Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Τώρα 1 στους 20 από μας έχει διαβήτη:Οι περιπτώσεις παρουσίασαν αύξηση κάτι περισσότερο από ένα τρίτο σε έξι χρόνια



  •                                       Τα ύψη τα ποσοστά παχυσαρκίας να κατηγορηθεί για την αύξηση του διαβήτη τύπου 2
  •   132.000 ασθενείς νόσησαν πέρυσι
  •  Συνολικά 3.04 εκατομμύρια - 4,6 τοις εκατό του πληθυσμού του Ηνωμένου Βασιλείου
  •  Επιπλέον 850.000 πιστεύεται ότι έχουν διαγνωσμένο διαβήτη τύπου 2

  • Ένας στους 20 Βρετανούς πάσχει από διαβήτη, ως αποτέλεσμα της εκτίναξης των ποσοστών παχυσαρκίας, διαπιστώνει μια συγκλονιστική μελέτη.
    Ο αριθμός που έχουν διαγνωστεί με τη νόσο έχει αυξηθεί κατά περισσότερο από το ένα τρίτο από το 2006.

    132.000  ασθενείς βρέθηκαν με διαβήτη κατά το τελευταίο έτος, και οι οποίοι προστέθηκαν στους ήδη 2.912.000 πάσχοντες  του 2011.

    Αυτό σημαίνει συνολικά  3.04 εκατομμύρια - 4,6 τοις εκατό του πληθυσμού του Ηνωμένου Βασιλείου - σε σύγκριση με 2.2 εκατομμύρια πριν από έξι χρόνια.

    Επίσης 850.000 άνθρωποι πιστεύεται ότι έχουν διαγνωσμένο διαβήτη τύπου 2, σύμφωνα με την ανάλυση των επίσημων στοιχείων από το φιλανθρωπικό ίδρυμα Diabetes στη Βρετανία και την Tesco. 

    Η ραγδαία αύξηση του ποσοστού τύπου 2 - η οποία επηρεάζει κυρίως μεσήλικες - οφείλεται στην παχυσαρκία.

    Εννέα στους δέκα ανθρώπους με διαβήτη τύπου 2,  νοσούν όταν το σώμα χάνει σταδιακά την ικανότητα της επεξεργασίας σακχάρου στο αίμα, η οποία μπορεί να βλάψει τα όργανα και να οδηγήσει σε χρόνια προβλήματα υγείας.

    Συνδέεται στενά με παράγοντες του τρόπου ζωής όπως είναι το υπερβολικό βάρος, ή η παχυσαρκία,  που οδηγούν σε  καθιστική ζωή και ανθυγιεινή διατροφή.

    Η Barbara Young, διευθύνων σύμβουλος του Diabetes στη Βρετανία, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά ανήσυχοι με το ότι ο αριθμός των ανθρώπων που διαγιγνώσκονται με διαβήτη έχει φτάσει σε τρία εκατομμύρια για πρώτη φορά και δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκεφτόμαστε ότι αυτό θα σηματοδοτήσει το τέλος της ταχείας αύξησης του.

    «Αντ 'αυτού, όλες οι προβλέψεις δείχνουν ότι θα είναι ένας ζοφερός ενδιάμεσος σταθμός στο δρόμο προς την κατεύθυνση μιας επείγουσας κατάστασης δημόσιας υγείας και αυτή η τραγωδία που εκτυλίσσεται ασκεί ήδη μεγάλη πίεση στο Σύστημα Υγείας  και θα έχει δυνητικά καταστροφικές συνέπειες για εκείνους τους ανθρώπους που αναπτύσσουν την κατάσταση.

    «Αλλά αυτό δεν είναι αναπόφευκτο. Με τον εντοπισμό όσων διατρέχουν υψηλό κίνδυνο να αναπτύξουν διαβήτη τύπου 2, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα λάβουν την φροντίδα και  την υποστήριξη για να κάνουν το είδος των αλλαγών στον τρόπο ζωής τους που μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψή του. Και για να διασφαλίζουμε ότι οι άνθρωποι που έχουν τύπου 1 ή τύπου 2 διαβήτη λαμβάνουν ήδη  τη φροντίδα και την υποστήριξη που χρειάζονται, μπορούμε να τους βοηθήσουμε να αποφύγουν τις καταστροφικές επιπλοκές που ο διαβήτης μπορεί να προκαλέσει .


    Μερικοί ασθενείς 132.000 βρέθηκαν να πάσχουν από διαβήτη κατά το τελευταίο έτος, προσθέτοντας στο υπάρχον πάσχοντες 2.912.000 το 2011



     Τα στοιχεία αυτά σηματοδοτούν την έναρξη μιας εθνικής συνεργασίας μεταξύ UK Diabetes  και Tesco, η οποία έχει ως στόχο να ξοδέψει £ 10 εκατομμύρια.

    Η εταιρική σχέση θα χρηματοδοτήσει την μεγαλύτερη ποτέ εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με τους παράγοντες κινδύνου του διαβήτη τύπου 2 , με στόχο να προσεγγίσουν τους περίπου επτά εκατομμύρια άνθρωπους που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο, και να χρηματοδοτήσουν την έρευνα για την παρασκευή ενός εμβολίου για τον διαβήτη τύπου 1, που εμφανίζεται όταν ο οργανισμός δεν παράγει ινσουλίνη .
    •  
    • Ο διαβήτης μπορεί να είναι υπεύθυνος για την κρυοπαγήματα που  ανάγκασαν τον εξερευνητή Sir Ranulph Fiennes να αποχωρήσει από την αποστολή εξερεύνησης της Ανταρκτικής.

    Από dailymail

    Απόδοση Κειμένου dorieas

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    1

    Το Ενατο Κυμα