Κυριακή, 5 Μαΐου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ben Fulford 30/4/2013

Απελπισμένοι Sabbatean μαφιόζοι προσπαθούν να δωροδοκήσουν τον Putin με προσφορές παγκόσμιας εξουσίας.

до свидания сионистов (Goodbye Zionists)
   Η μαφία που λατρεύει το Σατανά και πήρε τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Δύσης προσφέρει κυριολεκτικά τον κόσμο στον Ρώσο Πρόεδρο Vladimir Putin, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να κρατηθεί στην εξουσία, σύμφωνα με ένα γνωστικό illuminati grandmaster και έναν πράκτορα της MI6. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί η Ρωσία επίσημα συμβαδίζει με τον προφανώς ψεύτικο βομβαρδισμό της Βοστώνης, μια επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου εναντίον του Αμερικανικού λαού. Μπορεί επίσης να είναι γιατί έχει δοθεί το πράσινο φως για την Ιαπωνία και τη Ρωσία να διευθετήσουν μια εδαφική κρίση που διήρκεσε από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

 
Ωστόσο, οποιοσδήποτε ρόλος για τον Putin μεγαλύτερος από αυτόν που έχει τώρα είναι εξαιρετικά απίθανος δεδομένου ότι ο στρατός των ΗΠΑ δεν πρόκειται να συμβαδίσει με τις Σιωνιστικές σκευωρίες άλλο πια.
 

Είναι επίσης σαφές ότι η μεγάλη αναμέτρηση έλαβε χώρα κρυφά στις ΗΠΑ και οι Σιωνιστές έχουν δείξει σημάδια αδυναμίας πρώτοι και είναι τώρα σε μια κατάσταση φόβου και υποταγής. Τα αποδεικτικά στοιχεία για αυτό μπορούν να ειδωθούν σε πολλά μέρη.

Συρία - Χωρίς λόγια.
   Ένα σαφές παράδειγμα είναι η κατάσταση στη Συρία, όπου οι προσπάθειες για να ξεκινήσει ένας μεγαλύτερος πόλεμος κλήθηκαν πίσω. Οι Ισραηλινές ψυχολογικές επιχειρήσεις (psy-ops) κατηγορώντας τη Συρία για χρήση χημικών όπλων, προκειμένου να ξεγελάσουν τις ΗΠΑ ώστε να εισβάλουν στη χώρα αυτή αντί για αυτούς, για παράδειγμα, έχουν αποτύχει. Η Ισραηλινή κυβέρνηση έχει επίσης γίνει ο παγκόσμιος περίγελος για το γεγονός ότι επαναλαμβάνεται για πάνω από 20 χρόνια τώρα ότι ''το Ιράν είναι ένα ή δύο μήνες μακριά από το να αποκτήσει μια πυρηνική βόμβα''.
Η Σιωνιστική χολέρα στα πιό απίθανα μέρη.
  Αντ 'αυτού, η παγκόσμια κοινότητα του στρατού και των υπηρεσιών πληροφοριών έχει τελικά αντιληφθεί ότι ''Ισλαμική φονταμενταλιστική τρομοκρατία'' διοικείται από Σιωνιστές και όχι από Μουσουλμάνους. Το κρυπτο-εβραϊκό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας είναι επίσης τώρα υπό σοβαρή επίθεση για το ρόλο του στο χάος τη χρηματο-οικονομικού μακελειού και των δολοφονιών.Όλες οι άρρενες απόγονοι του αυθεντικού Σαουδάραβα βασιλιά θα είναι στοχεύομενοι για δολοφονία, αν δεν σταματήσουν και δεν παραιτηθούν αμέσως, σύμφωνα με τις διάφορες μυστικές κοινωνίες, συμπεριλαμβανομένου του Πράσινου Δράκου.
 

Σε κάθε περίπτωση, οι Σιωνιστικές προσπάθειες να ξεκινήσουν τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο έχουν αποτύχει σε όλα τα μέτωπα.
Πολιτικές μαριονέτες στο Ιερό Yasukuni
   Στην Ασία, ένας στολίσκος από Σιωνιστικούς λακέδες εστάλει για να προκαλέσει την Κίνα σχετικά με μερικές μικρές πέτρες στον ωκεανό που αγνοούνται. Μαζικές προσελεύσεις στο ιερό Yasukuni του Τόκιο από πολιτικούς έχουν αποτύχει από το να προκαλέσουν τίποτα περισσότερο από μια λογική ανταπόκριση από την Κίνα ζητώντας μια ειλικρινή συζήτηση για την ιστορική αλήθεια. Οι προσπάθειες για να αρχίσει πυρηνικός τρόμος στην Ασία και να κατηγορήσουν για αυτό τη Βόρεια Κορέα έχουν επίσης ακυρωθεί.
 

Αντ 'αυτού η Ιαπωνία στις 28 Απριλίου δήλωσε ότι είναι μια ανεξάρτητη χώρα, για πρώτη φορά μετά από 61 χρόνια.
 

http://www.npr.org/blogs/thetwo-way/2013/04/28/179664908/japan-marks-restoration-of-sovereignty-for-the-first-time
 

Αυτή η τελετή γιορτάζει επίσημα την υπογραφή της Συνθήκης Ειρήνης το 1952 στο San Francisco, αλλά στην πραγματικότητα γιορτάζει την Ιαπωνική ανεξαρτησία φέτος από την μυστική Σιωνιστική ηγεσία με δολοφονίες, δωροδοκίες, προπαγάνδες και εκβιασμούς στο υψηλότερο επίπεδο.
Ρωσική Ιαπωνική συνθήκη Ειρήνης
    Η νέα κίνηση για την ενίσχυση των σχέσεων με τη Ρωσία είναι ένα καλό σημάδι αυτού. Οι χώρες υπέγραψαν ειρηνευτική συμφωνία πίσω στο 1956 στην οποία η Ρωσία συμφώνησε να επιστρέψει 2 από τα 4 επίμαχα νησιά. 
Οι Ιάπωνες αναγκάστηκαν να απαρνηθούν το θέμα αυτό από τους Σιωνιστές ως μέρος μιας εκστρατείας για να κρατήσουν την Ιαπωνική αποικία τους, απομονωμένη από τους γείτονές της. Ο Πρωθυπουργός Abe και ο Πρόεδρος Putin έχουν πλέον ανακοινώσει ότι θα εργαστούν προς την κατεύθυνση μιας συνθήκης ειρήνης με βάση την προηγούμενη συμφωνία. Γι 'αυτό η Ρωσία και η Ιαπωνία συμφώνησαν να προχωρήσουν και ριζικά να βελτιώσουν τις οικονομικές σχέσεις στην Άπω Ανατολή. Συμφώνησαν επίσης ότι, δεδομένου ότι και οι δύο έχουν κοινά σύνορα με την Κίνα, έχουν κοινό συμφέρον να βεβαιωθούν ότι η Κίνα δεν θα γίνει ένας ''νταής'' στο μέλλον.

Κρατάτε γερά το μπούλη να μη σας φύγει.
    
Η κατάσταση στη Βόρεια Κορέα έχει επίσης σταθεροποιηθεί. Οι γνωστικοί illuminati λένε ότι θέλουν να καταρρίψουν τον Kim Jong-un από την εξουσία. Ιαπωνική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών λέει ότι ο Kim Jon-un έχει μικρή πραγματική εξουσία και οι προκλητικοί ισχυροί στρατηγοί κανονίζουν τα γεγονότα. Ωστόσο, κυβερνητικές πηγές της Κίνας όπως και της Βόρειας Κορέας λένε πως έχει γίνει σοβαρή πρόοδος στην ειρηνική επανένωση της Κορέας και για την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ της περιοχής και του κόσμου. Εδώ είναι ένα παράδειγμα του τι λένε οι ίδιοι οι Βορειοκορεάτες: 


http://www.kcna.co.jp/index-e.htm
 

Αυτό απέχει πολύ από την Σιωνιστική προπαγάνδα που παρουσιάζει τη Βόρεια Κορέα ως ένα τρελό καθεστώτος αφοσιωμένο σχετικά με την έναρξη ενός πυρηνικού χάους. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι προκλητικές στρατιωτικές ασκήσεις ΗΠΑ / Νότιας Κορέας έχουν σταματήσει.
Ιουδαίοι κατά του Σιωνισμού...Το είδαμε κι αυτό.
    Είναι επίσης σαφές ότι οι Σιωνιστές δεν υποστηρίζονται πλέον από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαίων και των Αμερικανών, συμπεριλαμβανομένων των Εβραίων. Αντ 'αυτού οι άνθρωποι αφυπνίζονται στα σχέδιά τους για να συστήσουν μια παγκόσμια ολοκληρωτική δικτατορία "Νέας Τάξης Πραγμάτων".
 

Για παράδειγμα, μια πρόσφατη δημοσκόπηση δείχνει ότι η πλειοψηφία των Γάλλων, Γερμανών, Βρετανών, Ιταλών και Ισπανών δεν εμπιστεύονται την ΕΕ ή θα έπρεπε να πω την EUSSR.


http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/vast-majority-of-brits-germans-and-french-no-longer-trust-the-eu/ Είναι επίσης σαφές ότι οι προσπάθειες για να τρομοκρατήσουν τον Αμερικανικό λαό ώστε να αποδεχθούν ένα ολοκληρωτικό καθεστώς αποτυγχάνουν. Μια πρόσφατη δημοσκόπηση που διεξήχθη μετά τον ψεύτικο βομβαρδισμό και ψυχολογική επιχείρηση (psy-ops) της Βοστώνης δείχνουν ότι αντί να αυξηθεί η προθυμία του Αμερικανού να "παραδώσει την ελευθερία του για την ασφάλεια του" έκανε ακριβώς το αντίθετο. 

http://www.wnd.com/2013/04/americans-fear-government-more-than-terror/
 

Γέλα Henry Paulson...Γελά καλά όποιος γελάει καλύτερα.

   Υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι οι Σιωνιστές έχουν αρχίσει να χάνουν τον έλεγχο της μαγείας των εκτυπωτικών μηχανών για τα χρήματά τους που είναι γνωστές ως Federal Reserve Board και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Την περασμένη εβδομάδα ο κορυφαίος οικονομικό εγκληματίαςHenry Paulson (Goldman Sachs, Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, κλπ.) και ο εγκληματίας πολέμου Henry Kissinger εμφανίστηκαν στην συνάντηση ειδήσεων Xinhua του Κινέζου Προέδρου Xi Jinping. Κινεζικές κυβερνητικές πηγές λένε ότι ήταν σε αποστολή επαιτείας, αλλά στάλθηκαν μακριά με άδεια χέρια. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Κινεζική κυβέρνηση πιστεύει ότι ο σεισμός στην Κίνα την περασμένη εβδομάδα φαίνεται να προκλήθηκε από σεισμικό όπλο και ήταν μέρος μιας αποτυχημένης προσπάθειας να αποσπάσουν χρήματα από την Κίνα. Η συνεχιζόμενη "γρίπη των πτηνών" η οποία είναι μια βιολογική πολεμική επίθεση κατά της Κίνας θεωρείται υπό το ίδιο πρίσμα.
«Δώστε μας κάτι ρε Κινέζοι...είμαστε μπατίρηδες και έχουμε έξοδα.»
    Οι διάφορες βομβιστικές επιθέσεις σε όλο τον κόσμο (Τσεχοσλοβακία, Ιράκ, Συρία, κλπ.) είναι καλύτερα να θεωρηθούν ως ο επιθανάτιος ρόγχος της Σιωνιστικής τρομοκρατικής μηχανής και αποτελούν μέρος μιας προβληματικής εκστρατείας για να διατηρήσουν τον έλεγχο μέσω του φόβου. Είναι αυτοί οι οποίοι θα πρέπει να φοβούνται, διότι καταρρίπτονται προς τα κάτω και μάλιστα πολύ σκληρά.
«Που θα μου πας Ben Fulford, θα σε πιάσω!»
   Θα αναφέρω επίσης τον Bill Gates ο οποίος με έχει κουράσει και αηδιάσει με το να λογοκρίνει και να ελέγχει το Hotmail μου. Οι άνθρωποι που συναντώ και τους ζητώ να μου στείλουν e-mails με καλούν στο τηλέφωνο τακτικά για να μου πουν πως το μήνυμα τους έχει αναπηδήσει πίσω με ένα μήνυμα που λέει "υπάρχουν προβλήματα με το λογαριασμό e-mail." Το μόνο μηνύματα που φαίνεται να παίρνω περιέχουν προειδοποιήσεις των πυρηνικών τρομοκρατικών επιθέσεων. Ο Skype λογαριασμός μου έχει επίσης παρόμοια χακαριστεί (hacked). 

Σπαταλάτε το χρόνο σας κ. Gates και Σατανικοί φίλοι του, γιατί τα μόνα σημαντικά μηνύματα που στέλνω είναι χειρόγραφα και παραδίδονται ιδιοχείρως από προσωπικούς απεσταλμένους.
 

Η Τεκτονική Στοά P2 στην Ιταλία παραδέχεται πως «οι αλγόριθμοι είναι σπασμένοι» στο Δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα και ότι κάποιο είδος συμφωνίας απαιτείται για τους Παγκόσμιους Λογαριασμών Εξασφαλίσεων.
 

Πρότειναν επαφή με ένα συγκεκριμένο Σουλτάνο στη Νοτιοανατολική Ασία. Αυτό το μήνυμα έχει διαβιβαστεί. Είναι καιρός να σταματήσει ο οικονομικός πόλεμος και να κοπεί η χρηματοδότηση της Σιωνιστικής τρομοκρατίας. 
Οι άνθρωποι του κόσμου θέλουν ειρήνη.


 


ΠΗΓΗ: http://shiftshaper.org/freeatlast/2013/04/29/ben-fulford-desperate-sabbatean-mafia-tries-to-bribe-putin-with-offers-of-world-power-gnostic-illuminati/
ΚΕΙΜΕΝΟ: Ben Fulford
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα