Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Μεταλλαγμένα όρνεα καταβρόχθισαν μέσα σε 45 λεπτά σώμα νεκρής γυναίκας που έπεσε σε γκρεμό

Απίστευτο: Μεταλλαγμένα όρνεα καταβρόχθισαν μέσα σε 45 λεπτά σώμα νεκρής γυναίκας που έπεσε σε γκρεμό


Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Γαλλία από τη φρικαλέα κατάληξη μιας γυναίκας που έκανε πεζοπορία με φίλους στα Πυρηναία, στη Νότια Γαλλία στα σύνορα με την Ισπανία.
Η 52χρονη έπεσε από ύψος 30 μέτρων για να σωριαστεί νεκρή στο βάθος γκρεμού, για να ακολουθήσει η τελευταία αποτρόπαιη πράξη, όταν όρνεα (γυπαετοί) εφόρμησαν και καταβρόχθισαν το νεκρό σώμα της μέσα σε 45 λεπτά αφήνοντας πίσω τους μονάχα κόκαλα, ρούχα και παπούτσια.

Ο χρόνος... βρώσης του ήταν μάλιστα τόσο σύντομος ώστε δεν πρόλαβαν καν να φτάσουν τα ειδικά συνεργεία διάσωσης με ελικόπτερο.
Το περιστατικό έγινε η αφορμή για να πυροδοτηθούν εκ νέου παράπονα από την πλευρά των κατοίκων της περιοχής για τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό του συγκεκριμένου είδους πτηνών, το οποίο αποτελεί μάλιστα προστατευόμενο είδος.
Το συμβάν κατέγραψε πλήθος ειδησεογραφικών ιστότοπων, όπως η Daily Mail και ο Independent, το πιο ενδιαφέρον όμως στοιχείο το παρουσιάζει ο γαλλικός Nouvel Observateur, ο οποίος αναφέρει πως τα εν λόγω πτηνά έχουν, σύμφωνα με μαρτυρίες, αρχίσει να παρουσιάζουν έντονα επιθετική συμπεριφορά, καθώς έχουν εντοπιστεί να πετάνε ακόμη και πάνω από μικρά παιδιά, με φτερά που το άνοιγμά τους φτάνει μέχρι και τα 2.50 μέτρα.
Δεν είναι επίσης λίγες και οι αναφορές που κάνουν λόγο για επιθέσεις σμηνών σε εκτρεφόμενα ζώα, αλλά και κατοικίδια, ενώ ειδικοί επιστήμονες μιλάνε για ενδεχόμενη μετάλλαξη του είδους.

ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα