Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ποιός κρύβεται πίσω από την παραίτηση του Πάπα;


Οι αστρολογικές εκτιμήσεις για την παραίτηση του ποντίφικα 

Ποιός κρύβεται πίσω από την παραίτηση του Πάπα;    
 Η είδηση της παραίτησης του Πάπα Βενέδικτου, όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε μεγάλη έκπληξη αλλά έγινε και η αφορμή να ξετυλιχτούν ποικίλα σενάρια για τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.Αστρολογικά, με μια πρώτη ματιά, φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Πάπας έπεσε θύμα του Κρόνου, το θέμα όμως είναι τι ήταν εκείνο που «έκρινε» ο Κρόνος, ώστε να τον πιέσει να οδεύσει προς την έξοδο.

Και το πρώτο για το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω όπως αναφέρουν και οι απανταχού σχολιαστές στα ΜΜΕ είναι ότι δεν πρόκειται για θέμα υγείας για τα οποία γίνεται λόγος στην επίσημη ανακοίνωση. Εδώ, τα αστρολογικά δεδομένα συμφωνούν απόλυτα με τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ.
Ο Βενέδικτος είναι Κριός (γεν 16/4/1927, ώρα 00:50, στο Marktl της Γερμανίας) με Ωροσκόπο στους Ιχθύες και ένα πλούσιο 1ο οίκο αφού σε αυτόν φιλοξενούνται κατά σειρά ο Δίας, ο Ερμής, ο Ουρανός, η Έρις και ο Ήλιος.
venedict
Όπως βλέπετε και στον διπλό χάρτη (οι τροπικές θέσεις στον εσωτερικό κύκλο), ενεργοί είναι και οι υπόλοιποι τρεις γωνιακοί οίκοι, σχετικά με το θέμα μας όμως ο Ήλιος είναι εκείνος που βρέθηκε υπό πίεση.
Συγκεκριμένα, στην τρέχουσα Ηλιακή επιστροφή -δηλαδή στα γενέθλια- του Βενέδικτου, ο Κρόνος ήταν στον Ζυγό σε αντίθεση με τον Ήλιο του, ορίζοντας μια χρονιά πιέσεων και δύσκολων αποφάσεων.
 Ο Ωροσκόπος της Ηλιακής (14/4/2012, ώρα 19:05, Ρώμη) «πέφτει» στο Ζυγό και τον 7ο γενέθλιο οίκο, ενώ το Μεσουράνημα της στον Καρκίνο και τον 5ο οίκο. Φαίνεται δηλαδή ότι για τον ίδιο κάποια από τα κορυφαία θέματα της χρονιάς έχουν να κάνουν με σχέσεις-συνεργασίες (σημειωτέον ότι ο Ζυγός και ο 7ος οίκος υποδηλώνουν ότι οι εξελίξεις δεν εξαρτώνται από τον ίδιο) αλλά και με μια μάλλον παλιά ερωτική-σεξουαλική υπόθεση, που ήρθε στο φως. Σκάνδαλο μυρίζει δηλαδή η όλη ιστορία της παραίτησης του και μάλιστα υπάρχουν ανάλογα ευρήματα και στις προόδους.
Στο secondary η προοδευμένη Σελήνη βρίσκεται στον 8ο οίκο (οικονομικά, σεξ) έχοντας ήδη διατρέξει το μεγαλύτερο μέρος του, κάτι που σημαίνει ότι την τελευταία διετία ενεργοποιήθηκαν τα θέματα του οίκου. Και για τον φετινό Φεβρουάριο, η προοδευμένη Σελήνη είναι στην 1η μοίρα του Τοξότη, σε σύνοδο με τον προοδευμένο Κρόνο, που κι αυτός ως ανάδρομος έχει περάσει στον οίκο, εγκαταλείποντας τον 9ο γενέθλιο. Ένα ακόμη σημάδι των πιέσεων του πλανήτη των περιορισμών...
Η εκτίμηση μου είναι λοιπόν ότι ο Βενέδικτος προτίμησε να παραιτηθεί, από το να βγουν στη φόρα κάποιες λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής και βέβαια δεν εννοώ τα -λίγο, πολύ γνωστά- περί συμμετοχής του στη Ναζιστική Νεολαία. Οικονομικό ή/και ερωτικό σκάνδαλο είναι αυτό που τον οδήγησε σε παραίτηση και το επόμενο ερώτημα φυσικά είναι ποιός ή ποιοί έχουν την ισχύ να απειλήσουν έναν Πάπα, χωρίς να ανησυχούν για την αντίδραση του. Και πιο σωστά, τι ήταν αυτό που ΔΕΝ έκανε ο Πάπας και έγινε στόχος τους.
Σε αυτό το σημείο κάθε αστρολογική εκτίμηση γίνεται εξαιρετικά επισφαλής αλλά όπως αναφέρεται και στο Ευαγγέλιο «από τους καρπούς καταλαβαίνει κανείς ένα δέντρο».


ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα