Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Περισσότεροι πιστεύουν σε εξωγήινους παρά στον Θεό


Σχεδόν το 60% των ανθρώπων πιστεύουν ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν και ότι εξωγήινες  μορφές ζωής υπάρχουν, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας νέας δημοσκόπησης, ενώ μια έκθεση που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο, μόνο το 37% πιστεύει πραγματικά στον Θεό.
Μιλώντας αποκλειστικά στο Express.co.uk, ο πρώην επικεφαλής του Υπουργείο Άμυνας στην έρευνα των UFO Nick Pope, δήλωσε: «Περίπου το 60% των ανθρώπων πιστεύουν ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. Αυτό σημαίνει ότι πολύ περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πραγματικά σε εξωγήινους απ’οτι στο Θεό. .
 «Είναι ένα νέο κομμάτι της έρευνας που γίνεται - μερικοί άνθρωποι βέβαια υποστηρίζουν ότι η UFO-λογία,  είναι ουσιαστικά μια νέα θρησκεία, μια θρησκεία για τον 20ο και 21ο αιώνα.
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο βαθιά ερωτήματα που μπορούμε να ρωτήσουμε. Αν θα μπορούσαμε να πάρουμε ποτέ μια σαφή απάντηση θα άλλαζε τον κόσμο μας για πάντα. Η ανακάλυψη εξωγήινης ζωής θα ήταν σε αντίθεση, με σχεδόν οτιδήποτε άλλο στην ιστορία μας"
Η τελευταία έρευνα για εξωγήινη ζωή διαπίστωσε επίσης ότι περισσότερα από ένα στα δέκα άτομα ισχυρίζονται ότι έχουν δει UFO.
Ο Pope δήλωσε: "Όταν ήμουν στην έρευνα για τα UFO στο Υπουργείο Άμυνας,  ερευνούσαμε  2300 εκθέσεις κάθε χρόνο.  Αν το 10% του πληθυσμού έχει δει ένα UFO αυτό είναι συγκλονιστικό.".
Από τα πρόσφατα γεγονότα στη Νεβάδα, όπου ένα συνεργείο του BBC συνελήφθη υπό την απειλή των όπλων  στην είσοδο της Περιοχή 51, το ενδιαφέρον για την εξωγήινη ζωή έχει ενταθεί.
Η δημοσκόπηση δείχνει ότι ο ένας στους επτά πιστεύει ότι τουλάχιστον ένα UFO εξακολουθεί να κρατείται στην διαβόητη στρατιωτική βάση.
Αλλά ο κ. Pope  υποστήριξε ότι αν υπάρχει εξωγήινη ζωή στην Περιοχή 51 και είναι γνωστό στους έξω, τότε η κυβέρνηση θα είχε αρκετό χρόνο  για να το μετακινήσει σε μια άγνωστη τοποθεσία.
 «Η περιοχή 51 υπάρχει σαφώς - είναι μια κορυφαία μυστική στρατιωτική βάση. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι προφανώς υπάρχει εξωγήινη μορφή ζωής εκεί..
Εάν υπήρχε ποτέ «κάτι» μη γήινο εκεί, υποψιάζομαι ότι έχει προ πολλού μετακινηθεί σε μια θέση που δεν έχουμε ακούσει ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα