Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Φίλοι μου ,σήμερα αποφάσισα να γράψω για ένα θέμα που δεν έχει αναλυθεί,τουλάχιστον από αυτά που έχω διαβάσει,τόσο πολύ.Δεν με νοιάζει τόσο να πρωτοτυπήσει, όσο οτι βοήθησα και εγώ να στη μεσολάβηση ανάμεσα στα ανώτερες υπαρξιακές συχνότητες με  κατώτερες με σκοπό την επέκταση της συνείδησης μας για το Όλον-που είμαστε ...όλοι.





Είναι πραγματικά ένα εργαλείο για ορισμένο συνειδησιακό επίπεδο, που όμως θα μπορέσει να εκτινάξει τους αναζητητες της γνώσεις σε επαφή με ανωτέρα συνειδησιακά επίπεδα.
Μην περιμένετε με τη πρώτη ανάγνωση -επαφή να το συνειδητοποιήσετε, αλλά όπως συμβαίνει με όλες τις συχνότητες που αντιλαμβανόμαστε, αν δεν συν-χρονιστουμε ολικά και μόνιμα με αυτές, δεν κατέχουμε τις "Γνώσεις" τους, τις πληροφορίες που μπορούμε να πάρουμε απο αυτό το πλαίσιο κραδασμικών συχνοτήτων- πραγματικότητας.
Μην ξεχνάτε οτι το" κλικ" που κάνατε και ήρθατε σε επαφή με την ανάρτηση αυτή, είναι επειδή εσείς(ο Ανώτερος Εαυτός σας) το ζητήσατε.
Το τι θα κάνετε μετά , είναι πάλι μια δικη σας απόφαση, όπως κάθε στιγμή ύπαρξης είναι κάθε φορά μια καινούργια επιλογή!
Για τη καλύτερη προσέγγιση στο θέμα , καλό θα ήταν να διαβάσετε πριν την ανάρτηση "Το σύμπαν φτιάχτηκε από σένα".
Ας συνεχίσουμε με το κυρίως θέμα μας. 


Αυτό που λέμε πραγματικότητα,είναι η πραγματικότητα που αντιλαμβανόμαστε ανάλογα τη συχνότητα κραδασμών μας στην εκδήλωση. Άλλη πραγματικότητα αντιλαμβάνεται η προσωπικότητα, άλλη η ανθρώπινη φύση, άλλη η ψυχή , άλλη η Μονάδα μας, αν και όλες έχουν μια σύνδεση ανάμεσα τους, το οτι είναι όλες ένα, απλώς" ζουν" θα λέγαμε κραδασμικά σε πλαίσια από συχνότητες διαφορετικές.
Όσο πιο πολύ η συνείδηση "μπαίνει" σε πυκνότερη πυκνότητα-ύλη τόσο έχει μικρότερο φάσμα κραδασμικών συχνοτήτων που μπορεί να εκφραστεί και να συλλέξει πληροφορίες και εμπειρίες.
Το φυσικό πεδίο είναι το μικρότερο από όλα τα πεδία, είναι μια συρρίκνωση.
Στο δικό μας δημιουργικό πεδίο, το πλαίσιο που εκφραζόμαστε και εκφράζουμε τις πληροφορίες που ερχόμαστε σε επαφή ανάλογα τη δόνηση μας, έχουμε φτιάξει την εικονική πραγματικότητα που βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε σαν φυσική πραγματικότητα.
Αυτή η φυσική πραγματικότητα έχει πολλές φορές εκφραστεί σαν ψευδαίσθηση, όνειρο, πλάνη, κ.τ.λ. και πραγματικά είναι ένα είδους όνειρου πολύ πιο κοντά στην ουσία, από οτι φαντάζεστε.
Όλα όσα υπάρχουν είναι δημιουργήματα της φαντασίας μας.Η φαντασία μας είναι το πανίσχυρο όπλο της δημιουργίας μιας πραγματικότητας.
ΟΛΑ  ΕΙΝΑΙ  ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ 
Σε όσα "κομμάτια" έχει περιοριστεί η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, σε όλα τα σύμπαντα  που υπάρχουν,  τόσες πραγματικότητες μπορεί να βιώσει,ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
Η πραγματικότητα δημιουργείται για να μπορεί το κομμάτι εκείνο από τη συνείδηση που δονείται ανάλογα, να πάρει τις  ανάλογες πληροφορίες μέσω των εμπειριών που αποκτά όταν βιώνει την ανάλογη κραδασμικά πραγματικότητα.
Η πληροφορίες της εμπειρίας είναι η ΜΟΝΗ αλήθεια!
Έτσι στο θόλο που περιβάλλεται ο καθένας"πεδίο δημιουργιας του"δίνει τη δική του εκδοχή Ζωής-ύπαρξης σε κάθε πληροφορία που εκπέμπει και δέχεται.
Αυτή η εικονική πραγματικότητα διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο περίπου όσο" η ψυχολογική σκοπιά" που ονομάζουν τον εσωτερικό εαυτό του καθένα ,και διαφέρει η συγχρονίζεται ακριβώς, ανάλογα το πλαίσιο των κραδασμικών συχνοτήτων που εκφράζονται.
Π.χ το μέσο όριο αντίληψης της πραγματικότητας μέσα σε τρισδιάστατη πυκνότητα ύλης είναι 60ΗΖ θα λέγαμε. Εκείνοι οι άνθρωποι που εκφράζονται στα 200 ,300 ,600, ακόμα 1000, βλέπουν πραγματικότητες ,  ναι μεν που όλοι βλέπουν στο πλαίσιο των 60 , αλλά και τη δική τους πραγματικότητα που μπορεί να περιέχει εξωγήινα , εσωγήινα όντα, τοπία, όνειρα, αισθήσεις, και γενικά πληροφορίες άλλων συχνοτήτων ύλης 3ης πυκνοτητας, ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΟΡΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
Βέβαια από ένα όριο συχνοτήτων αλλάζει η διάσταση αντίληψης," σβήνει" η πραγματικότητα της 3ης πυκνότητας και πάμε στη 2η ,η,  στη 4η,  ανάλογα την αύξηση ,η ,την ελλατωση κραδασμικων συχνοτήτων που ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ. 
ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΕΧΕΣΑΙ!
 Ας αναλυσουμε τωρα αυτο, που ειπα πως δεν εχει δοθει τοση εμφαση, τουλαχιστον ετσι οπως θα το εκφρασω τωρα.

Στα όνειρα που βλέπουμε ,υπάρχουν σύμβολα και τοπία ,πρόσωπα, που λέμε οτι αντιστοιχούν στο ψυχολογικό μας κόσμο.Ακόμα και όταν γνωριζουμε φυσικη πλευρα του αντικείμενου , λέμε οτι συμβολίζεταιεσωτερικά, διαφορετικά.
Το χώρο των ονείρων εμείς το δημιουργούμε πάλι. Η διαφορά είναι οτι λόγω της λιγότερο πυκνότητας της ύλης , μπορούμε και έχουμε μεγαλύτερο πεδίο δημιουργίας και ακόμα περισσότερες πληροφορίες να εκφράσουμε και να συλλέξουμε, πάλι ανάλογα των κραδασμών του καθένα κάθε στιγμή.Η ύλη είναι πιο εύπλαστη.
Δυστυχώς ο άνθρωπος δεν έχει ένα "μόνιμο κέντρο βαρύτητας"συνειδησιακά, και αλλάζει σχεδόν άμεσα πολλές συχνότητες κραδασμών.(πολυ-προσωπίες). Αυτό τον εμποδίζει να έχει μόνιμες συχνότητες,δλδ. να αναμείνει συγχρονισμένος τόσο , ώστε να μπορεί να απορροφήσει την ουσία της πληροφορίας, ανεξαρτήτως πολικότητας.
 Αυτό που γίνεται στο όνειρο γίνεται ακριβώς και εδώ.
Η φυσική πραγματικότητα είναι ενα όνειρο.Τίποτα από όλα αυτά δεν υπάρχουν με την έννοια  της αντικειμενικής αλήθειας. Εμείς είμαστε στη φαντασία μας, εμείς είμαστε που φτιάξαμε το όνειρο αυτό που ζούμε, αυτοί που  έχουμε ίδιο πλαίσιο κραδασμικών εκφράσεων, απλά υπάρχουν στο όνειρο μας, ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ.
Το ίδιο και αυτοί για εμάς. ΟΛΟΙ  ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Το όνειρο είναι δημιουργία μιας πραγματικότητας για να τη βιώσουμε, με σκοπο αποκτηση εμπειριων απο εκεινη τη σκοπια του ΟΛΟΝ.

Ας ξεκινήσω τον ονειροκρίτη της πραγματικότητας!!
ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ,ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ  ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ.

Ας ξεκινήσουμε με τους ανθρώπους.
Όλοι οι άνθρωποι, έχουν τα ίδια πάνω κάτω χαρακτηριστικά στην πραγματικότητα επειδή αντιπροσωπεύουν απόψεις του εαυτού μας. Το κοντινό περιβάλλον μας απαρτίζεται από απόψεις μας που ζουν μέσα μας και εκφράζονται πιο πολύ. Όσο πιο απόμακρα υπάρχουν οι άνθρωποι, συμβολίζουν απόψεις μας που δεν χρησιμοποιούμε θα λέγαμε τόσο συχνά. Σίγουρα όσο πιο κοντινό περιβάλλον, τόσο από την ίδια ψυχική οικογένεια θα προερχόμαστε.
Τα παιδιά είναι ο αθώος εαυτός μας, συμβολίζουν καινούργιες ιδέες μας, οι γέροι συμβολίζουν τη παλιά ιδέα για τον εαυτό μας που αλλάζει,που φεύγει .
Τα ζώα, τα φυτά,και όλα τα όντα σε κατωτέρα βασίλεια που έχουμε έρθει σε επαφή, συμβολίζουν άλλες συνειδησιακές καταστάσεις, άλλα μέρη του Είναι μας.  Κατώτερα μέρη του ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ. Άλλα όντα που εκφράζονται σε διαφορετική δόνηση.
 Ανάλογα σε πιο κομμάτι τα αντιλαμβανόμαστε, γη,αέρα,υγρό,στεριά να βρίσκονται και να υπάρχουν, τέτοια διαφορά συνειδησιακής επικοινωνίας μπορούμε να έχουμεμαζι τους.
Η απόσταση των γεγονότων που παρατηρουμε στη καθημερινοτητα είναι ακριβώς το ποσοστό που έχουμε μέσα μας από αυτή την ιδέα! 
Η διαφορετικότητα της μορφής, ακόμα και τα χρώματα παίζουν τον ρόλο τους μέσα μας
Ο έναστρος ουρανός είναι τα Ανώτερα μέρη του ΕΙΝΑΙ μας, εκφράζονται σαν το άγνωστο επειδή δεν τα ξέρουμε,εκφράζονται σαν το Άπειρο, επειδή δεν είμαστε ικανοί να τα κατανοήσουμε, εκφράζονται σαν φως διότι είναι τεράστια η διαφορά συνειδησιακής κατάστασης ,και εκφράζονται γιγάντια διότι έχουν τεράστια αντίληψη  και δημιουργικό πεδίο σχετικά με μας.Ειναι οντα με διαφορετικη δονηση πολυ πιο υψηλη, απο την πλευρα της διαχωριστικοτητας.
Η επιστήμη είναι οι αποψεις   μας που συμβολίζουν την υλική μας προσέγγισης προς τον ανώτερο εαυτό μας, μέσω των εμπειριών από το βίωμα στην ύλη.
Η θρησκεία συμβολίζει  το πνευματικό πρόσωπο μας που βαδίζει προς το πνεύμα.
ΟΙ καταστροφές συμβολίζουν Αλλαγές συνειδησιακές. Την μη ευθυγράμμιση με τη "πορεία"της συνείδησης του πλανήτη Γη  ,μια ακόμα άποψη του ανώτερου εαυτού μας.(των πολλών ανωτέρων μερών του Ειναι μας)
ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ είναι η αντίσταση στην ευθυγράμμιση με τα ανωτέρα μέρη του ΕΙΝΑΙ μας.
Η φύση που ξέρουμε ,συμβολίζει τη δικιά μας Ακτίνα δημιουργίας.Ότι υπάρχει στη δικιά μας ακτίνα δημιουργίας, θα λέγαμε, του δικού μας κλαδιού στο κοσμικό δέντρο της Ζωής.
Ακόμα και εγώ τώρα που με διαβάζετε, είμαι ένα δημιούργημα σας που αντιπροσωπεύει το κομμάτι σας που ανταποκρίνεται στην ενέργεια που εκπέμπω!
Εξωγήινοι,άγγελοι,άτια,κ.τ.λ είναι άλλες συνειδησιακές καταστάσεις του ανωτέρου εαυτού μας που μπορούμε λόγω της εναρμόνισης συχνοτήτων δόνησης να φέρουμε στη πραγματικότητα μας.Το πλήθος αυτών υπάρχει, διότι καθένας αντλεί πληροφορίες και απόψεις σχετικά με την δίκη του ψυχική οικογένεια ,(υπερψυχη),που "έχει" ταυτόχρονα "ζωές" και σε άλλα ηλιακά συστήματα.
Με την ευκαιρία της ευθυγράμμισης που γίνεται σε Γη,Ήλιο,Ηλιακά συστήματα Πλειάδες, Αλκυόνη, Σείριο, μπορούμε να πούμε οτι το αντιλαμβανόμαστε έτσι χώρο-χρονικά, διότι είμαστε ικανοί  να συλλάβουμε και να δονηθουμε σε τεράστιας διαφοράς από πριν συχνότητες,  για μια τεράστια συνειδησιακή αλλαγή μέσα μας, με αποτέλεσμα να αλλάξει την πραγματικότητα μας, τρομαχτικά για πολλούς και εκστατικά για άλλους.
Αυτό που λέμε λογική εξέλιξη των πάντων και το αντιλαμβανόμαστε σαν λογικό χρόνο και συνέχιση των γεγονότων,υπάρχει μόνο στη δική μας συνειδησιακή αντίληψη της πραγματικότητας που έχουμε φτιάξει.(Στην επόμενη ανάρτηση θα γράψουμε για τις παράλληλες πραγματικότητες-παράλληλα Σύμπαντα).


Τα πάντα που υπάρχουν είναι σύμβολα που έχουμε φτιάξει εμείς, που αντιστοιχούν στις δονήσεις που εκπέμπουν τα "επίπεδα συνειδήσεως" που δονουμαστε ανάλογα μέσα.
 ΌΛΑ, λίγο η πολύ, ανήκουν σε ανώτερα η κατώτερα μέρη του ΕΙΝΑΙ μας,(γιαυτό και υπάρχουν σε σχέση με μας) από την άποψη οτι όσο ανώτερο μέρος είναι, τόσο πιο συλλογικό είναι.(συλλογική συνείδηση των κατωτέρων του μερών που απαρτίζεται).

Κάθε φορά που λέω μέρη μας,μιλάω από το σημείο αναφοράς του ανωτέρου Εαυτού μας.Εξ άλλου μόνο έτσι μπορείς να δεις και να συλλάβεις την ιδέα αυτή.Μόνο αν έχεις εναρμονιστεί με την ανώτερη συλλογική συνείδηση που ανήκεις-είσαι!


Όπως αποσυμβολίζετε τα όνειρα, έτσι απο συμβολιστε και αυτό το όνειρο που βιώνετε.
Σίγουρα η  πλήρης κατανόηση(ο κραδασμικός συγχρονισμός σας με αυτή την ιδέα) αυτής της ιδέας σας φέρνει σε σκαλοπάτια της 5ης διάστασης και πάνω.

Φίλοι μου, πραγματικά ΟΛΑ ειναι ΕΔΩ και ΤΩΡΑ,  επομένωςΕΧΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ να είστε ο εαυτό σας,να βιώσετε κάθε πλευρά του εαυτού σας.Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη.
ΥΠΟΜΟΝΗ κάνουμε μόνο όταν δεν καταλαβαίνουμε την αξία του ΕΔΩ και ΤΩΡΑ και θέλουμε να το αλλάξουμε!!
Όταν καταλάβουμε  την αξία του ΕΔΩ ,δεν κάνουμε υπομονή, επιλέγουμε συνειδητά, με χαρά να ζήσουμε την εμπειρία του ΕΔΩ ΤΩΡΑ.


Εσωτερική δύναμη και Ειρήνη σε όλους.


ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα