δεν υπάρχει καμία καταγραφή του Alexis να λαμβάνει αυτό το είδος της περίθαλψης.
Σύμφωνα με μια δήλωση, «... ποτέ δεν ζήτησε ένα ραντεβού από ειδικό ψυχικής υγείας."
Το FBI ακόμα δεν έχει βρει το κίνητρο για τις εκτελέσεις, και οι ερευνητές λένε ότι μέχρι στιγμής, δεν έχουν βρει καμμία σαφή σύνδεση μεταξύ του Alexis με οποιοδήποτε από τα θύματά του.
Από  cbsnews
Απόδοση Κειμένου doreias
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα