Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

Karla Turner: η αρνητική φύση της εξωγήινης παρέμβασηςαπό την Δρ. Karla Turner
(Η Δρ Κάρλα Τέρνερ, συγγραφέας και ερευνήτρια των απαγωγών από τους εξωγήινους,
πέθανε από μια ιδιαίτερα επιθετική μορφή καρκίνου στις 10 Ιανουαρίου 1996, ενώ είχε
επανειλημμένα απειληθεί εξαιτίας των ερευνών της. Ήταν μόλις 48 ετών.)

Είναι η φύση των εξωγήινων αρνητική από την δική μας σκοπιά;


Εάν οι αναφορές των "απαγωγών" μπορεί να γίνουν πιστευτές - και δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλλει κανείς για την ειλικρίνεια των ανθρώπων που τις αναφέρουν - το φαινόμενο των απαγωγών περιλαμβάνει τις ακόλουθες λεπτομέρειες:
 1. Οι εξωγήινοι μπορούν να αλλοιώσουν την αντίληψή μας για το περιβάλλον μας.
 2. Οι εξωγήινοι μπορούν να έχουν τον έλεγχο αυτού που νομίζουμε ότι βλέπουμε. Μπορούν να εμφανιστούν σε εμάς με οποιαδήποτε από ένα πλήθος από μεταμορφώσεις και διαφορετικές μορφές.
 3. Οι εξωγήινοι μπορούν να μας αφαιρέσουν την συνείδησή μας από το φυσικό μας σώμα, να απενεργοποιήσουν τον έλεγχο που ασκούμε στο σώμα μας, να εγκαταστήσουν μια από τις δικές τους οντότητες, και να χρησιμοποιούν το σώμα μας ως όχημα για τις δικές τους δραστηριότητες πριν να επιστρέψουν την συνείδησή μας πίσω στο σώμα μας.
 4. Οι εξωγήινοι μπορούν να βρίσκονται κοντά μας σε μια αόρατη κατάσταση και μπορούν να καθιστούν τους εαυτούς τους μόνο μερικώς ορατούς.
    
 5. Οι απαχθέντες εμφανίζουν σημάδια στο σώμα τους, εκτός από τα γνωστά σημάδια σαν "σκαψίματα" ("scoop marks") και τις ευθύγραμμες ουλές. Αυτά τα άλλα σημάδια περιλαμβάνουν μεμονωμένα τρυπήματα, πολλαπλά τρυπήματα, μεγάλες μελανιές, τριδάκτυλα και τετραδάκτυλα σημάδια γαμψόνυχων δακτύλων, και τριγωνικά σημάδια οποιοδήποτε είδους.
 6. Οι γυναίκες θύματα απαγωγής υφίστανται συχνά σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα μετά τις συναντήσεις τους με τους εξωγήινους, και μερικές φορές τα προβλήματα αυτά οδηγούν σε κύστεις, όγκους, καρκίνο του στήθους και της μήτρας, και υστερεκτομή.
 7. Οι εξωγήινοι αφαιρούν σωματικά υγρά από το λαιμό, την σπονδυλική στήλη μας, τις φλέβες, τις αρθρώσεις όπως τα γόνατα και τους καρπούς, και από άλλα σημεία. Μπορούν επίσης να εισάγουν άγνωστα υγρά σε διάφορα μέρη του σώματός μας.
 8. Ένα εκπληκτικά μεγάλο ποσοστό απαχθέντων πάσχουν από σοβαρές ασθένειες που δεν είχαν πριν τις συναντήσεις τους. Αυτές έχουν οδηγήσει σε χειρουργικές επεμβάσεις, εξασθένηση, ακόμη και θάνατο από αιτίες που οι γιατροί δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν.
 9. Μερικά θύματα απαγωγής εμφανίσουν εκφυλισμό της νοητικής, κοινωνικής, και πνευματικής ευεξίας τους. Συχνά ξεσπά ακραία συμπεριφορά, όπως εμπλοκή με τα ναρκωτικά, τον αλκοολισμό, το υπερβολικό φαγητό, και την σεξουαλική ασυδοσία. Παράξενες εμμονές αναπτύσσονται που προκαλούν την αποδιοργάνωση της φυσιολογικής τους ζωής και την καταστροφή των διαπροσωπικών τους σχέσεων.

 10. Οι εξωγήινοι δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την σεξουαλικότητα των ενηλίκων, την παιδική σεξουαλικότητα, και την πρόκληση σωματικού πόνου στους απαχθέντες.
 11. Οι απαχθέντες θυμούνται να υφίστανται ειδική εκπαίδευση και εξάσκηση από εξωγήινους. Η εκπαίδευση αυτή μπορεί να είναι με τη μορφή λεκτικών ή τηλεπαθητικών μαθημάτων, παρουσιάσεων, ή λειτουργικών οδηγιών για τον χειρισμό στην πράξη της εξωγήινης τεχνολογίας.
   
 12. Οι απαχθέντες αναφέρουν οτι μεταφέρονται σε διάφορες εγκαταστάσεις στις οποίες συναντούν όχι μόνο εξωγήινους αλλά και ανθρώπους που φαίνονται φυσιολογικοί, μερικές φορές με στρατιωτικές στολές, και συνεργάζονται με τους εξωγήινους απαγωγείς τους.

 13. Οι απαχθέντες συχνά συναντούν περισσότερα από ένα είδη εξωγήινων κατά τη διάρκεια των εμπειριών τους, όχι μόνο τους Γκρίζους. Κάθε πιθανός συνδυασμός Γκρίζων, Ερπετόμορφων, Εντομοειδών, Ξανθών, και εξωγήινων που εμφανίζουν το χαρακτηριστικό widow's peak (μυτερή μετωπιαία γραμμή τριχοφυΐας) έχουν παρατηρηθεί κατά τη διάρκεια μεμονωμένων απαγωγών, πάνω στο ίδιο σκάφος ή μέσα στις ίδιες εγκαταστάσεις.
       

 14. Απαχθέντες - "παρθένες" περιπτώσεις - αναφέρουν οτι μεταφέρονται σε υπόγειες εγκαταστάσεις, όπου βλέπουν αλλόκοτα υβριδικά πλάσματα, εκκολαπτήρια υβριδικών ανθρωποειδών εμβρύων, και μεγάλους κάδους με έγχρωμο υγρό γεμάτους με αιωρούμενα κομμάτια από ανθρώπινα σώματα.
 15. Οι απαχθέντες αναφέρουν οτι βλέπουν άλλους ανθρώπους σε αυτές τις εγκαταστάσεις να υφίστανται ολική αφαίμαξη και αποστράγγιση του αίματός τους, να ακρωτηριάζονται, να υφίστανται εκδορά του δέρματός τους, να αποκόπτονται τα μέλη τους και να στοιβάζονται νεκροί σαν κομμένα καυσόξυλα. Μερικοί απαχθέντες έχουν απειληθεί, οτι και οι ίδιοι θα καταλήξουν σε αυτή την κατάσταση εάν δεν συνεργαστούν με τους εξωγήινους απαγωγείς τους.
 16. Οι εξωγήινοι εισέρχονται σε σπίτια και απάγουν προσωρινά μικρά παιδιά, αφήνοντας τους τρομοκρατημένους γονείς τους σε κατάσταση ολικής παράλυσης και αβοήθητους. Σε μερικές περιπτώσεις όπου ένας γονιός ήταν σε θέση να διαμαρτυρηθεί, οι εξωγήινοι επιμένουν οτι "Τα παιδιά μας ανήκουν."
 17. Οι εξωγήινοι αναγκάζουν τους απαχθέντες να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί τους ή ακόμα και με άλλους απαχθέντες ενώ ομάδες άλλων εξωγήινων παρακολουθούν αυτές τις πράξεις. Σε αυτές τις συναντήσεις, οι εξωγήινοι μερικές φορές μεταμορφώνονται ώστε να επιτύχουν την συνεργασία του απαχθέντος, εμφανιζόμενοι με τέτοιες μορφές όπως ο Ιησούς, ο Πάπας, ως κάποιες διασημότητες, ή ακόμα και ως οι σύζυγοι των απαχθέντων που έχουν πεθάνει.
 18. Οι εξωγήινοι διενεργούν εξαιρετικά επώδυνα πειράματα ή ιατρικής φύσεως διαδικασίες πάνω στους απαχθέντες, λέγοντάς τους οτι αυτές οι πράξεις είναι απαραίτητες χωρίς όμως να εξηγούν γιατί... Διενεργούνται επώδυνοι καθετηριασμοί στα γεννητικά όργανα και στον πρωκτό, τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες.
 19. Οι εξωγήινοι κάνουν προβλέψεις για μια επικείμενη περίοδο  διαπλανητικού χάους και καταστροφής. Λένε οτι κάποιος αριθμός ανθρώπων ... θα "διασωθεί" από τον πλανήτη ώστε να συνεχιστεί το είδος, είτε πάνω σε κάποιον άλλο πλανήτη, είτε πάνω στην Γη, μετά το πέρας της καταστροφής. Πολλοί απαχθέντες αναφέρουν οτι δεν πιστεύουν τους εξωγήινους απαγωγείς τους και αντιθέτως προβλέπουν μια πολύ πιο υποχθόνια χρησιμοποίηση των "διασωθέντων" ανθρώπων.

Για κάθε στοιχείο αυτής της λίστας, υπάρχουν πολλαπλές αναφορές από μη συσχετιζόμενες περιπτώσεις απαγωγών, πράγμα που επιβεβαιώνει οτι αυτές οι αλλόκοτες λεπτομέρειες δεν είναι προϊόντα ενός μεμονωμένου παρανοϊκού μυαλού. Αυτές οι λεπτομέρειες αποτελούν πειστικές αποδείξεις οτι σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς πολλών ερευνητών των UFO, οι εμπειρίες των απαγωγών δεν περιορίζονται σε ένα περιορισμένο ομοιόμορφο μοτίβο συμβάντων. Αυτό το φαινόμενο δεν μπορεί να εξηγηθεί απλά και μόνο ως πειραματισμοί για την διασταύρωση των εξωγήινων με τους ανθρώπους ή ως επιστημονική έρευνα της ανθρώπινης φυσιολογίας...Πριν επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να πιστέψουν στην αγαθή προαίρεση της αλληλεπίδρασης με τους εξωγήινους, θα έπρεπε να αναρωτηθούμε: Τα πεφωτισμένα όντα έχουν ανάγκη την κάλυψη από το σκοτάδι της νύχτας για να προβούν σε καλόβουλες ενέργειες; Τι ανάγκη έχουν να μας παραλύουν και να μας καθιστούν ανήμπορους να αντισταθούμε; Τι ανάγκη έχουν οι άγγελοι να κλέβουν τα ανθρώπινα έμβρυα; Τι ανάγκη έχουν να παρεμβαίνουν στα γεννητικά όργανα των παιδιών μας και να μας υποβάλλουν σε πρωκτικούς καθετηριασμούς; Είναι ο φόβος, ο πόνος και η παραπλάνηση έννοιες συμβατές με υψηλά πνευματικά κίνητρα;
Δρ. Karla Turner
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα