Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΑΣΤΕΡΑΣ



                        

Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ  ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Άνθρωπος γεννιέται με κάποια συγκεκριμένη δομή....κι αυτή γεωμετρικά δείχνει ότι είναι ένα ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΝ/ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟΝ ΑΣΤΕΡΙ, γι’ αυτό και έχει 5 δάχτυλα στα πόδια / χέρια και απαρτίζεται από 5 σημεία του σώματος (κορυφές πεντάκτινου αστέρος)...ήτοι : κεφαλή-αριστερό χέρι-δεξί χέρι-αριστερό πόδι-δεξί πόδι.
Επίσης διαπιστώνουμε ότι η διάρκεια της ζωής μέσα στην μήτρα της κάθε εγκύου μητέρας ...κυριαρχεί ο αριθμός 7...(Επτά-Σεπτά-Ιερά).....αφού η ανάπτυξη του εμβρύου έχει αυξητική δυναμική σημασία και πρόοδο ....μιας κι αυτό εξακολουθεί να συνεχίζεται κι όταν το έμβρυο...έρθει στη νέα ζωή...στο Φως.....κι έτσι καθώς μεγαλώνει στην εδώ ένσαρκο ζωή και κάθε 7 χρόνια  δηλαδή στα (7-14-21-28-35-42-49....κλπ) ...έχουμε μία μεταβολή στη σωματική και πνευματική πρόοδο....έως το γήρας της ηλικίας...και έως τον θάνατο του.


Το ανθρώπινο σώμα συμβολικά αλλά και ουσιαστικά....φανταστείτε το ότι είναι ένα μικρό ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ.....το οποίο οφείλει να είναι πάντοτε ΟΡΘΙΟ....έτοιμο για ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ.
Εξετάστε με προσοχή την ανθρώπινη κατασκευή του Ανθρώπου και θα διαπιστώσετε ότι τα εσωτερικά του όργανα ....αλλά και τα εξωτερικά του ...χρησιμεύουν ως εξαρτήματα....που υποβοηθούν...ώστε το μικρό Διαστημόπλοιο...να είναι έτοιμο για να εκτοξευτεί.....προς τον Ουρανό. Δεν είναι τυχαίο το ότι η κεφαλή-κρανίο...είναι το πιλοτήριο όργανο και όντως στο επάνω μέρος (αύρα)...το οποίο δίνει και τις ΕΝΤΟΛΕΣ...για την πλοήγηση του ανθρώπινου σκάφους.
Το ανθρώπινο σώμα...ως μικρό Διαστημόπλοιο(ΔΙΑ –ΣΤΙΓΜΑ-ΠΛΟΙΟ)....οφείλει να εκτοξευτεί προς τα ΑΝΩ.....αλλιώς αν δεν τα καταφέρει....θα επανεσαρκώνεται διαρκώς και πάλι πίσω στη Γη....οπότε  θα βλέπει τα άστρα....εκ του μακρόθεν.
 Άνω θρώσκει ....ο άνθρωπος ...σχηματίζοντας στην δέησή του....τα χέρια και πόδια...ως ένα Χ....δηλαδή μία κλεψύδρα...η οποία αφομοιώνει την Ουράνια Απολλώνια Γνώση....μέσω των 7 ενεργειακών κέντρων(τσάκρας).
Για την  διατήρηση της εν λόγω ΖΩΗΣ του Ανθρώπου...εδώ στη Γαία μετά την επανεσάρκωση του....χρειάζεται συντήρηση κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.....δηλαδή τα ΚΑΥΣΙΜΑ...του μικρού Διαστημοπλοίου...τα οποία μας δίνουν την δυνατότητα σε καθημερινή βάση να κρατούμε ΥΓΙΕΣ το ΣΩΜΑ μας, ...αλλά σε συνάρτηση βέβαια...με την Πνευματική μας Πρόοδο.
Για να έχουμε ΔΙΑΥΓΕΙΑ....οφείλουμε να τρώμε σωστά ...γιατί αυτό θα μας διατηρεί σε ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ...και καλή ΥΓΕΙΑ.....ώστε να διατηρήσουμε την δυνατότητα ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ προς τα ....Άνω.
Ως τώρα λέγαμε.... « ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΤΡΩΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ»....δηλαδή  πως είναι ο εγκέφαλός σου και η καρδιά σου.....αλλά στην ουσία και το ΜΕΛΛΟΝ σου....δηλαδή η ΠΑΡΑΜΟΝΗ σου στη ΕΔΏ ΖΩΗ ...έως το Γήρας...έως τον ΘΑΝΑΤΟ σου.
Αν υπάρχει....μη σωστή διατροφή (έλλειψη νερού-φαγητού ή αλλοίωση των) ...τότε δυσχεραίνει την εδώ ΠΑΡΟΥΣΙΑ μας ...για περισσότερη ΕΠΙΒΙΩΣΗ...και ΠΑΡΑΜΟΝΗ. Οπότε ΑΔΕΛΦΙΑ....στην ουσία σήμερα...το παραπάνω ρητό....θα το αλλάξω ώστε να γίνει: «ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΡΩΣ....ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ». Οι διατροφικές μας συμπεριφορές λοιπόν......είναι σημαντικές και οφείλουμε να είμαστε πολλοί προσεκτικοί....όχι μόνον ως προς το τι βάζουμε στο πιάτο μας....αλλά και προς το πότε το γεμίζουμε και ασφαλώς από ποιες συνθήκες το κάνουμε αυτό(ψυχολογικό στρες).
Δεν θα γράψω με τα γνωστά ιατρικά δεδομένα και τι παθήσεις θα έχουμε αν καταναλώσουμε διάφορες τροφές...γιατί ίσως αυτά να είναι λίγο πολύ γνωστά ...αλλά μπορούμε όμως να υπενθυμίζουμε τον εαυτό μας...κάποιες χρήσιμες συμβουλές. Φυσικά εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι οι πράξεις μας και η αυτοκυριαρχία μας ...αλλά και οι γενικότερες συνθήκες τις οποίες βιώνουμε....καθώς οι γνώσεις περί διατροφής είναι ωφέλιμες αν τις εφαρμόζουμε στον καθημερινό μας βίο.



Ένας βασικός κανόνας είναι να μην τρώμε στο πόδι....όπως λέμε....αλλά να έχουμε αρκετό χρόνο και να απολαμβάνουμε το γεύμα ή το δείπνο με την ησυχία μας. Έτσι γλυτώνουμε την καρδιά μας από το στρες και το άγχος. Δεν παραλείπουμε γεύματα(πρωινό-δεκατιανό-μεσημεριανό-απογευματινό-βραδινό) ...στις σωστές ώρες και με την ανάλογη ποσότητα που σε καθένα αναλογεί.
Δεν τρώμε την ώρα που εργαζόμαστε ή περπατάμε. Η ώρα του φαγητού είναι ιερή...και κάνουμε ένα πραγματικό «διάλειμμα» για να φάμε σωστά, ώστε να μειώσουμε τους κινδύνους του εμφράγματος.
Τρώμε νωρίς το βραδινό μας και ελαφριά, γιατί οι έρευνες δείχνουν ότι για κάθε 20 λεπτά που αυξάνεται η χρονική απόσταση...μεταξύ του βραδινού φαγητού και νυχτερινού ύπνου....ο κίνδυνος εγκεφαλικού μειώνεται κατά 10%.
Επίσης σας συνιστώ πριν τον ύπνο να πιείτε ένα ποτήρι νερό. Το πρωί μόλις ξυπνήσετε 2 ποτήρια νερό, ενώ το μεσημέρι πριν μισή ώρα περίπου 1 ποτήρι νερό.
Η καλύτερη συμβουλή που έχω να σας δώσω είναι ότι η κατάποση νερού...κατά προτίμηση τρέχον ύδωρ....γάργαρο νεράκι....θα πρέπει να γίνεται όσο το δυνατόν με ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.....γιατί το ύδωρ...μην ξεχνάτε ότι έχει.....μνήμη.
Επίσης κάνουμε όχι αγχωτικό γεύμα και κακές σκέψεις την ώρα του φαγητού...μην περνάνε άσχημες σκέψεις....π.χ. αφού μαλώσατε με τον γείτονά σας....και τον καταριέστε όλη μέρα κλπ κλπ....γιατί κάτι τέτοιο επηρεάζει αρνητικά κι άμεσα εσάς τον ίδιο.
Απολαύστε το γεύμα σας με όλες σας τις αισθήσεις . Κατά προτίμηση οικιακό φαγητό που τις περισσότερες φορές ....ξέρετε τι ετοιμάζεται και πως το ετοιμάζετε...αρκεί τα υλικά σας να είναι όσο το δυνατόν πιο γνήσια...αφού αυτό μπορείτε να το ελέγξετε.
ΑΔΕΛΦΙΑ ...το σώμα μας είναι ότι τι πιο πολύτιμο έχουμε...μαζί με την Γη......κι οφείλουμε όσο μπορούμε καλύτερα  να το διατηρήσουμε, με κάθε είδους υγιεινή, όπως σωματική άσκηση και περπάτημα να το διατηρούμε ζωντανό και υγιές χωρίς να κάνουμε υπερβολές.
Το οινόπνευμα.....μόνο  το κόκκινο κρασί είναι ωφέλιμο για τον οργανισμό....όπου οι άντρες σε καθημερινή βάση επιτρέπεται να πίνουν 2 ποτήρια, ενώ οι γυναίκες 1 ποτήρι την ημέρα. Είναι το μόνον ωφέλιμο για τον οργανισμό από όλα τα κρασιά και ποτά. Όλα τα επιπλέον ποτά δημιουργούν παρενέργειες και ειδικά αν έχουμε μεγάλη κατανάλωση. Επίσης τα ροφήματα....κατά προτίμηση αυτά που προέρχονται από τη φύση , όπως τα βότανα που γιατρεύουν διάφορες παθήσεις. Τα αφεψήματα μας τονώνουν και η ίδια η φύση μας βοηθάει για να επιζήσουμε .....αρκεί να μάθουμε από αυτήν και να την σεβόμαστε ως ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. Οι κρύσταλλοι ...μας βοηθούν επίσης για κάθε ενεργειακό μας κέντρο ....και φέρνουν την ισορροπία στον οργανισμό μας. Δεν είναι τυχαίο ότι στη φύση επικρατεί το πράσινο χρώμα....και έχει να κάνει με το 4οενεργειακό μας κέντρο...το κέντρο της ΚΑΡΔΙΑΣ που είναι ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ....δηλαδή το μεταίχμιο ανάμεσα στο 1ο -2ο- 3ο γήινα κέντρα και 5ο -6ο- 7ο θεϊκά κέντρα. Βρίσκεται και δεσπόζει  στη μέση, ως ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ....εκεί που βρίσκεται η ΚΑΡΔΙΑ μας....που μεταφέρει δηλαδή το ΑΙΜΑ / ΙΑΜΑ ....σε όλο το σώμα μας. Αν π.χ. μας συμβεί ένα οξύ στρεσογόνο επεισόδιο, κάτι πολύ θλιβερό ή απρόσμενο (π.χ. θάνατος/απώλεια κλπ εκείνο που επηρεάζεται άμεσα είναι η ΚΑΡΔΙΑ και όχι ο εγκέφαλος μας. Αυξάνεται ο κίνδυνος στεφανιαίου επεισοδίου την επόμενη ημέρα, το λεγόμενο σύνδρομο (Broken Heart) – ράγισμα καρδιάς. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι στη λέξη ΚΑΡΔΙΑ....αν προσθέσουμε το γράμμα Α(λφα)......γίνεται ΑΚΑΡΔΙΑ...και με αναγραμματισμό ΑΡΚΑΔΙΑ...δηλαδή η πρώτη προσελήνωση των Ελλήνων εις την Γαία...σε τούτη εδώ τη ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ...και η ανάλυση της λέξης ΑΡΚΑΔΙΑΣ....γίνεται ΚΑΡΑ  ΔΙΑΣ....δηλαδή η ΚΑΡΑ του ΔΙΟΣ, του Υψίστου Θεού του Ολύμπιου Δωδεκάθεου και όχι μόνο.


Όλα ΑΔΕΛΦΙΑ.....ξεκινούν από την ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.....αλλά και από την ΔΙΑ-ΘΕΣΗ ΜΑΣ ....για ΖΩΗ.
Στηρίζουμε τη ΖΩΗ και βροντοφωνάζουμε ΠΑΡΟΝ.
Όχι πεσιμισμός....κι ας μας χτυπούν αλύπητα....
Ήρθε ΩΡΑ της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, της ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ, της ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ...ανάμεσά μας......αλλά και του ΣΕΒΑΣΜΟΥ προς το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ μας....και τη ΓΗ.
Οι δοκιμασίες ..πρέπει να μας δυναμώνουν και να στεκόμαστε ΟΡΘΙΟΙ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ...ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ....ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Η ψυχολογία παίζεται.....στον φόβο. Μας φοβίζουν....με τους τρόπους που ξέρουμε και βιώνουμε καθημερινά....με σκοπό να μας χαμηλώνουν όσο το δυνατόν τις ΔΟΝΗΣΕΙΣ μας...δηλαδή τις ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ μας. Αυτό μας φέρνει αρρώστιες και κακή ψυχολογία και κατ’ επέκταση .....ΥΠΟΤΑΓΗ.
 Φοβόμαστε για το μέλλον .....και χάνουμε το ΠΑΡΟΝ...τη ΣΤΙΓΜΗ. Το ΠΑΡΟΝ είναι αυτό που φτιάχνει το ΜΕΛΛΟΝ. Αν είμαστε αδρανείς στο τώρα.....κι έχει κυριαρχήσει μέσα σας ο ΦΟΒΟΣ...μένουμε ακίνητοι και παύει να υπάρχει η συνεχόμενη ΡΟΗ...και γινόμαστε....παγοκολώνες. Η συνεχής κίνηση..... «πάντα ρει» ...μας φέρνει σε ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ....και ΑΦΥΠΝΙΣΗ....και το μυαλό μας δουλεύει κι επεξεργάζεται τις διαδικασίες μέσω του ΝΟΥ.
Έτσι κι αλλιώς δεν έχεις να χάσεις και κάτι....ΑΔΕΛΦΕ/Η....γιατί κάποτε θα φύγεις από τούτη τη ζωή...οπότε δώσε την ΕΥΚΑΙΡΙΑ στον ΕΑΥΤΟ σου.....να παλέψει τα «ΘΗΡΙΑ»...στο ΠΑΡΟΝ....το δικό σου Παρόν.
Σήκωσε ανάστημα...γίνε ΕΛ-ΛΗΝΑΣ, ....ΦΩΤΕΙΝΟΣ  ΟΔΟΔΕΙΚΤΗΣ...του ΦΩΤΟΣ....και της ΑΝΔΡΕΙΑΣ.
Μην κιοτέψεις. Ψηλά το κεφάλι. ΟΡΘΙΟΣ.
Αλήθεια δεν σε παραξενεύει.....ότι χτύπησαν οικονομικά....πρώτα την χώρα μας ΕΛΛΑΔΑ ....μια κουκίδα στον Παγκόσμιο χάρτη. Μια Ελλαδίτσα ...!
Αλλά αυτοί .....ξέρουν ότι όλα ξεκίνησαν από εδώ....και προσπαθούνε με κάθε τρόπο ....να μην σηκώσουμε κεφάλι...ώστε να αντιληφθούμε ότι η καταγωγή μας ...είναι ΟΥΡΑΝΙΑ.
Ο  Άνθρωπος...εξάλλου είναι οι ΜΝΗΜΕΣ του.
Ακριβώς αυτό θέλουν ...να σβήσουν ....να μην θυμηθείς.
Αν ξυπνήσεις τα κύτταρά σου...κι ανάψεις το πρώτο κεράκι μέσα σου.....σιγά-σιγά.....θα ανάψουν και τα υπόλοιπα κεράκια.....και η ΦΛΟΓΑ της ΨΥΧΗΣ σου θα πετάξει ως ένα ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ....δηλαδή ένα ΠΥΡΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ....για να ανυψωθεί εις τα ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΩΜΑΤΑ...ίνα δοξασθεί το ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΓΕΝΟΣ.
Είναι απλά τα πράγματα...γιατί δεν έχει νόημα απλά και μόνον να τρέφουμε έτσι το σώμα μας...για 70-80 χρόνια ...για να περνάει η ώρα μας..... σε τούτο τον πλανήτη.
Το όχημα(σώμα) μας...μαζί με το ΝΟΥ ...μας οδηγούν στο ανώτερο Πνευματικό Επίπεδο...της ανέλιξής μας....και η κάθε ΛΕΞΙΣ.....γίνεται ΕΛΞΙΣ.....ώστε να γίνει ΕΛΙΞς =111=ΠΑΙΔΕΙΑ.....ένας ΕΛΙΚΑΣ ....που όταν περιστραφεί ΑΔΕΛΦΙΑ....δημιουργεί την ΑΝ-ΕΛΙΞ-Η μας εις τον.....ΕΒΔΟΜΟ ΟΥΡΑΝΟ.

ΟΥΡΑΝΟΣ=Ν+ΟΥΣ/ΟΡΑ(Νους γαρ κατ’ αυτούς πανθ’ ορά και παντ’ ακούει, τα’ άλλα δε κωφά και τυφλά.).

Ερευνήστε και όσο η Ελευθέρα Ροή του Νου εις το ΕΥ...είναι αντικειμενική και χάρη της ανακάλυψης ορθή.....θα είναι  ΕΥ.....ευρίσκειν ..θα έχει Εύρος ...Ελευθέρας Ροής...εις τον Απολλώνιον τρόπον του ζητείν.

Έρρωσθε

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα