Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

--- ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: ΔΥΤΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΟΥΡΙ, 1880. ---

Tο 1880, στο φύλλο του Ναture παρουσιάζεται η δεύτερη παλαιότερη αναφορά για αγρογλυφικά, από τον ερευνητή και ερασιτέχνη επιστήμονα John Rand Capron, που αναφέρει (σύμφωνα με τις γνώσεις της εποχής) ότι τα κυκλικά αποτυπώματα στους αγρούς είναι το αποτέλεσμα των έκτακτων μετεωρολογικών φαινομένων. 


Στο κείμενο, το οποίο και σας παρουσιάζω κυρίως για το έτος που γράφτηκε, δηλαδή 90 χρόνια πριν η ανθρωπότητα ασχοληθεί επίσημα με τα αγρογλυφικά, ο Capron γράφει: "Οι καταιγίδες σχετικά με αυτό το τμήμα της Δυτικής επαρχίας Σούρι έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό τοπικές και βίαιες, και τα αποτελέσματα που παράγονται σε ορισμένες περιπτώσεις είναι περίεργα. 


Σε μία επίσκεψη στην φάρμα ενός γείτονα την Τετάρτη το βράδυ, βρήκαμε ένα πεδίο όρθιου σιταριού που χτυπήθηκε σημαντικά , όχι σε όλα τα μέρη του, αλλά σε μερικά σημεία, όπως φαίνεται από απόσταση, και δημιουργήθηκαν κυκλικές κηλίδες. 

Οι συνθήκες για την δημιουργία της μορφής των μπαλωμάτων στο χωράφι, δεν έδειχνε να έγιναν από αέρα ή βροχή, ούτε σε συνδυασμό και των δύο, λόγο των ισχυρών βροχοπτώσεων. Πιθανόν για μένα να έγιναν από ορισμένη κυκλωνική δράση του ανέμου."


Αργότερα ακούστηκε και η θεωρία για δημιουργία παρόμοιων κύκλων από ηλεκτρικές εκκενώσεις κεραυνών που ακουμπούσαν μέσα στα σπαρτά. Κάτι επίσης απίστευτο να συμβεί, κόντρα και σε όλους τους νόμους της φυσικής!

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα