Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2013 - Ζώδια και Αστρολογικές προβλέψεις για σωστές επιλογές 7-13 Ιαν.2013

                               


Συγγραφέας: Μάντυ Β.   Πηγή: ANEW.GR 

 
Στην αστρολογία ο Ιανουάριος φέτος είναι ότι πρέπει για να πετάξουμε από τη ζωή μας ότι μας επιβαρύνει, να τελειώσουμε οριστικά καταστάσεις που δεν μας ταιριάζουν ώστε να κάνουμε χώρο για να μπουν νέα πρόσωπα και όμορφες καταστάσεις που πραγματικά μας αξίζουν και να παραμείνουν σταθερά. Όπως μας δείχνει η αστρολογία ο Ήλιος (μέχρι 19/1), ο Ερμής (από 1-19/1), η Αφροδίτη (από 9-31/1) και ο Πλούτωνας (όλο το μήνα) στο ζώδιο του Αιγόκερω θα προσπαθήσουν να μας κάνουν να σκεφτόμαστε και να πράττουμε πιο λογικά και πρακτικά, να οργανώσουμε καλύτερα τη ζωή μας και ιδιαίτερα τη δουλειά μας και να κινητοποιηθούμε κυρίως για θέματα επαγγελματικά. 

Ενώ στην αστρολογία η παρουσία των πλανητών στον Υδροχόο και συγκεκριμένα ο Ήλιος, ο Ερμής (από 19/1) και ο Άρης (όλο το μήνα) θα μας κάνουν να μην αντέχουμε απολύτως κανένα περιορισμό ή πίεση και να αντιδρούμε σπασμωδικά όταν νιώθουμε ότι θίγονται τα δίκαια αιτήματά μας και η ελευθερία μας. Ιδιαίτερα το μεσοδιάστημα Άρη/Κρόνου θα πιάσει κάποια στιγμή μέσα στο μήνα τον Ήλιο και τον Ερμή, γεγονός όπου  φαίνεται πως θα φτάσει πολλές σχέσεις, συνεργασίες στα όριά τους αφού θα βγάλει όλες τις διαφωνίες και τις δυσαρέσκειές τους στην επιφάνεια.
 Ευτυχώς το εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα θα συμβάλει αυτό το μήνα να σταθεροποιήσουμε θέματα που αφορούν επαγγελματικά και οικονομικά όπου έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και πρέπει να το κάνουμε τώρα καθώς από τον άλλο μήνα ο Κρόνος θα γυρίσει ανάδρομος. 
Ο Δίας, επιτέλους στις 30/1 τελειώνει με την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους και γίνεται ορθόδρομος, περίοδος όπου από κει και μετά είναι καλή για να κάνουμε νέα ξεκινήματα που θέλουμε να έχουν τύχη και ευκαιρίες για να πετύχουν. Το εξάγωνο Δία-Ουρανού θα φέρνει όλο το μήνα εντελώς ξαφνικά κάποιες ευκαιρίες και κάποια θετικά νέα, αλλά το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα δείχνει πως πολλά από αυτά θα είναι απατηλά ή πρόσκαιρα, δηλαδή δεν θα μας αφήσουν να χαρούμε για πολύ και θα πρέπει να ξεχωρίσουμε πολύ προσεχτικά τις πραγματικές ευκαιρίες από τις παγίδες γιατί θα υπάρχουν πολλές μαζί και ανάμεικτες. 
Το μεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα είναι εκείνο όπου  θα συνεχίσει κι αυτόν τον μήνα να προκαλεί μικρές και μεγάλες επαναστάσεις, εκρηκτικές καταστάσεις και να αναζητά την κατάρρευση του παλαιού συστήματος αλλά και την ανοικοδόμηση ενός νεότερου. Έντονο εκνευρισμό θα έχουν αυτό το μήνα εσωτερικά και εξωτερικά λόγω της παρουσίας του Άρη στον Υδροχόο κυρίως οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι και των τριών δεκαημέρων καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο. 


                                      


- ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Ερμή εξάγωνο Κρόνο, Άρη τετράγωνο Κρόνο
Η μέρα θα βγάλει όλα τα οικονομικά προβλήματα που έχουν όλες οι σχέσεις και συνεργασίες στην επιφάνεια, και μόνο όσες σχέσεις αξίζουν πραγματικά και υπάρχει πραγματική αγάπη και συνεννόηση θα αντέξουν τις πιέσεις και τους περιορισμούς που θα προσπαθήσει να επιβάλει.Προσπαθήστε να βγάλετε όσο το δυνατόν πιο δημιουργικά αυτή την ένταση στις σχέσεις σας, μέσα από δημιουργικές ασχολίες και ενασχολήσεις που θα σας αποσπάσουν την προσοχή και θα αποφύγετε τις δύσκολες αποφάσεις. Εκείνοι που θα περάσουν πιο δύσκολα λόγω των προβλημάτων που θα έρθουν στην επιφάνεια θα είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό ωροσκόπιό τους, όπου θα είναι ιδιαίτερα νευρικοί και πιθανό να κλονιστούν οι σημαντικότερες σχέσεις τους. 

- ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (6:10 ώρα Ελλάδος), Ήλιο τετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Ποσειδώνα
Από σήμερα θα γνωρίσουμε την πιο σοβαρή πλευρά του έρωτα, των σχέσεων και των οικονομικών θεμάτων που μας απασχολούν. Είναι καιρός να πάρουμε κάποια πράγματα πιο σοβαρά και να σταματήσουμε τις πρόσκαιρες σχέσεις και τις οικονομικές σπατάλες δίχως νόημα και σκοπό. Χρειάζεται να δώσουμε πραγματική σημασία και χρόνο στα άτομα που αγαπάμε για να νιώσουν πως νοιαζόμαστε γι’ αυτά, καθώς θα βγάζουμε προς τα έξω μια έντονη αδιαφορία, ακόμα κι αν δεν το θέλουμε. Ιδιαίτερα ευνοημένοι σε θέματα ερωτικά, οικονομικά και επαγγελματικά θα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου καλό θα ήταν να θέσουν γερές βάσεις σε όλους αυτούς τους τομείς.

- ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Αφροδίτη εξάγωνο Ποσειδώνα
Η σημερινή μέρα θα βοηθήσει πολλούς να ανακτήσουν και πάλι τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο. Νέα σχέδια και όνειρα δίνουν χαρά και ελπίδα στους περισσότερους από μας, παρά το γεγονός πως η πραγματοποίησή τους είναι πολύ μακριά. Κανέναν δεν έβλαψαν ποτέ τα όνειρα. Ίσα-ίσα που συχνά δίνουν κουράγιο για να μπορέσει να συνεχίσει κανείς παρακάτω στη ζωή του. Μην πέσετε σήμερα όμως στην παγίδα και στηρίζετε όλες σας τις ελπίδες σε ανεδαφικά όνειρα και όμορφες υποσχέσεις δίχως σταθερό υπόβαθρο, γιατί σύντομα θα προσγειωθείτε ιδιαίτερα ανώμαλα στο έδαφος. Γεμάτοι ρομαντισμό και νέα σχέδια θα είναι οι Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθείς του πρώτου δεκαήμερου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία εκεί στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου μπορούν να τους βοηθήσουν σε δημιουργικό επίπεδο. 

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (21 μοίρες – 21:43 ώρα Ελλάδος), Ερμή ημιτετράγωνο Ποσειδώνα
Η σημερινή ημέρα οδηγεί σε παραλήψεις ή παραπλανήσεις είτε από άτομα που γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε είτε και από άτομα που δεν γνωρίζουμε και τόσο καλά. Γι’ αυτό καλύτερα να αφήσουμε τις σοβαρές αποφάσεις για αργότερα και να επιδείξουμε ψυχραιμία προς κάθε δυσκολία. Η παραπλάνηση παίζει σημαντικό ρόλο για να πετύχουν κάποιοι τους σκοπούς τους και δεν θα τους αντιληφθεί κανείς. Δεν θα πρέπει να εμπιστευόμαστε κανένα και ιδιαίτερα άτομα που δεν γνωρίζουμε και τόσο καλά. Μια μέρα όπου εκεί που νομίζει κανείς πως έχει συμφωνήσει κάτι και περιμένει να τηρηθεί, οι περισσότερες υποσχέσεις εξανεμίζονται ως δια μαγείας. Εκείνοι που θα αντιμετωπίσουν τα περισσότερα προβλήματα και θα υποστούν τις συνέπειες των εξαπατήσεών τους είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί για να μην παραπλανηθούν ακόμα και από άτομα που εμπιστεύονται και αγαπούν. 

- ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Ήλιο ενάμιση τετράγωνο Δία ανάδρομο, Ερμή τετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Ποσειδώνα, Ήλιο σύνοδο μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού στο τρίτο δεκαήμερο του Αιγόκερω (22 μοίρες)
Η σημερινή ημέρα δεν μπορεί να φέρει ευελιξία για να ξεπεραστεί η κρίση, και η ευθιξία θα φέρει απώλειες. Πλήττει άτομα με εξουσία όπου θα βρεθούν σε πολύ δυσάρεστη θέση και θα αναγκαστούν να πάρουν δυσάρεστες αποφάσεις για τους πολλούς. Πολλοί από αυτούς ίσως δεν μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος των ευθυνών και να αποχωρήσουν. Εκείνοι που θα περάσουν πιο δύσκολα και θα έχουν τις περισσότερες απώλειες και ένα βάρος συναισθηματικό είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό ωροσκόπιό τους, όπου παρά την απαισιοδοξία και τα δύσκολα που περνάνε πρέπει να επιστρατεύσουν κάθε τους δύναμη για να αντέξουν και να τελειώσουν καταστάσεις που δεν τους αξίζουν.  

- ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανό, Ήλιο χιαστί μεσοδιάστημα Δία/Κρόνου, Αφροδίτη σύνοδο μεσοδιάστημα Κρόνου/Ποσειδώνα στο πρώτο δεκαήμερο του Αιγόκερω (5 μοίρες)
Σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά θα είναι δύσκολο σήμερα να έχουν καλά αποτελέσματα. Η διάθεση για σπασμωδικές αποφάσεις και κινήσεις είναι μεγάλη και οι χωρισμοί ή οι διασπάσεις που θα γίνουν μέσα στη μέρα θα είναι πολλές. Αν θέλει κανείς να διατηρήσει μια οποιαδήποτε σημαντική σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία θα πρέπει να την αφήσει ελεύθερη. Δεν είναι μέρα για περιορισμούς οποιουδήποτε είδους. Μακροχρόνιες σχέσεις μόνο με ριζική ανανέωση θα μπορέσουν να αντέξουν, αλλιώς θα τελειώσουν εδώ και τώρα. Ξαφνικές αποφάσεις δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια επιλογής. Εκείνοι που θα έχουν τα περισσότερα προβλήματα και κινδυνεύουν να τελειώσουν σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες είναι κυρίως οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου οι ξαφνικές εκρήξεις και οι παρορμητικές κινήσεις δεν θα τους βοηθήσουν πουθενά, γι’ αυτό και πρέπει να προσπαθήσουν να τις ελέγξουν. 

Αλέκος Χρυσόπουλος
http://www.anew.gr
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα