Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Το Μυστικό Του Μαγνήτη Της Καρδιάς 3

 



Τρίτο Μυστικό

"Η διαύγεια που έχετε τραβάει από τις χαοτικά αναρίθμητες επιλογές τους ανθρώπους και τα γεγονότα που σας ταιριάζουν".

* Ας υποθέσουμε ότι έχετε αυτό που πολλοί ονομάζουν μια "φυσιολογική" ζωή. Τρώτε, πίνετε, κοιμάστε, πηγαίνετε στη δουλειά σας, έχετε χόμπυ και περιστασιακά φεύγετε για διακοπές. Μπορεί να είναι μια πραγματικά υπέροχη ζωή, αν εσάς έτσι σας αρέσει και την αισθάνεστε τέλεια. Μια ζωή σαν αυτή είναι παραδεισένια αν βέβαια δε σας κατακλύζει το συναίσθημα ότι κάτι λείπει. Αλλά αν όντως ισχύει αυτό...τί είναι αυτό το κάτι; Προφανώς είναι κάποια ανεκπλήρωτη επιθυμία.

* Η επιθυμία είναι μια από τις πιο ισχυρές δυνάμεις στον μαγνήτη σας. Αυτή η δύναμη μπορεί να σας φέρει όλα όσα ποθείτε. Ή μπορεί να τα εμποδίσει.

* Η δύναμη του πόθου σας είναι σαν τη δύναμη που έχει ένας άντρας με μια εργαλειοθήκη. Μπορεί να χτίσει μια καλύβα ή να τη γκρεμίσει. Οι επιθυμίες σας μπορούν να σας κάνουν να προοδεύσετε στη ζωή σας και να καταφέρετε κάτι. Ή μπορούν, ως ανεκπλήρωτοι πόθοι, να σας καταστρέψουν. Είναι μία και μοναδική δύναμη. Εσείς καθορίζετε πώς θα τη διοχετεύσετε.

* Μια επιθυμία δε σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να εκπληρώσετε ένα συγκεκριμένο στόχο για να την ικανοποιήσετε. Πάνω από όλα σας δείχνει τί είδους συναισθήματα θέλετε να βιώσετε. Με το που καταλάβετε ότι πίσω από κάθε επιθυμία κρύβετε και η ευχή να βιώσετε συγκεκριμένα συναισθήματα, μπορείτε να κρίνετε αν είναι σημαντικό για εσάς να πετύχετε τον συγκεκριμένο στόχο του πόθου σας ή αν μπορείτε να φέρετε τα συναισθήματα στη ζωή σας με κάποιον άλλο τρόπο.

* Ο τρόπος για να αξιοποιήσετε τη δύναμη μιας ισχυρής επιθυμίας είναι απλός: δώστε της μια διέξοδο να διοχετευτεί και να καταφέρει κάτι. Για τη δύναμη έλξης του μαγνήτη σας είναι σημαντικό να μην εγκλωβίζετε τις επιθυμίες σας, γιατί τι θα ακτινοβολείτε αν αισθάνεστε διαρκώς ότι κάτι σας λείπει; Την αίσθηση του ανικανοποίητου.

* Το καλύτερο που έχετε να κάνετε για τον εαυτό σας είναι να αποκτήσετε σαφή εικόνα της φιλοσοφίας της ζωής σας και να νιώσετε ότι είστε σε καλό δρόμο για το ιδανικό μέλλον σας.

* Τι είδους ανθρώπους θα τραβήξετε σε περίπτωση που δεν έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για τη φιλοσοφία της ζωής σας;

~ Ανθρώπους που επίσης δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα της δικής τους φιλοσοφίας ζωής.

~ Ανθρώπους που ενθουσιάζονται που δεν έχετε φιλοσοφία ζωής, καθώς έτσι μπορούν εύκολα να σας ενσωματώσουν στη δική τους φιλοσοφία.

~ Κανέναν απολύτως, αφού έχετε ήδη βιώσει την πρώτη και τη δεύτερη περίπτωση και δεν ανέχεστε πια τίποτα άλλο.

* Η δύναμη των σκέψεων, των επιθυμιών και των ιδεών σας λειτουργεί σαν μαγνήτης ο οποίος τραβάει ανθρώπους και περιστατικά στην ατομική σας πραγματικότητα. Στην ουσία όμως, δεν είναι μόνο οι σκέψεις που ενεργούν εδώ, αλλά τα συναισθήματα σας, τα οποία συνδέονται με συγκεκριμένες σκέψεις. Η σκέψη είναι απλώς το κλειδί, ενώ το συναίσθημα είναι η μηχανή.

* Αν η δύναμη της επιθυμίας σας δεν ήταν μέχρι τώρα αποτελεσματική για εσάς, υπάρχουν τρεις προφανείς λόγοι:

Εμπόδιο 1:
 Θέλετε να αποκτήσετε κάτι, συχνά επειδή νιώθετε ότι κάτι σας λείπει. Νιώθετε την έλλειψη και αυτό ελκύει την έλλειψη.
Αποφασιστική δύναμη 1: Να έχετε την πρόθεση αντί την επιθυμία. Αντί να "θέλετε να έχετε" νιώστε ότι είστε αποφασισμένοι να αποκτήσετε.

Εμπόδιο 2: Βλέπετε τον στόχο πολύ μακριά. Νιώθετε αποκομμένοι από τον στόχο σας και αυτό διαμορφώνει και τον μαγνήτη σας.
Αποφασιστική δύναμη 2: Να νιώσετε τον δρόμο και όχι μόνο τον στόχο. Τρία πράγματα συνιστούν μια ολότητα - εσείς οι ίδιοι εδώ και τώρα, ο στόχος σας, ο δρόμος προς τον στόχο σας.

Εμπόδιο 3: Είναι σημαντικό για εσάς. Η σημασία είναι ένα εμπόδιο που σας εμποδίζει να παίξετε. Αν πείτε στο παιδί μέσα σας να χτίσει ένα κάστρο στην άμμο αλλά ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό το κάστρο να έχει μια συγκεκριμένη μορφή και ότι πρέπει να είναι έτοιμο μέχρι κάποια συγκεκριμένη ώρα...τι γίνεται με τη χαρά της δημιουργίας;
Αποφασιστική δύναμη 3: Να νιώθετε τη χαρά και όχι τη σπουδαιότητα. Όσο πιο σοβαρά παίρνουμε τις καταστάσεις της ζωής μας, τόσο περισσότερο υποφέρουμε. Αυτό το βάσανο αφαιρεί τη δύναμη που απαιτείται για να πλάσουμε διαφορετικά το μέλλον μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να επιθυμείτε και να προσδωκάτε όσο περισσότερο και καλύτερα μπορείτε. Αλλά σταματείστε αμέσως όταν πρόκειται για ένα υπαρκτό πρόσωπο! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε για να αφήσετε τα αμοιβαία αισθήματα να ανθίσουν είναι να μην κάνετε τίποτα το συγκεκριμένο.Τα   αισθήματα χρειάζονται χώρο και χρόνο.

* Οι αποφάσεις επιδρούν στον μαγνήτη σας μόνο όταν έχει συναποφασίσει η καρδιά σας. Σε περίπτωση αμφιβολίας, περιμένετε μέχρι η καρδιά και το μυαλό να πουν το Ναι από κοινού. Μην παίρνετε αποφάσεις που πάνε κόντρα στα συναισθήματα σας.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα