Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Πριν από την 21 Δεκεμβρίου του 2012



Πριν από την 21 Δεκεμβρίου του 2012, η οποία σηματοδοτεί την ολοκλήρωση του ημερολόγιου των Μάγιας.
Στην Κίνα και τη Ρωσία έχει αναφερθεί έκρηξη στις πωλήσεις κεριών και προϊόντα πρώτης ανάγκης επιβίωσης
Το πιο διάσημο βιβλίο της Κίνας για προφητείες που είναι γραμμένο τον 7ο αιώνα Tui Bei Tu, δεν κάνει καμία άμεση αναφορά για το τέλος του κόσμου, ωστόσο η πηγή του πανικού εντοπίστηκε από την Κινεζική έκδοση του Twitter, προβλέποντας ότι θα υπάρξουν τρεις μέρες σκότους όταν θα έρθει η αποκάλυψη.
Ο επικεφαλής της αλυσίδας των καταστημάτων υλικού στην Τσίτα της Σιβηρίας, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η ζήτηση είχε τριπλασιαστεί τις τιμές των κεριών.
Στο Barnaul, κοντά στα όρη Αλτάι, πανικός στους αγοραστές που έχουν αγοράσει όλες τις δάδες και φιάλες Θερμός, ενώ οι ντόπιοι στην περιοχή Omutninsk του Κίροφ έσπευσαν να αγοράσουν κηροζίνη και άλλες προμήθειες μετά από ένα άρθρο που υποτίθεται ότι γράφτηκε από έναν μοναχό του Θιβέτ, και εμφανίστηκε σε τοπική εφημερίδα επιβεβαιώνοντας την πρόβλεψη για την καταστροφή στις 21 Δεκεμβρίου του 2012.
Στη βιομηχανική πόλη της Novokuznetsk, οι κάτοικοι προτρέπουν τις Τοπικές Αρχές να προετοιμαστούν για διακοπή της ηλεκτρικής ενέργειας και λεηλασιών, που θα συνοδεύσει σίγουρα τελευταίες στιγμές του πλανήτη.
Πάντως, το ρωσικό Υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών διαβεβαιώνει ότι δεν αναμένεται κάποια καταστροφή στο άμεσο μέλλον και έχει δημιουργήσει εκτάκτως τηλεφωνική γραμμή πληροφόρησης για όσους ανησυχούν.
Στην Αμερική ο Ρον Χάμπαρντ, είναι κατασκευαστής hi-tech υπόγειων καταφύγιων επιβίωσης, και έχει δει την επιχείρησή του να έχει εκραγεί και μας λέει: "Δεν έχω γνώμη για το ημερολόγιο των Μάγιας", αλλά, όταν οι αστροφυσικοί έρχονται σε μένα, να αγοράσουν καταφύγια μου και να μου λένε πως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ηλιακές εκλάμψεις, και ακτινοβολία; Είναι δικαίωμα του καθενός το τι θα κάνει.
Αφιερωμένο στη σημαδιακή μέρα είναι και το ντοκιμαντέρ του «National Geografic» «Preppers Doomsday», μια εκπομπή που διεισδύει στις ζωές των απλών Αμερικανών.
Οι πρωταγωνιστές της σειράς προετοιμάζονται πυρετωδώς για να μπορέσουν να επιβιώσουν σε διάφορες συνθήκες τις οποίες μπορεί να αντιμετωπίσουμε. Άλλοι προετοιμάζονται για μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, άλλοι για την κατάρρευση της κοινωνίας. Πολλοί θεωρούν ότι το τέλος του κόσμου, όπως τον γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, θα έρθει μέσω μιας τεράστιας πυρηνικής καταστροφής, και καταστρώνουν σχέδια για να καταφέρουν να επιβιώσουν ύστερα από αυτήν.
Η έλλειψη καυσίμων, οι πανδημίες και ο πόλεμος είναι μερικοί ακόμα παράγοντες που οδήγησαν αυτούς τους ανθρώπους στην απόφαση να προετοιμαστούν για τη συντέλεια του κόσμου.
Στη Γαλία στα Πυρηναία ο δήμαρχος του χωριού Bugarach, με πληθυσμό 179 κατοίκων προσπάθησε να αποτρέψει πανδαιμόνιο με την απαγόρευση σε παρατηρητές UFO και ελαφρά αεροσκάφη από την επίπεδη κορυφή του mount Pic de Bugarach που λέγετε ότι θα επιβιώσει από την ημέρα της κρίσης, 21 Δεκεμβρίου του 2012, λόγω του ότι θα τους σώσουν οι εξωγήινοι.

Κουβανοί συμμετέχουν σε ένα τελετουργικό των Μάγια στην παραλία Bacuranao στην ανατολική Αβάνα

Ο ακριβής τρόπος Αρμαγεδδώνα παραμένει ασαφής, και κυμαίνεται από μια καταστροφική ουράνια σύγκρουση μεταξύ της Γης και του μυθικού πλανήτη Nibiru, επίσης γνωστού και ως πλανήτης Χ, μια καταστροφική σύγκρουση με έναν κομήτη; ή η εξόντωση του πολιτισμού από μια γιγαντιαία ηλιακή καταιγίδα;
Η ερμηνεία του ημερολογίου είναι λανθασμένη για τον Σβεν Γκρονεμάγερ του αυστραλιανού πανεπιστημίου La Trobe, ο οποίος υποστηρίζει ότι η προφητεία των Μάγια αναφέρεται στην έναρξη μιας νέας εποχής και όχι στη συντέλεια του κόσμου.
Μάλιστα η λίθινη πλάκα από τον αρχαιολογικό χώρο του Τορτουγκέρο στην περιοχή Ταμπάσκο, που αναφέρεται στο 2012 και χαράχθηκε πριν από 1.300 χρόνια, έχει σπάσει, με αποτέλεσμα να μη διακρίνεται καθαρά το τέλος της προφητείας. Πάντως, σύμφωνα με το υπόλοιπο κείμενο, δεν προκύπτει τίποτα για συντέλεια του κόσμου, σύμφωνα με τον ειδικό, ο οποίος απορρίπτει αυτή την ερμηνεία ως δυτική ιδέα…
Η NASA διαβεβαιώνει ότι ούτε ο άξονας της Γης θα μετατοπιστεί ούτε υπάρχουν ενδείξεις για μετακίνηση του μαγνητικού πεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα