Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΙ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΤΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ.. Ο μεχρι προτινος ΠΛΗΡΩΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΤΩΝΗΣ σαμαρας κατω από την πιεση των πραγματων την κάνει τώρα γυριστη… μαεστρος στις κωλοτουμπες ο κομανετσης!




"Έχουνε γεμίσει όλοι (οι παιδικοί σταθμοί) με μετανάστες και Έλληνας δεν μπορεί να μπει στον παιδικό σταθμό. Αυτό επίσης τέρμα. Είναι ορισμένα πράγματα που κι εμένα με ενοχλούν όσο εσάς, αλλά είναι κι ορισμένα πράγματα που πρέπει να σταματήσουμε την καραμέλα ότι είναι ρατσισμός".

Όχι, αυτή τη δήλωση δεν την έκανε ο Ηλίας Παναγιώταρος, ούτε κάποιο άλλο μέλος της Χρυσής Αυγής. Αυτή τη δήλωση την πραγματοποίησε ο σημερινός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Όπως θα παρακολουθείστε στο video που ακολουθεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υπήρξε πλήρως ευθυγραμμισμένος με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, η οποία όπως όλα δείχνουν (δες δηλώσεις Λαζαρίδη) εξακολουθεί να αποτελεί την "χρυσή εφεδρεία" της καταρρέουσας Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να γαντζωθεί στην εξουσία και να συνεχίσει την εγκληματική της πολιτική σε βάρος του ελληνικού λαού.

Αλήθεια ποιος δε θυμάται τα στελέχη της Χρυσής Αυγής πριν από καιρό να κάνουν λόγο για "παιδικούς σταθμούς μόνο για Έλληνες"; Η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά προκαλεί ανατριχίλα και μεγάλο προβληματισμό σε κάθε δημοκράτη και αντιρατσιστή και η σημερινή δήθεν αντιρατσιστική του του θέση δεν πείθει κανένα.

Παρακολουθείστε το ανατριχιαστικό βίντεο και τα συμπεράσματα εναπόκεινται στην κρίση του καθενός:



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα