Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΚΡΟΝΟΣ

                   

Αρχηγός της 4ης Αποστολής της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, εξέπεσε της ανώτερης συνειδητότητος και παραβίασε όλες τις εντολές, ανατρέποντας τα σχέδια της Αυτοκρατορίας.
Κατασκεύαζε σε γενετικά εργαστήρια τον άνθρωπο με μαζικές κλωνοποιήσεις, επεμβαίνοντας στον γενετικό του κώδικα και δημιούργησε ένα ον, που δεν σεβόταν το έργο της Δημιουργίας. Έναν κλωνοποιημένον άνθρωπο, στον οποίον είχε εμφυσήσει την κακία, την μοχθηρία, την βία και την καταστροφικότητα στην φύση.


Κατασκεύαζε γενετικά τέρατα, όπως Άρπυιες, Γοργόνες, Κένταυρους, Λάμιες κλπ., παραβιάζοντας όλες τις εντολές τις οποίες είχε λάβει και αυτοχρίσθηκε ο ίδιος θεός ("ουκ έσονται θεοί έτεροι πλην εμού" διακήρυσσε ο βοηθός του και υπαρχηγός του στην Μεγάλη Αποστασία, Γιαχβέ ή Γιαχώε-Βεχάϊ).
Παρά τις προειδοποιήσεις της Αυτοκρατορίας να επανέλθει στην νομιμότητα, αρνήθηκε. Εναντίον του εστάλη η 5η και η 6η Αποστολή, οι οποίες ηττήθησαν. Τελικά εξεστράτευσε εναντίον του ο ίδιος ο Ζευς, επικεφαλής της 7ης Αποστολής, με αποτέλεσμα την συντριβή του Κρόνου και την αποκατάσταση του έργου της Δημιουργίας, επαναφέροντας τον άνθρωπο στις αρχικές προδιαγραφές της Αυτοκρατορίας και εξοντώνοντας τα γενετικά τέρατα. Στην μνήμη των Λαών, η σύγκρουση αυτή έμεινε σαν η Μεγάλη Σύγκρουση, ή η Τιτανομαχία, η οποία περιγράφεται κωδικοποιημένη και εκτενώς στην Θεογονία του Ησιόδου και στην Ελληνική Μυθολογία.
Δεν είναι καθόλου απορίας άξιον το γεγονός, ότι πουθενά στον Ελληνικό χώρο, δεν υφίσταται ιερό του Κρόνου..

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα