Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΗ




Στο πλανήτη Άρη  έδρασε στο απώτατο παρελθόν ένας πολύ εξελιγμένος πολιτισμός, που τελικά καταστράφηκε όταν έφθασε στο τέρμα της εξελιξής του. Ωστόσο επέζησε ένας κατοικός του έχοντας στα χέρια του ασύλληπτη υπερτεχνολογία. Με αυτόν τον μοναδικό κάτοικο του Άρη κατόρθωσαν οι Αμερικανοί να έρθουν σε επαφή εδώ και πάνω από  50 χρόνια. Έτσι έκλεισαν συμφωνία συνεργασίας μαζί του για να μπορέσουν να πάρουν οπλικά συστήματα, αλλά και διάφορους ιούς, που τους χρησιμοποιούν για την μείωση του πληθυσμού της γης.


Για τα όσα άσχημα που κάνουν οι Αμερικανοί στο πλανήτη μας, οι "καλοί" Ρώσοι δεν αντιδρούν επί της ουσίας. Γιατί όλα αυτά τα οπλικά συστήματα των Αμερικανών πέτυχαν να τα "κλέψουν" οι Ρώσοι με την  συνεργασία των Άγγλων. Οι Ρώσοι και οι Άγγλοι έβαλαν ειδικά εκπαιδευμένους πράκτορες  για το σκοπό αυτό. Κατέχουν αυτή την υπερτεχνολογία και την χρησιμοποιούν μόνο όταν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, όπως,  λ.χ  στην περίπτωση των μετεωριτών που τον προηγούμενο μήνα έφυγαν από τον ήλιο και "χτύπησαν" την  Ρωσία και  την Αμερική. Η απόκρυφη συμμαχία Ρωσίας - Αγγλίας αποσκοπεί στο να πραγματοποιήσουν μαζί την δική τους παγκοσμιοποίηση. Για να πετύχουν αυτό είναι αναγκαίο να καταστρέψουν την Ελλάδα, γιατί ελέγχοντας με αυτό τον τρόπο την περιοχή μας,  μπορούν να κατακτήσουν ολόκληρο τον πλανήτη, εξουδετερώνοντας τις άλλες υπερδυνάμεις.
Κάτι που δεν θα μπορέσουν τελικά να υλοποιήσουν, γιατί μόλις οι υπόλοιπες δυνάμεις  αντιληφθούν  το σκοπό τους θα τους καταστρέψουν...

Ομάς Ιωκή

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα