Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

Roswell - μέρος Β': Εκθέσεις νεκροτομής #1 και #2 /14-7-1947Alien_Grip_Logo3.jpg

Δύο εκθέσεις νεκροτομής με ημερομηνία 14/7/1947, περιγράφουν με διεξοδικές ανατομικές λεπτομέρειες την παράξενη φυσιολογία δύο τύπων των εξωγήινων όντων που, όπως τεκμηριώνεται, βρέθηκαν στα χέρια της κυβέρνησης των ΗΠΑ εκείνο τον Ιούλιο του 1947 στο Roswell του Νέου Μεξικού:

  • (#1) ενός προφανώς υβριδικού και μεταλλαγμένου ανθρώπινου εμβρύου που εμφάνιζε χαρακτηριστικά εξωγήινων μεταλλάξεων έχοντας επιπρόσθετα υποστεί εκτεταμένες χειρουργικές παρεμβάσεις για να αποκτήσει κάποια άγνωστη μορφή λειτουργικότητας (σύγκρινε εδώ
  • (#2) ενός εμφανώς εξωγήινου όντος - μιας γνήσια εξωγήινης βιολογικής οντότητας (Extraterrestrial Biological Entity - EBE όπως ήταν ο επίσημος όρος εκείνη την εποχή) που παρουσίαζε όλα τα χαρακτηριστικά ενός τυπικού "Γκρίζου" εξωγήινου
Ο πιθανολογούμενος υπεύθυνος για τις νεκροτομές στα νεκρά εξωγήινα όντα είναι ο δόκτωρ Detlev Wulf Bronk (13/4/1897 - 17/11/1975) ένας Αμερικανός νευροφυσιολόγος και πολύ εξέχων επιστήμονας εκείνη την εποχή, που διετέλεσε επίσημος επιστημονικός σύμβουλος της κυβέρνησης των ΗΠΑ.
detlev_bronk.gif
Αναφέρεται οτι ήταν μέλος της Majestic-12 ("MJ-12"), μιας υποτιθέμενης μικτής ομάδας στρατιωτικών και επιστημόνων που διενεργούσε, με εν λευκώ εξουσιοδότηση από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, απόρρητες έρευνες και συντονισμό για τα θέματα των UFO και της εξωγήινης παρουσίας στον πλανήτη μας.

 Eisenhower_Briefing_Doc_DrBronk.jpg
Μια συγκεκαλυμμένη αναλυτική προσπάθεια που οργανώθηκε από τον στρατηγό TWINING και τον δόκτωρα BUSH που ενεργούσαν υπό τις άμεσες εντολές του Προέδρου, κατέληξε σε ένα προκαταρκτικό ομόφωνο συμπέρασμα (19 Σεπτεμβρίου 1947) οτι ο δίσκος ήταν κατά πάσα πιθανότητα ένα αναγνωριστικό σκάφος μικρής εμβέλειας. Αυτό το συμπέρασμα βασίστηκε κατά κύριο λόγο στο μέγεθος του σκάφους και την προφανή έλλειψη οποιωνδήποτε προμηθειών που θα μπορούσαν να ταυτοποιηθούν. (Δες Επισύναψη "D") Μια παρόμοια ανάλυση των τεσσάρων νεκρών επιβατών οργανώθηκε από τον δόκτωρα BRONK. Το αρχικό συμπέρασμα αυτής της ομάδας (30 Νοεμβρίου 1947) ήταν οτι ενώ αυτά τα όντα είχαν ανθρωποειδή εμφάνιση, οι βιολογικές και εξελικτικές διαδικασίες που ήταν υπεύθυνες για την εξέλιξή τους ήταν προδήλως πολύ διαφορετικές από εκείνες που παρατηρούνται ή πιθανολογούνται για τον HOMO SAPIENS. Η ομάδα του δόκτωρος BRONK πρότεινε τον όρο "Εξωγήινες Βιολογικές Οντότητες", ή "ΕΒΕ" τον οποίο είχε υιοθετήσει ως τον καθιερωμένο όρο αναφοράς για αυτά τα πλάσματα έως ότου ένας πιο οριστικός προσδιορισμός θα μπορέσει να συμφωνηθεί.  
alien_hybrid2.jpg
top_secret_majic.jpg
TOP SECRET MAJIC
ΘΕΜΑ: ΕΚΘΕΣΗ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗΣ #1
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/7/47
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ: ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ

ΑΡΧΙΚΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΟΝΤΟΣ
1. Εξωτερική εμφάνιση
Αυτό το σώμα παρατηρήθηκε να βρίσκεται σε μια κατάσταση προχωρημένης σήψης.
Είχε διατηρηθεί σε διάλυμα φορμαλδεΰδης, αλλά κατά τα άλλα δεν είχε υποστεί καμία ανατομή.
Το πτώμα ήταν 44 ίντσες σε μήκος (111,7 εκατοστά), με βάρος 27 λίβρες  (12,2 κιλά), όταν το συντηρητικό διάλυμα είχε αποστραγγισθεί.
Η εξωτερική εμφάνιση αυτού του πτώματος ήταν ενός ανθρώπινου εμβρύου με διογκωμένο κρανίο. Τα χέρια και τα πόδια ήταν φυσιολογικά.  Τα νύχια από τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών είχαν περικοπεί. Δακτυλικά αποτυπώματα με αριστερόστροφη φορά παρατηρήθηκαν και λήφθηκαν. Και τα δέκα δάκτυλα των χεριών και των ποδιών ήταν εμφανή. Υπήρχε κάποιος υποτυπώδης υμένας μεταξύ του πρώτου και δεύτερου δακτύλου στα χέρια και στα πόδια.
Τα γεννητικά όργανα φαινόταν να ανήκουν σε άρρεν.  Ήταν σε εμβρυακή κατάσταση και δεν παρουσίαζαν ενδείξεις ήβης.
Τα αυτιά ήταν εν μέρει σχηματισμένα, και παρουσίαζαν κάποιες ενδείξεις  χειρουργικής παρέμβασης. Πτυχώσεις του δέρματος είχαν τραβηχτεί από την επιφάνεια του τριχωτού της κεφαλής σε μια προφανή προσπάθεια να δοθεί η εντύπωση ενός πιο πλήρως ανεπτυγμένου αυτιού από ό, τι υπήρχε πράγματι.
Τα χείλη ήταν υποτυπώδη και το στόμα δεν περιείχε δόντια που να έχουν ανατείλει. Η μύτη ήταν επίσης σε ελλιπή κατάσταση ανάπτυξης και είχε επίσης υποστεί  χειρουργική παρέμβαση, με αποτέλεσμα αυτό που φαινόταν να είναι ένα πολύ λεπτό και ευαίσθητο όργανο.
Τα μάτια ξεχώριζαν λόγω της εκτεταμένης χειρουργικής παρέμβασης. Ήταν αμυγδαλωτά και με μεγάλη διαφορά το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του προσώπου. Τα μάτια δεν είχαν ωριμάσει και φαινόταν να έχουν συρραφτεί με τεχνητούς φακούς ενός αγνώστου τύπου. Λόγω της εξαιρετικά ασυνήθιστης κατάστασής τους, δεν επιχειρήθηκε ανατομή σε αυτά τα μάτια.
2. Ανατομή
Έγινε μια τομή από τον θώρακα στο όσχεο. Το δέρμα κατ' αρχάς διαχωρίστηκε από την περιτονία και η περιτονία παρατηρήθηκε να είναι συμβατή με την εμφάνιση σε ένα ανώριμο ανθρώπινο άρρεν. Η περιτονία στη συνέχεια υπέστη ανατομή και παρατηρήθηκαν  τα εσωτερικά όργανα.
Η θέση της καρδιάς παρατηρήθηκε να είναι κατακόρυφη, όπως θα ήταν συμβατό με ένα πολύ πρώιμο έμβρυο, πριν από τον τέταρτο μήνα. Το όργανο κατείχε εξέχουσα θέση και βρέθηκε να ζυγίζει το 1/70ο της μάζας του σώματος. Όταν το όργανο ανατμήθηκε, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε άμεση επικοινωνία μεταξύ των δύο κόλπων μέσω του ωοειδούς τρήματος.
Η Ευσταχιανή βαλβίδα παρατηρήθηκε να είναι μεγάλη. Παρατηρήθηκε  ένας αρτηριακός πόρος να επικοινωνεί μεταξύ της πνευμονικής αρτηρίας και της κατιούσας αορτής. Αυτός ο πόρος άνοιγε στην κατιούσα αορτή ακριβώς κάτω από την αρχή της αριστερής υποκλειδίου αρτηρίας.
Οι τροποποιήσεις στη δομή του κυκλοφορικού συστήματος υποδήλωναν ότι αυτό το σώμα είχε διορθωθεί χειρουργικά για να αποσυνδεθεί με τεχνητό τρόπο από την πλακουντική εξάρτηση.
Το στομάχι ανοίχθηκε και βρέθηκε να είναι απαλλαγμένο από κάθε τροφική ουσία. Το καρδιακό στόμιο ήταν εμφανώς ατροφικό, αν και η σήψη του σώματος, το καθιστούσε αυτό δύσκολο να προσδιοριστεί. Είναι πιθανό ότι το άτομο αυτό δεν έτρωγε.
Το ήπαρ ήταν εμφανές και ήταν σαφές ότι το αίμα της ομφάλιας φλέβας θα το διέσχιζε, πριν εισέλθει στην κάτω κοίλη. Η ίδια η φλέβα του ομφάλιου λώρου είχε αποκοπεί από το σημείο που εκφύονταν στον πλακούντα και επέστρεφε στο κυκλοφορικό σύστημα με έναν τρόπο που το να επιχειρηθεί να διαπιστωθεί θα ήταν πέρα από τον σκοπό της παρούσας ανατομής.
Οι πνεύμονες δεν ήταν αναπτυγμένοι. Υπήρχαν πλευρικοί σάκοι και από τις δύο πλευρές του κεντρικού εκκολπώματος, με άνοιγμα μέσα στον φάρυγγα. Ο λάρυγγας ήταν κάπως χόνδρινος και η τραχεία ήταν αναπτυγμένη.
Είναι πιθανό ότι το άτομο αυτό δεν ανέπνεε, όπως και δεν έτρωγε. Ο τρόπος που κατάφερνε να διατηρείται στη ζωή είναι άγνωστος, αν ήταν ποτέ ήταν ζωντανό με οποιαδήποτε πρακτική έννοια.
Η κρανιακή κοιλότητα ανατμήθηκε και διαπιστώθηκε ότι το κρανίο ήταν σχηματισμένο από εξαιρετικά λεπτό και εύκαμπτο χόνδρινο υλικό, που φαινόταν να είναι πρόδρομος των οστών που είχε επηρεαστεί με κάποιο τρόπο, καθιστώντας το περισσότερο από συνήθως λεπτό και ευαίσθητο. Ο ίδιος ο εγκέφαλος ήταν εκτενώς και απρόσμενα σχηματισμένος. Υπήρχε ένας άγνωστος φλοιός υπερτιθέμενος στους πρόσθιους λοβούς και εκτεινόμενος πέρα από την σχισμή του Rolando. Λόγω αυτού του ασυνήθους σχηματισμού, αποφασίστηκε να μην διεξαχθεί ανατομή του εγκεφάλου εκείνη τη στιγμή. Το όργανο αυτό έχει εξαχθεί και τοποθετήθηκε σε υγρό διατήρησης εν αναμονή περαιτέρω μελέτης.
Συνολικά, αυτό το σώμα παρουσίαζε την εμφάνιση ενός ανθρώπινου εμβρύου τριών ή τεσσάρων μηνών κυοφορίας που είχε αποτελέσει το αντικείμενο σημαντικών μεταλλαγών και τροποποιήσεων, ορισμένες από τις οποίες ήταν εμφανώς χειρουργικές. Άλλες τροποποιήσεις, όπως αυτή του εγκεφάλου, ήταν δυσκολότερο να γίνουν κατανοητές.
Επιπρόσθετα και εκτός από τις μεταλλαγές, υπήρχε το θέμα του μεγέθους του σώματος και της σχετικά ώριμης κατάστασης της επιδερμίδας και των νυχιών. Φαίνεται πιθανό ότι αυτό το έμβρυο χωρίστηκε από τη μητέρα του και είχε μεταφερθεί σε μία ημι-λειτουργική κατάσταση με τεχνητά μέσα.
3. Συμπέρασμα
Πρόκειται για ένα ανθρώπινο έμβρυο που έχει υποβληθεί σε εξαναγκασμένη ωρίμανση χωρίς κανονική κύηση. Ο βαθμός της λειτουργικότητάς του, ενόσω ζούσε - εάν ήταν ποτέ ζωντανό - είναι άγνωστος.


grey-alien1.jpg
top_secret_majic.jpg
TOP SECRET MAJIC
ΘΕΜΑ: ΕΚΘΕΣΗ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗΣ #2
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/7/47
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ: ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ

ΑΡΧΙΚΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΟΝΤΟΣ
1. Εξωτερική εμφάνιση
Αυτό το σώμα παρατηρήθηκε να βρίσκεται σε μια κατάσταση πολύ προχωρημένης σήψης.
Δεν είχε διατηρηθεί με κάποιο τρόπο, αλλά παραδόθηκε σε ένα δοχείο από καμβά με επένδυση καουτσούκ, επάνω στο οποίο είχαν επικολληθεί ορισμένοι από τους  ιστούς.  Το πτώμα είχε μήκος 36 ίντσες  (91,4 εκατοστά) και ζύγιζε 8 λίβρες (3,6 κιλά).  Η εξωτερική εμφάνιση αυτού  του πτώματος δεν ανήκε στο ανθρώπινο είδος.
Το δέρμα φαινόταν λείο και είχε ένα σκούρο μπλε-γκρι χρώμα. Δεν υπήρχε κάποια ενδυμασία στο σώμα. Δεν υπήρχαν γεννητικά όργανα και δεν υπήρχε τρόπος καθορισμού του φύλου - αν υπήρχε φύλο. Η μύτη αποτελούνταν από δύο σχισμές, το στόμα ήταν ένα μικρό άνοιγμα που δεν φαινόταν να υποστηρίζεται από ένα αρθρωτό σαγόνι, και υπήρχαν τρύπες στη θέση των αυτιών. Το κρανίο ήταν στρογγυλό και μεγάλο σε αναλογία με το σώμα και τα μάτια ήταν αμυγδαλόσχημα. Τα μάτια ήταν κλειστά και δεν μπορούσαν να ανοιχθούν χωρίς να προκληθούν ζημιές στις δομές, λόγω της κατάστασης των εν αποσυνθέσει ιστών.
Οι βραχίονες και οι καρποί ήταν πολύ λεπτοί. Τα χέρια εμφάνιζαν μια τριδάκτυλη διαρρύθμιση χωρίς αντίχειρα.
Οι βραχίονες εκτεινόταν έως περίπου τρεις ίντσες (7,5 εκατοστά) πάνω από το γόνατο. Τα τρία δάχτυλα προεκτεινόταν άμεσα από τον καρπό, χωρίς παλάμη.
2. Ανατομή
Το σώμα ανοίχτηκε από το όσχεο μέχρι το πηγούνι. Ένα πράσινο υγρό προέκυψε από την τομή. Το δέρμα δεν υποστηρίζονταν από περιτονία, και η οστεϊκή δομή φαινόταν να είναι μια χόνδρινη ουσία με ανοιχτό πράσινο-γάλαζο χρώμα.
Παρατηρήθηκαν εσωτερικά όργανα, αλλά η λειτουργία τους ήταν απροσδιόριστη. Η θωρακική κοιλότητα και η περιτοναϊκή κοιλότητα επικοινωνούσαν και φαινόταν να μην υφίσταται αναπνευστικό σύστημα, ούτε και στομάχι.
Ο οισοφάγος ήταν υποτυπώδης και σταματούσε πριν να φτάσει σε κάποιο άλλο όργανο.
Φαινόταν να υπάρχουν δύο πολυθάλαμες καρδιές και μπορούσε να συμπεράνει κανείς ότι το σωματικό υγρό θα μπορούσε να αντλείται γρήγορα. Υπήρχε εκτεταμένο κυκλοφορικό σύστημα που αφορούσε τρεις διαφορετικούς τύπους φλεβών. Μικρή ποσότητα υλικού λήφθηκε μέσα από ένα από αυτά τα συστήματα που υποδήλωνε να πρόκειται για ενδεχόμενο απόβλητο, πράγμα που οδηγεί στην πιθανολόγηση ότι τα απόβλητα ίσως να αποβάλλονταν με εξίδρωση μέσω του δέρματος.
Το υγρό που εξήχθη από το σώμα, αναλύθηκε στο μικροσκόπιο και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για φυτική ουσία, με βάση την χλωροφύλλη. Είναι πιθανό ότι η φωτοσύνθεση ήταν το μέσο για την απόκτηση ενέργειας.
Το κρανίο ανατμήθηκε και διαπιστώθηκε ότι μια προεξοχή από χόνδρο διαχώριζε τον εγκεφάλο σε δύο εντελώς απομονωμένα μεταξύ τους τμήματα.  Αν και ο εγκέφαλος βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, φαινόταν να διαθέτει εκτεταμένο πλέγμα σχισμών και να διαιρείται σε πολυάριθμους λοβούς. Λόγω της αποσύνθεσης, ο βαθμός της διμερούς συσχέτισης των δύο ημισφαιρίων δεν μπορούσε να να καθοριστεί με ακρίβεια.
Αυτό το πτώμα απέπνεε μια ασυνήθιστα δυσάρεστη οσμή.
3. Συμπέρασμα
Αυτό δεν είναι ένα πτώμα κάποιου είδους που έχει παλαιότερα παρατηρηθεί ή είναι γνωστό στον γράφοντα παθολογοανατόμο. Φαίνεται να είναι μια μορφή όντος το οποίο διαθέτει οργανισμό που κάνει χρήση τόσο ζωικών όσο και φυτικών στοιχείων.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα