Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

12- 12- 12 Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΥΛΗ




10 μερες μενουν μεχρι να περασουμε και την τελευταια πυλη 12-12-12...που σημαινει το τελος του κοσμου οπως τον ξεραμε...του χρονου δεν εχει 13-13-13..αυτο σημαινει το τελος μιας περιοδου...μιας περιοδου που κρατησε χιλιαδες χρονια ...η γη ανερχεται σε υψηλοτερες διαστασεις ...το επισημο ανοιγμα των πυλων του νεου κοσμου και της νεας γης γινεται στις 21-12-12...με την ευθυγραμμιση των πλανητων και την ευθυγραμμιση της γης με τον κεντρικο ηλιο του γαλαξια, την αλκυονη  ...απο κει θα λαμβανουμε πλεον ενεργεια διαφορετικης ποιοτητας απο την ενεργεια που ειχαμε συνηθισει να λαμβανουμε απο τον δικο μας ηλιο , αυτο θα προκαλεσει διαφορες αλλαγες στον πλανητη , στον τροπο σκεψης και στον τροπο ζωης .
Ηδη η αλλαγη ειναι ορατη , δειγματα του νεου κοσμου και πολιτισμου γεννιουνται παντου στον κοσμο. Η ειρηνη , η αγαπη, η ελευθερια θα αποτελεσουν τη βαση για τη νεα εποχη. Το νεο φως που θα φωτισει τον πλανητη μας βοηθα να ερθουμε πιο κοντα στην ψυχη μας , ενδυναμωνει την ψυχη μας και της επιτρεπει να εκδηλωθει και να φανερωθει.
Tο νεο φως θα βοηθησει ωστε να δουμε πιο καθαρα οτι συμβαινει γυρω μας και μεσα μας. Οι ψευδαισθησεις θα σβησουν,οι προκαταληψεις επισης καθως και οι δεσμευσεις που αυτες δημιουργουν . Οι ανθρωποι θα κατανοησουν για πρωτη φορα τι σημαινει αληθινη αγαπη και θα συνειδητοποιησουν ποσο απομακρυσμενοι ηταν ολα αυτα τα χρονια . Ποσο απομακρυσμενοι ηταν απο την ψυχη τους.
Τα τελευταια χρονια γινεται μια προετοιμασια γιαυτο καθως η αλκυονη εστελνε φως στη γη με μικρη ροη ομως , που μετα τις 21 θα ειναι πολυ μεγαλη...ειναι λογικο λοιπον αυτο να δημιουργησει πολλες αλλαγες και αναταραξεις στο γηινο πεδιο, αλλαγες που ακομα δεν μπορουμε να διανοηθουμε μια και τα μυαλα μας ακομα δουλευουν αργα στη συχνοτητα της τριτης διαστασης...ισως πολλοι το εκλαβουν ολο αυτο σαν μια εκρηξη στο μυαλο τους, στην καρδια τους η οπου αισθανονται οτι ηδη εχουν ενα ανοιγμα...απ'οπου λαμβανει κανεις το φως εκει θα νιωσει και την μεγαλυτερη δονηση οποιο κεντρο του ειναι κλειστο θα πιεστει ν'ανοιξει κι οποιο ειναι ανοιχτο θα διοχευτεσει αυτη την ενεργεια..
Χρειαζεται λοιπον αυτη την περιοδο να ευθυγραμμισουμε τα κεντρα μας οσο περισσοτερο μπορουμε και να ενεργουμε ως ενα ενιαιο συνολο επιτρεποντας την ροη της ενεργειας να μας διαπερναει και να διαχεεται γυρω μας .
Η ενωση γινεται μεσα μας πρωτα κι υστερα διαχεεται και στο περιβαλλον μας
Μια ασκηση που βοηθαει σ'αυτο ειναι να αφηνουμε ολες τις αρνητικες μας σκεψεις και συναιθηματα να γειωνονται μεσω της εκπνοης  και να κατευθυνονται βαθεια στη γη σαν ριζες ενω ταυτοχρονα σε καθε μας εισπνοη να λαμβανουμε φρεσκια και καθαρη ενεργεια που θα μας αναζωογονει και θα καθαριζει το πνευμα μας και τα συναισθηματα μας,ανυψωνοντας μας ταυτοχρονα στον ουρανο ακριβως οπως ενα δεντρο .
Αυτη η τοσο απλη ασκηση σε καθημερινη βαση ειναι αρκετη για να μας βοηθησει να συντονισουμε τα κεντρα μας και να βοηθησουμε το σωμα μας  ωστε να εχουμε καλη ροη ενεργειας που θα μας βοηθησει στην ομαλοτερη μεταβαση .
Η καθαρη προθεση δε κι επιλογη μας στο δρομο του φωτος θα βοηθησει για την καλυτερη εστιαση μας εσωτερικα και συντονισμο με το φως.
Κατανοηση -αποδοχη- καθαρση ειναι λεξεις κλειδια γιαυτη την περιοδο.
η σε αλλη αποδοση εμπιστοσυνη- συγχωρεση- λυτρωση
μονο ενας απελευθερωμενος εαυτος μπορει να βιωσει την ελευθερια
και μονο ενας ανοιχτος εαυτος μπορει να βιωσει την αγαπη...
Ειθε η μεταβαση να γινει μια εμπειρια ανεπαναληπτη για ολους μας με τα μεγιστα δυνατα οφελη για μας και για την ανθρωποτητα ολοκληρη.
η γη ξαναγεννιεται και μαζι της και μεις .
κι οπως ενα μωρο ετσι κι εμεις κι εκεινη θα χρειαστουμε μεγαλη φροντιδα απο την επομενη μερα..
καλη δυναμη σε ολους μας !!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

2 σχόλια:

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα