Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Το Μυστικό Του Μαγνήτη Της Καρδιάς 2


 

Δεύτερο Μυστικό

"Ό,τι και αν έλκετε, σας δείχνει σαν καθρέφτης τί βρίσκεται μέσα στον μαγνήτη σας, ώστε να μπορείτε να οργανωθείτε πιο συνειδητοποιημένα".

* Οι άνθρωποι και τα γεγονότα που ελκύετε στη ζωή σας, σας δείχνουν σαν καθρέφτης τα σημαντικά σημεία του μαγνήτη σας. Ο "καθρέφτης" δε σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος είναι σαν εσάς. Σημαίνει ότι το άλλο άτομο σας υποδεικνύει κάτι που ήδη εμπεριέχεται στον μαγνήτη σας.

* Ο μαγνήτης της καρδιάς σας λειτουργεί με τέσσερις τρόπους: Έλκει τα ομώνυμα, τα ετερώνυμα, τα απωθημένα ή ένα "θαύμα".

1. Είτε ελκύετε το ομώνυμο ή το παρόμοιο, είτε νιώθετε να σας ελκύει το ομώνυμο ή το παρόμοιο.

~ Κάθε φορά που εντοπίζετε μια ομοιότητα, αντιλαμβάνεστε τον ίδιο σας τον εαυτό. Και κάθε φορά που αποφασίζετε να αγαπήσετε τον άλλο γι' αυτό τον λόγο, αγαπάτε λιγάκι παραπάνω τον ίδιο σας τον εαυτό.

2. Ελκύετε το αντίθετο ή νιώθετε να σας ελκύει το αντίθετο.

~ Αυτού του τύπου η έλξη εξηγείται για δύο λόγους. Ένα τέτοιο άτομο είτε μπορεί να συμπληρώνει με θαυμάσιο τρόπο τα δικά σας χαρακτηριστικά είτε συνιστά μια πρόκληση. Καμιά φορά ισχύουν και τα δύο.

~ Κάθε φορά που διαπιστώνετε μια διαφορά σε σχέση με κάποιον άλλο άνθρωπο, συνειδητοποιείτε πού πατάτε και πού βρίσκεστε. Και κάθε φορά είστε σε θέση να αποφασίσετε πώς θα θέλατε να εξελιχθείτε και έτσι κερδίζετε λίγη περισσότερη από τη δύναμη σας.

3. Έλκετε αυτό που θέλετε πάση θυσία να αποφύγετε.

~ Εάν κάτι - ένας τύπος ανθρώπου ή συγκεκριμένες καταστάσεις - εμφανίζεται κατ' επανάληψη στη ζωή σας, παρόλο που επιδιώκετε να το αποφύγετε, είναι αφενός μεν κουραστικό, αφετέρου δε αποτελεί έναν άριστο τρόπο για να ανακαλύψετε ποιο είναι το θέμα στον μαγνήτη σας που το προκαλεί. Οι ανεπιθύμητες επαναλήψεις αποτελούν τον καλύτερο οδηγό. Σας δείχνουν πού έχει παγειωθεί ένα πρότυπο και πώς λειτουργεί ένα αφανές πρόγραμμα.

~ Συχνά η διέξοδος από τον κυκεώνα των επαναλήψεων έρχεται όταν αναλογιζόμαστε έντονα τί θέλουμε αντί να ασχολούμαστε με αυτό που δε θέλουμε. Ο μαγνήτης μας τραβάει όλο και πιο έντονα τις σκέψεις και τα συναισθήματα εκείνα με τα οποία απορρίπτουμε ή κατακρίνουμε κάτι ή κάποιον.

~ Αν απλώς συνειδητοποιήσετε μέσα σας τί υπάρχει χωρίς να το πολεμάτε, θα δείτε την αλήθεια. Δε θα αποφεύγετε πια να το βλέπετε. Και ό,τι θέλετε πια να αποφύγετε, θα πάψει να το τραβάει ο μαγνήτης σας.

4. Μαγνητίζετε κοντά σας κάτι ανεξήγητο, εντυπωσιακό, καινούριο για εσάς. Ίσως να το αποκαλείτε θαύμα.

~ Αν θυμηθείτε το συναίσθημα που είχατε νιώσει όταν παραδώσατε την κατάσταση αυτή στην τύχη της, τότε θα νιώσετε το αίσθημα που επέφερε το γεγονός. Αποκαλείται "παράδοση". Κάνατε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και έπειτα χαλαρώσατε. Δεν τα παρατήσατε. Απλώς χαλαρώσατε. Και αφεθήκατε στην Αγάπη και όχι στη μνησικακία. Καταλάβατε τα όριά σας και από πού ξεκινά κάτι ανώτερο, το οποίο μένει ανεπηρέαστο από τη βούληση και τις πράξεις σας. Η συνειδητοποίηση αυτών των ορίων είναι το όριο προς τα Θεία.

~ Αγαπάτε τα θαύματα; Παραδοθείτε στον μαγνήτη σας χωρίς να έχετε προσδοκίες. Τα θαύματα συμβαίνουν όταν αφεθούμε ελεύθεροι.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα