Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΑΣΠΙΛΟΙ, ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ, ΑΧΡΑΝΤΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...ΑΠΑΤΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΥΓΩΝ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ!!!

Φωτογραφία: DPA

Εισαγγελείς ερευνούν περίπου 200 Γερμανούς αγρότες, παραγωγούς αυγών, οι οποίοι είναι ύποπτοι  για ψευδή  επισήμανση ως βιολογικών ή ελεύθερης βοσκής των προϊόντων τους .

 Μία απάτη μαζικής κλίμακας!!

Φαίνεται ότι  εκατομμύρια  αυγών είχαν πωληθεί με ψευδείς παραστάσεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, εκμεταλλευόμενοι τη θέληση ορισμένων πελατών να πληρώσουν επιπλέον για  προϊόντα που παράγονται από πουλιά που μεγαλώνουν κάτω από < <ανθρώπινες συνθήκες>>. 


Οι εισαγγελείς στο Oldenburg, της Κάτω Σαξονίας, είπαν στο περιοδικό  Der Spiegel  ότι ερεύνησαν περίπου 150 επιχειρήσεις σε αυτήν την πολιτεία   και περίπου 50 σε άλλες.Ο Frauke Wilken, εκπρόσωπος του γραφείου του εισαγγελέα δήλωσε στο περιοδικό ότι οι αρχικές έρευνες που ξεκίνησαν το φθινόπωρο του 2011, αποκάλυψαν ύποπτες δραστηριότητες.

«Η υποψία είναι ότι πρόκειται για μια περίπτωση συστηματικής απάτης. Δεν είναι ήσσονος σημασίας θέμα -. υπαρχει  εξαπάτηση των καταναλωτών », δήλωσε ο Christian Mayer, νέος υπουργός Γεωργίας της  Κάτω Σαξονίας. Είπε ότι αν οι υποψίες αποδειχθούν, θα προχωρήσουμε σε αφαίρεση των αδειών λειτουργίας από τα σχετικά αγροκτήματα. Οι ύποπτοι ήταν σε μεγάλο βαθμό  συμβατικά αγροκτήματα, αλλά μερικά βιολογικά αγροκτήματα επηρεάστηκαν επίσης.

Τα κοτόπουλα και τα αυγά τους μπορούν να χαρακτηριστούν  ως ελευθέρας βοσκής, μόνο αν κάθε ζώο  έχει πρόσβαση σε τουλάχιστον τέσσερα τετραγωνικά μέτρα του χώρου, ενώ η περιγραφή οργανικά, ή "βιολογικά" στη Γερμανία, απαιτεί περαιτέρω συγκεκριμένες συνθήκες.

 Σε περίπτωση που κάποιοι αγρότες  καταδικαστούν , θα υπάρξει επιβολή προστίμου ή ακόμη και φυλάκισης μέχρι ένα έτος.  DPA / The Local / ag

Από thelocal

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα