Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι..Δεν είναι πτώση μετεωριτών,είναι η δοκιμή ενός νέου όπλου από τους Αμερικανούς...Δείτε όλα τα βίντεο!!!

                                                

Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, ο εθνικιστής ηγέτης σε  δηλώσεις του, ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti ότι "Δεν είναι πτώση μετεωριτών, είναι η δοκιμή ενός νέου όπλου από τους Αμερικανούς.

Επίσης,Τα δραματικά γεγονότα οδήγησαν σε μια σειρά αντιδράσεων από εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες της Ρωσίας. Ο πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ, μιλώντας σε οικονομικό φόρουμ στην πόλη Κρασνογιάρσκ της Σιβηρίας, δήλωσε  ότι ο μετεωρίτης θα μπορούσε να είναι ένα σύμβολο για το φόρουμ, που δείχνει ότι "όχι μόνο  η οικονομία είναι ευάλωτη, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης."

                            

 Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος, στον λογαριασμό του στο  Twitter, δήλωσε ότι όπως διαβεβαίωσαν οι εμπειρογνώμονες του,δεν υπήρχε σύνδεση και έτσι δεν έχουν κάποια εικόνα από το συμβάν.

                                

.Ο Donald Yeomans, διευθυντής του Προγράμματος των ΗΠΑ περί  αντιμετώπισης κοντινών αντικείμενων,  στην Καλιφόρνια, είπε ότι θεώρησαν πως ήταν  εκδήλωση έκρηξης φωτοβολίδας!
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Vadim Kolesnikov είπε ότι πάνω από 400 άνθρωποι  αναζήτησαν ιατρική περίθαλψη μετά τις εκρήξεις, μεταξύ των οποίων τρεις σε σοβαρή κατάσταση. Πολλά από τα τραύματα ήταν από γυαλί που έσπασαν  από τις εκρήξεις.
600 τετραγωνικά μέτρα (6000 πόδια) από τη
στέγη ενός εργοστάσιου ψευδαργύρου έχει καταρρεύσει.



.




                           

Από το NPR
Απόδοση κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα