Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Χυμοί που γιατρεύουν!



Mπορείς να φτιάξεις χυμό που θα διωξει τις σακούλες από τα μάτια; Ή που θα διώξει το hangover; Οι καλύτερες συνταγές από τον ειδικό!
Το βιβλίο Σούπερ Χυμός (Super Juice), που έχει γράψει ο πολύ γνωστός στη Μεγάλη Βρετανία φυσικοπαθητικός Michael van Straten, κάνει θραύση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σου παρουσιάζουμε 3 διαφορετικές συνταγές για χυμούς από την ενδιαφέρουσα έκδοση, που θα σε ανακουφίσουν από μερικά συνηθισμένα συμπτώματα και ενοχλήσεις:




*Κατακράτηση υγρών
Συστατικά: 
μήλο
ακτινίδιο και 
λίγος μαϊντανός.

Ο εξαιρετικά γευστικός αυτός χυμός βελτιώνει την καρδιακή λειτουργία. Εμάς όμως μας ενδιαφέρει για τη δράση του κατά της κατακράτησης υγρών. Αποτελεί επίσης πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών βιταμινών ΑC, βιταμινών του συμπλέγματος Β και ποτάσιου.

*Ηangover και αποτοξίνωση

Συστατικά: 
1 λάιμ και 
1 ροζ γκρέιπφρουτ.

Καθώς το συγκεκριμένο κοκτέιλ «καθαρίζει» αποτελεσματικά το συκώτι και το έντερο, είναι ιδιαίτερα δραστικό στην περίπτωση που έχει γίνει κατάχρηση του αλκοόλ. Παράλληλα, τα οξέα από τα φρούτα που περιέχει εξουδετερώνουν τα ανεπιθύμητα «κακά» βακτηρίδια από το γαστρικό σωλήνα, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στη δράση των «καλών» προβιοτικώνβακτηρίων.

*«Κουρασμένα» και πρησμένα μάτια

Συστατικά: 
4 καρότα, 
2 φύλλα μαρουλιού
1 ματσάκι νεροκάρδαμο
μια μικρή χούφτα μαϊντανός και 
μια χούφτα σπανάκι.

Πρόκειται για ένα χυμό που πρέπει να εισαχθεί στο καθημερινό διαιτολόγιό σου, αν θέλεις να φροντίσεις την υγεία των ματιών σου. Είναι «φορτωμένος» με τεράστιες ποσότητες βιταμίνης Α, βήτα-καροτένιου και άλλων σημαντικών καροτενοειδών, αλλά και με αξιοσημείωτες βιταμινών C και Ε, φυλλικού οξέος και σιδήρου.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα