Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΥ
Όπως σας έχουμε πει πολλές φορές πριν, υπάρχουν σημαντικές ενεργειακές αλλαγές που πράγματι κινούνται όλο και πιο κοντά στην ΓΑΙΑ σας, το γεγονός είναι αναπόφευκτο, αλλά οι περισσότεροι δεν κατανοούν με τον ανθρώπινο νου τι είναι αυτό το γεγονός στο οποίο όλοι αναφερόμαστε, γι' αυτό επιτρέψτε εν συντομία να σας εξηγήσουμε τη σημασία του, και τι ακριβώς πρόκειται να σαρώσει τον πλανήτη σας.


  Αφήστε μας να σας διαβεβαιώσουμε ότι η καταστροφή που πολλοί από εσάς βλέπουν στα τρισδιάστατα μάτια τους, είναι η καταστροφή του παλαιού συστήματος σκέψης και του παλαιού συστήματος πεποιθήσεων, γιατί πράγματι υπάρχει μια νέα διαδικασία σκέψης που προέρχεται μέσα απο τις καρδιές σας, ένας νέος καρδιακός κωδικός ο οποίος εκρήγνυται από μέσα σας, και σας φέρνει σε ευθυγράμμιση με την Απόλυτη Αλήθεια.  Η αλήθεια είναι ότι όλοι σας είστε υπέροχα όντα, ικανά να δημιουργήσετε κόσμους κοντά σε μέγεθος με εκείνον που σήμερα μέσα σε αυτόν βρίσκετε τον εαυτό σας. Είστε πράγματι αφυπνισμένοι στον κωδικό της καρδιά σας, έχετε αφυπνιστεί στην πραγματική αλήθεια, η οποία είναι, ότι έχετε τον έλεγχο της πραγματικότητας σας, και δεν χρειάζεστε κανέναν να σας πει το τι, το πώς, το πότε και το γιατί.


  Τεχνικά αυτό που πρόκειται να συμβεί στον πλανήτη σας είναι η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΥ. Πολλές Πύλες στον πλανήτη σας θα ανοίξουν και η ενέργεια από αυτές τις Πύλες θα κατέλθει σε κεντρικό σημείο στο κέντρο της Γης μέσα από τον άξονά της, η ταλάντευση θα αλλάξει μερικούς βαθμούς, και πολλές εκδηλώσεις διαφόρων φύσεων θα συμβούν. Μια μαζική διαδικασία καθαρισμού πρόκειται να λάβει χώρα.


  Όλα τα Γήινα αρχαία συστήματα δικτυακών Πυλών θα ενεργοποιηθούν σημαντικά και θα απελευθερώσουν τη γνώση που έχει παραμείνει αδρανής για αιώνες. Οι επιστήμονες σας πρόκειται να ανακαλύψουν αποδείξεις για το τι είναι αυτό που συζητάμε εδώ με εσάς. Όλο και περισσότερες εφημερίδες θα αναφέρουν τα νέα ευρήματα των επιστημονικών πειραμάτων για να υποστηρίξουν όλες τις "θεωρίες" που παρουσιάζουμε μπροστά σας.


  Αλλά ας επιστρέψουμε στις χειροπιαστές ημερομηνίες. Από τις 18 εώς τις 24 Σεπτεμβρίου του Γήινου χρόνου σας, αυτό που πρόκειται να συμβεί στον πλανήτη σας, είναι πως οι Πύλες για άλλη μια φορά πρόκειται να ανοίξουν, αλλά αυτή τη φορά η ενέργεια που θα βιώσετε δεν θα προέρχεται από οποιοδήποτε ουράνιο σώμα, αλλά από τη δική σας ΓΑΙΑ. Αυτό που πρόκειται να αντιμετωπίσετε είναι το σαρωτικό μεγάλο κλάδεμα, της Γης σας, ενεργειακά, σωματικά και ψυχικά.


  Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι οι αλλαγές που πρόκειται να λάβουν χώρα στον πλανήτη σας είναι οι αλλαγές που έχουν τεθεί σε κίνηση πριν από πολλά χρόνια, και έτσι με την τετραπλή επίδραση, σας επηρεάζουν να κινηθείτε όλο και πιο κοντά στην ενοποίηση της σκέψης, στην ενοποίηση του συστήματος.


  Τι εννοούμε με αυτό ΔΕΝ είναι η ιδέα ότι όλοι σας θα αρχίσετε να σκέφτεστε ακριβώς το ίδιο, αντίθετα είστε έτοιμοι να ξυπνήσετε μέσα στον αληθινό υπέροχο εαυτό σας, να αφυπνίσετε τις καρδιές σας, και να θυμηθείτε την πραγματική αιτία που είστε όλοι τώρα εδώ, να ξυπνήσετε τη δημιουργικότητά σας, να αφυπνίσετε την ατομικότητά σας, και κατ΄επέκταση την ΕΝΟΤΗΤΑ...ώστε να καταλάβετε ότι όλοι σας είστε εδώ ως κομμάτια ενός παζλ, προκειμένου να ενώσετε αυτά τα κομμάτια για να οικοδομήσετε ένα σύνολο. Ένα σύνολο, γεμάτο από ένα πλήθος χρωμάτων, δονήσεων, μουσικών αποχρώσεων αυτής της διακύμανσης που κάποτε μαζί, θα ρέει σαν ποτάμι προς την ίδια κατεύθυνση, προς την κατεύθυνση της Αγάπης, του Φωτός, της κατανόησης, της συμπόνιας, και της αφθονίας.


  Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα εγκαταλείψετε όλα εκτός από ένα πράγμα, την ιδέα ότι είστε όλοι διαχωρισμένοι γιατί δεν είστε. Γιατί είστε όλοι ένα και το αυτό, αλλά έχετε έρθει με διαφορετικές συχνότητες δόνησης. Και έτσι, εγκαταλείποντας το μίσος σας ο ένας για τον άλλο, συγχωρώντας ο ένας τον άλλο, και συγχωρώντας τον εαυτό σας, θα κινηθείτε πιο κοντά τελικά, παίζοντας από κοινού την όμορφη μελωδία της απελευθέρωσης από την έλλειψη, της απελευθέρωσης από τον πόλεμο, και από την ασθένεια. 


 Επιτέλους θα είστε σε αρμονία με τον εαυτό σας, σε αρμονία με τις δικές σας δημιουργικές δυνάμεις, θα ακολουθήσετε τους κωδικούς της καρδιάς σας, για να ζήσετε τη ζωή σας όπως προοριζόταν να είναι, όπως έχετε αποφασίσει να κάνετε, είναι τότε που το παζλ μπορεί τελικά να ενωθεί και η μελωδία μπορεί τελικά να απελευθερώσει την μορφή της Γης, και να ταξιδέψει γρήγορα στην συμπαντική συχνότητα της Αγάπης, και είναι τότε που η Γη σας, και τα ανθρώπινα όντα, μπορούν τελικά να ενταχθούν στην Διαπλανητική Συνομοσπονδία του Φωτός.


  Και έτσι, θα το επαναλάβουμε ξανά και ξανά, να ακούσετε την έκκληση μας, ακούστε την μελωδία μας ...είστε για να συγχωρήσετε, ο ένας τον άλλον, αφήστε πίσω τις παρανοήσεις προς τον Εαυτό σας και τους γύρω σας ... είναι η ώρα να σταματήσετε να προσπαθείτε να αλλάξετε τους πάντες γύρω σας και είναι η ώρα να κοιτάξετε βαθιά εσωτερικά και αρχίστε με εσάς.


  Να ξέρετε ότι όσοι από εσάς είστε εδώ για να ενεργοποιήσετε τα πλέγματα, αυτοί που είστε εδώ για να ενεργοποιήσετε τις πύλες , θα κληθείτε στο καθήκον, να είστε προετοιμασμένοι, σας ζητάμε όσοι από εσάς -και εσείς ξέρετε ποιοί είστε- να είστε προετοιμασμένοι με την κατανάλωση αρκετών υγρών και να είστε σε αναμονή συντονισμένοι στις νότες, στους ήχους που εισέρχονται στα κανάλια της ακοής σας, δηλαδή τα αυτιά σας. 


  Θα λάβετε μια ποικιλία από ήχους, αισθήσεις, θα ακούσετε διαφορετικές αποχρώσεις, θα νιώσετε δυσφορία στα αυτιά σας, θα αισθανθείτε γρήγορες αλλαγές στην ατμοσφαιρική πίεση γύρω σας, θα αισθανθείτε σαν κάτι που πιέζει ενάντια στα πεδία της ενέργειας σας, θα αισθανθείτε σταγόνες ενέργειας, ξαφνική κόπωση, απότομη εγρήγορση, ξαφνικούς θορύβους που συνήθως δεν τους ακούτε. Όλα αυτά είναι οι κλήσεις για να δώσετε προσοχή ώστε να συμβαδίσετε με τον εαυτό σας.


  Εσείς όλοι θα κληθείτε σε δράση, δράση η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 24 Σεπτεμβρίου. Δράση για να ενεργοποιήσετε τα πλέγματα των Πυλών της ΓΑΙΑΣ.


  Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι αυτό είναι ένα ΒΗΜΑ, αυτό είναι απλώς μια έναρξη του Γεγονότος, ένα προπαρασκευαστικό βήμα, και θα κληθείτε στο καθήκον πολλές φορές επίσης, καθ' όλη τη διάρκεια της παρούσας ενσαρκώσεως σας. Γιατί όχι μόνο είστε εδώ για να ενεργοποιήσετε τα πλέγματα, αλλά για να οδηγήσετε και να βοηθήσετε την ανθρωπότητα καθώς μετακινείται από τη μία διάσταση στην άλλη, καθώς κινείται όλο και πιο κοντά στην κατανόηση του ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟΥ χαρακτήρα της.

ΠΗΓΗ:  http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/2013/09/16/sept-18-24-purification-process-pleiades/

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Δανάη Πλειάδεια

ΠΗΓΗ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα