Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Τέσσερις μύθοι σχετικά με το κρέας


think-about-eating-meat
1. Εφόσον τρώμε κρέας κάθε μέρα, πρέπει να είναι ωφέλιμο για μας, η τουλάχιστον ένα απαραίτητο μέρος της διατροφής μας. Στην πραγματικότητα, όλες οι έρευνες δείχνουν ότι το κρέας είναι επιζήμιο για την υγεία μας και το επίπεδο της φυσικής μας κατάστασης, επίσης επιτυγχάνει τη διαδικασία της γήρανσης.


2. Το κρέας μας δυναμώνει, μιας και τα άγρια ζώα τρώνε κρέας και είναι πολύ δυνατά. Η αλήθεια είναι ότι τα πιο δυνατά ζώα - οι ελέφαντες, τα άλογα, τα βόδια και ο νεροβούβαλος, για παράδειγμα δεν τρώνε κρέας. Επίσης αυτά τα ζώα έχουν τη μεγαλύτερη αντοχή και ζουν περισσότερο από όλα. Οι κορυφαίοι πυγμάχοι σε όλο τον κόσμο τώρα απέχουν από το κρέας για αρκετές μέρες πριν από ένα μεγάλο αγώνα, επειδή έχει ανακαλυφθεί ότι αυτό τους βοηθάει να αποδώσουν καλύτερα. Η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας κρέατος πριν από έναν αγώνα μπορεί να κάνει τους πυγμάχους να χτυπάνε αλύπητα τον αντίπαλο τους.

3. Χρειαζόμαστε ζωτική πρωτεΐνη για ενέργεια
Στην πραγματικότητα, η ενέργεια μας προέρχεται από λίπη και τους υδατάνθρακες που υπάρχουν στα λαχανικά, στα φρούτα και στα δημητριακά.

4. Δεν προοριζόμαστε από τη φύση μας για να τρώμε κρέας
Αν και ιστορικά είμαστε παμφάγοι (και φυτοφάγοι και κρεατοφάγοι), η ανατομία μας - δόντια, σαγόνια και πεπτικό σύστημα - παραπέμπει σε φυσική διατροφή. Σε ένα μεγάλο μέρος της ανθρώπινης ιστορίας οι άνθρωποι στήριξαν την ύπαρξη τους σε χορτοφαγική σχεδόν διατροφή και πολύς κόσμος ζει ακόμα έτσι. Η αγάπη μας για το κρέας ξεκίνησε πριν από εκατό περίπου χρόνια - είναι ένα αποτέλεσμα της αφθονίας του 20ού αιώνα.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα