Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

15 σημάδια ότι ο Ομπάμα έχει ήδη πάρει την απόφαση να πάει σε πόλεμο με τη Συρία

Michael Snyder ακτιβιστής 




Η κυβέρνηση Ομπάμα φαίνεται απολύτως αποφασισμένη να βοηθήσει την ριζοσπαστική ισλαμική τζιχάντ που αποκεφάλισε Χριστιανούς , που κατέσφαξε ολόκληρα χριστιανικά χωριά , και που έχει υποσχεθεί πίστη στην Αλ-Κάιντα για την ανατροπή του καθεστώτος του Άσαντ και της κατάληψης της Συρίας. 

Ναι, το καθεστώς Άσαντ είναι τρομερό, αλλά αν αυτοί οι τρελοί τζιχαντιστές αναλάβουν τον έλεγχο, αυτό θα αποσταθεροποιήσει ολόκληρη την περιοχή, κάνοντας την προοπτική ενός μεγάλου περιφερειακού πολέμου πολύ πιο πιθανή, καιβυθίζοντας ολόκληρο το έθνος της Συρίας σε έναν πλήρη και απόλυτο εφιάλτη. Έχει υπολογιστεί ότι κάπου γύρω στους 100.000 άνθρωπους έχουν ήδη σκοτωθεί στον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία, και τώρα φαίνεται ότι ο στρατός των ΗΠΑ και  του ΝΑΤΟ πρόκειται να εμπλακούν άμεσα στη σύγκρουση. 

Η κυβέρνηση Ομπάμα εξετάζει το ενδεχόμενο στην πραγματοποίηση μιας επίθεσης κατά της Συρίας, ακόμη και αν ο αμερικανικός λαός είναι συντριπτικά εναντίον του, ο Ομπάμα δεν έχει την έγκριση του Κογκρέσου για να ξεκινήσει έναν πόλεμο, και ο ίδιος ποτέ δεν θα πάρει την έγκριση για στρατιωτική δράση από τον ΟΗΕ, διότι θα αντιμετωπίσει την άρνηση  της Ρωσίας . Αυτήό είναι το ξεκίνημα  μιας κολοσσιαίας εξωτερικής πολιτικής καταστροφής για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ένας πιθανός πόλεμος με τη Συρία ήρθε στο προσκήνιο λόγω της χημικής επίθεσης κοντά στη Δαμασκό την περασμένη εβδομάδα που σκότωσε 1.400 άτομα. Η κυβέρνηση Ομπάμα και πολλές άλλες δυτικές χώρες κατηγορούν για αυτή την επίθεση το καθεστώς του Άσαντ. Αλλά κάποιοι άλλοι επισημαίνουν ότι δεν είχε απολύτως κανένα νόημα για το καθεστώς Άσαντ να κάνει ένα τέτοιο πράγμα. Φαίνεται να κερδίζει τον εμφύλιο πόλεμο, και ο Assad ξέρει ότι ο Ομπάμα έχει ήδη πει ότι η χρήση χημικών όπλων στη Συρία θα αποτελούσε "κόκκινη γραμμή" για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Επομένως, γιατί το καθεστώς Άσαντ να ξεκινήσει μια βίαιη επίθεση χημικών όπλων κατά των γυναικών και των παιδιών μόλις μερικά μίλια από το σημείο στο οποίο έμεναν οι επιθεωρητές του ΟΗΕ ; Γιατί ο  Άσαντ να διακινδυνεύσει  έναν πόλεμο με τις Ηνωμένες Πολιτείες και το  ΝΑΤΟ; Ο Άσαντ θα πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος ή να έχει τάσεις αυτοκτονίας για να κάνει ένα τέτοιο πράγμα. Αυτοί που ωφελούνται από αυτήν την χημική επίθεση είναι οι τζιχαντιστές. 

Οι πιθανότητες μιας ξένης επέμβασης στη σύγκρουση αυξήθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Εμείς ποτέ δεν θα μάθουμε την πραγματική αλήθεια για το ποιος ήταν στην πραγματικότητα πίσω από αυτή την επίθεση. Και ακόμα κι αν δεν είχε συμβεί, οι ΗΠΑ και το  ΝΑΤΟ θα μπορούσαν να εφεύρουν μια άλλη δικαιολογία για να εμπλακούν στον πόλεμο ούτως ή άλλως. Φαίνονται να διακατέχονται από μία εμμονή όσον αφορά την απομάκρυνση του καθεστώτος του Άσαντ, αλλά δεν έχουν σκεφτεί πραγματικά τις συνέπειες. 

Τα ακόλουθα είναι 15 σημάδια ότι ο Ομπάμα έχει πάρει ήδη την απόφαση να πάει σε πόλεμο με τη Συρία ... 

1 Η Συρία συμφώνησε να επιτρέψει στους αξιωματούχους του ΟΗΕ να επιθεωρήσουν το χώρο της πρόσφατης επίθεσης χημικών όπλων που σκότωσε πάνω από 1.400 άτομα, αλλά ένας «ανώτερος αξιωματούχος των ΗΠΑ», λέει ότι μια τέτοια εξέταση  είναι " πολύ αργά για να είναι αξιόπιστη ». 

# 2 Σύμφωνα με το ABC News , ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι υπάρχει «πολύ μικρή αμφιβολία" ότι το καθεστώς Άσαντ ήταν πίσω από την θανατηφόρα επίθεση με χημικά όπλα  την περασμένη εβδομάδα. 

# 3 Τέσσερα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ με βαλλιστικούς πυραύλους κινούνται σε θέση στην ανατολική Μεσόγειο. Εάν η εντολή είναι δεδομένη, θα είναι σε θέση να εκτοξεύσει πυραύλους Tomahawk σε στόχους στο εσωτερικό της Συρίας μέσα σε λίγα λεπτά ...

Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν στο Associated Press ότι το Πολεμικό Ναυτικό έστειλε και ένα τέταρτο πολεμικό πλοίο οπλισμένο με βαλλιστικούς πυραύλους στην ανατολική Μεσόγειο, αλλά χωρίς τις άμεσες διαταγές για οποιαδήποτε εκτόξευση πυραύλων στη Συρία.

Πλοία του Ναυτικού των ΗΠΑ είναι σε θέση να εκτελέσουν ποικιλία στρατιωτικών ενεργειών, συμπεριλαμβανομένης της εκτόξευσης πυραύλων Tomahawk κρουζ, όπως έκαναν κατά της Λιβύης το 2011 στο πλαίσιο της διεθνούς δράσης που οδήγησε στην ανατροπή της κυβέρνησης της Λιβύης.
# 4 Το CBS News  αναφορέρει ότι «το Πεντάγωνο ξεκίνησε τις αρχικές προετοιμασίες για μια επίθεση πυραύλων Cruise στις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις". 

# 5 Το Σάββατο, ο Μπαράκ Ομπάμα συναντήθηκε με την εθνική ομάδα ασφαλείας του για να συζητήσουν τι μέτρα θα πρέπει να ληφθούν στη Συρία. 

# 6 Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Chuck Hagel λέει ότι ο Μπαράκ Ομπάμα του ζήτησε να « προετοιμάσει επιλογές για όλα τα ενδεχόμενα » όσον αφορά μια σύγκρουση με τη Συρία .

# 7 Μετά από μια τηλεφωνική συνομιλία με τον Βρετανό Πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον για την κατάσταση στη Συρία, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι οι δύο ηγέτες εξέφρασαν " βαθιά ανησυχία" για την επίθεση με χημικά όπλα που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα. 

# 8 Στρατιωτικοί διοικητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία, τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, την Τουρκία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τον Καναδά έχουν συνάντηση στο Αμάν , την Ιορδανία, την Κυριακή όσον αφορά το συντονισμό των σχεδίων για τις επερχόμενες επιθέσεις στη Συρία. 

# 9 Σύμφωνα με την  δεύτερη μεγαλύτερη εφημερίδα της Γαλλίας, δυνάμεις των ανταρτών που έχουν εκπαιδευτεί από τη CIA κινούνται προς την Δαμασκό » από τα μέσα Αυγούστου »...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι αντίπαλοι του καθεστώτος, υπό την επίβλεψη κομάντος της Ιορδανίας, του Ισραήλ και της Αμερικής κινούνται προς την κατεύθυνση της Δαμασκού από τα μέσα Αυγούστου. Αυτή η επίθεση θα μπορούσε να εξηγήσει την πιθανή χρήση χημικών όπλων από τον Πρόεδρο της Συρίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε η Le Figaro, η πρώτη εκπαιδευμένη ομάδα ανταρτών  από τους Αμερικανούς στα σύνορα Ιορδανίας και Συρίας φέρεται να έχει τεθεί σε δράση από τα μέσα Αυγούστου στη νότια Συρία, στην περιοχή της Deraa.Μια πρώτη ομάδα 300 ανδρών, κατά πάσα πιθανότητα υποστηριζόμενη από καταδρομείς του Ισραήλ και της Ιορδανίας , καθώς και άνδρες της CIA, πέρασε τα σύνορα στις 17 Αυγούστου. Μια δεύτερη ενώθηκε μαζί τους στις 19. 
# 10 Ο αμερικανικός στρατός μετέφερε σημαντικό αριθμό  μαχητικών αεροσκάφων F-16 στην Ιορδανία νωρίτερα αυτό το χρόνο για στρατιωτικές ασκήσεις, και τα κράτησε εκεί " κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης της Ιορδανίας ". 

# 11 Σύμφωνα με έγγραφο της κυβέρνησης που το WikiLeaks έκανε γνωστό τον  Μάρτιο του 2012, προσωπικό του ΝΑΤΟ είχε σταλεί στο έδαφος της Συρίας για να  προετοιμάσει την αλλαγή του καθεστώτος από το 2011 . 

# 12 Οι Times του Ισραήλ αναφέρουν ότι  εσωτερική στρατιωτική εκτίμηση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «η Ουάσιγκτον εξετάζει σοβαρά μια περιορισμένη αλλά αποτελεσματική επίθεση που θα κάνει σαφές στο καθεστώς στη Δαμασκό ότι η διεθνής κοινότητα δεν θα ανεχθεί τη χρήση όπλων μαζικής καταστροφής εναντίον των Σύριων αμάχων ή οποιονδήποτε άλλων". 

# 13 Ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Τζον Μακέιν δήλωσε πρόσφατα ότι αν ο στρατός των ΗΠΑ δεν χτυπήσει τη Συρία, θα είναι σαν «να γράφει μια λευκή επιταγή σε άλλες βάναυσους δικτάτορες σε όλο τον κόσμο που θέλουν να χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα".  

# 14 Σύμφωνα με τους New York Times , " ο πόλεμος από αέρος του ΝΑΤΟ  στο Κοσσυφοπέδιο "μελετάται" ως πιθανό σχέδιο χωρίς την εντολή των Ηνωμένων Εθνών ".

# 15 Ο Λευκός Οίκος έχει κυκλοφορήσει μια δήλωση που λέει ότι η κυβέρνηση Ομπάμα δεν έχει σχέδια να εμπλακεί σε πόλεμο , αλλά δεν απέκλεισε άλλους τύπους στρατιωτικής δράσης.Αυτή δεν είναι μια σύγκρουση που ο στρατός των ΗΠΑ θα πρέπει να συμμετέχει. Και δεν θα πρέπει να είναι από την πλευρά των αντιχριστιανικών, αντι-Ισραηλητικών και  αντι-δυτικών δυνάμεων που προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο της Συρίας. Οι τρομοκράτες που η κυβέρνηση Ομπάμα στηρίζει είναι απολύτως ψυχωτικοί.

Γιατί στον κόσμο  οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να οπλίσουν τέτοιους ανθρώπους;

Γιατί στον κόσμο  οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να εμπλακούν στον πόλεμο για να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους να πάρουν την εξουσία;

Είναι απόλυτη παραφροσύνη.

Και όπως ανέφερα προηγουμένως, οι περισσότεροι Αμερικανοί είναι τελείως αντίθετοι με τη συμμετοχή αυτή. Σύμφωνα με μια εκπληκτική νέα δημοσκόπηση , το 60 τοις εκατό του συνόλου των Αμερικανών είναι κατά της αμερικανικής στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία, και μόνο το 9 τοις εκατό είναι υπέρ της.

Έτσι, υπό το φως όλων αυτών που μόλις διαβάσατε, γιατί είναι η κυβέρνηση Ομπάμα τόσο αποφασισμένη να βοηθήσει τους αντάρτες στη Συρία;


Ο Michael Snyder είναι συγγραφέας, ομιλητής και ακτιβιστής.

Από activistpost
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα