Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΑΝΘΡΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;



Αρθρογράφος VAGEDIM: Η τοπική Ατζέντα 21 στην Ελλάδα προωθείται ύπουλα μέσα απο τα μνημόνια ώστε να μην μπορέσει να καταλάβει ο κόσμος την ύπαρξη της.

 Η Ατζέντα 21 είναι ενα σχέδιο δράσης του ΟΗΕ σχετικά με την αειφόρο ανάπτυξη. Ενα προϊόν της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη, που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία το 1992 . Είναι ένα πρόγραμμα δράσης για τα Ηνωμένα Έθνη, και άλλους πολυμερείς οργανισμούς, και μεμονωμένες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο που μπορεί να εκτελεστεί σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Το "21" στην Ατζέντα 21 αναφέρεται στον 21ο αιώνα.

Η πραγματικότητα όμως είναι, ότι η Ατζέντα 21 όπως είχε αποκαλύψει πρίν απο χρόνια στην Ελλάδα πρώτος ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, δεν δημιουργήθηκε για να σώσει το περιβάλλον που ούτως η άλλως δεν κινδύνευε, αλλά ούτε και κινδυνεύει, διότι όλα είναι μια συνωμοσία από τα Ηνωμένα Έθνη για να στερήσει από τα άτομα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, όπου ταυτόχρονα θα έχουν δημιουργηθεί οι ζώνες χωρίς ανθρώπους. Θα καταργηθεί πλήρως η ιδιοκτησία και όλες οι εκτάσεις θα ελέγχονται απο μια "παγκόσμια διακυβέρνηση" για την σωστή διαχείρηση τους. Εξ ού και οι φόροι στην ακίνητη περιουσία.

Οπως ανέφερα αρχικά, η Ατζέντα 21 ψηφίστηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία το 1992 απο τον πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, και εντατικά πλέον προωθήθηκε ύπουλα απο τον πρωθυπουργό της χώρας Γιώργο Παπανδρέου, με την ανακοίνωση του για προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης που έγινε στις 23 Απριλίου 2010. Αρχισε λοιπόν απο εκεί και έπειτα καθημερινά η "καραμέλα" της πράσινης ανάπτυξης, και να υλοποιούνται κατα γράμμα τα διατάγματα της Ατζέντας 21 για να εφαρμόσουν τους στόχους τους. Οπως είναι γνωστό, ο Πούτιν πρόσφερε οικονομική βοήθεια με χαμηλότοκο δάνειο στην Ελλάδα για να μην προσφύγει στο ΔΝΤ, και αντί να τεθεί τέτοιο θέμα στη συνάντηση, ο πρωθυπουργος Γιώργος Παπανδρέου αδιαφορούσε εσκεμμένα και μιλούσε για οικολογία.

Μια τέτοια απάτη της Ατζέντας 21 φοβάμαι ότι θα είναι και ο φόρος άνθρακα. Αιθαλομίχλη «πνίγει» τον ελληνικό ουρανό, και δήθεν μολύνεται το περιβάλλον από την καύση προϊόντων ξύλου, ότι θα πάθουμε και ενα κάρο αρρώστιες όπως καρκίνους, πνευμονοπάθειες, μικροθρομβώσεις, έως και πνευμονικό οίδημα. Ολα αυτά μπορεί να υπάρξουν, αλλά αφορούν ενα μηδαμινό ποσοστό απο ευπαθείς ομάδες και οχι όλους. Οι αεροψεκασμοί που γίνονται καθημερινά και αποκρύπτονται, η παρουσιάζονται ως ανύπαρκτοι απο τα νεοταξικά τσιράκια δεν επηρεάζουν τον ανθρωπινο οργανισμό; είναι για το καλό μας; Οπως και οι περισσότεροι φόροι, ένας φόρος άνθρακα θα είναι μια ακόμη τιμωρία μέσω της Ατζέντα 21 που θα χτυπήσει τους φτωχούς εργαζόμενους και τις οικογένειες της μεσαίας τάξης. 

Δηλαδή τα παλιά χρόνια οι άνθρωποι που έκαιγαν μονο ξύλα είχαν μολύνει την ατμόσφαιρα;

Προβλέπω ότι σε λίγο θα προωθείται η προπαγάνδα ότι όποιος δεν έχει ενεργειακό τζάκι - η θα κάνει την κατάλληλη και πιστοποιημένη απο το κράτος μετατροπή στο τζάκι, η θα πληρώνει φόρο άνθρακα επειδή μολύνει την ατμόσφαιρα.



ΠΗΓΗ 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα