Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

DNA – ΚΑΡΜΑ



 Ανώτερη επικοινωνία με διάμεσο την Αλόη Αλεξάνδρα

Τι θα πει κάρμα; 

Αυτό το έχετε αναρωτηθεί πολλές φορές. Σας έχουν δώσει πολλές απαντήσεις κατά το πώς το καταλάβαινε ο καθείς. Αυτό όμως που θα σας πούμε εμείς είναι πολύ διαφορετικό. Είναι κάτι όμορφο, δημιουργικό, θεσπέσιο κι απλώνετε ως τα πέρατα των ΚΟΣΜΩΝ.

   Οντότητες όπως ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ο ΘΗΣΕΑΣ, ο ΠΕΡΣΕΑΣ, ο ΗΡΑΚΛΗΣ, κι όλοι όσοι ηγούνταν της Ανθρώπινης Φυλής σε πολέμους για επέκταση και εξέλιξη, δημιούργησαν κάρμα;  Όλοι αυτοί θα είχαν κάρμα εάν δεν εκτελούσαν την αποστολή τους,
όχι γιατί την εκτέλεσαν. Ένα είδος κάρμα σε άλλα επίπεδα, που βιώνεται διαφορετικά απ’ ότι στη ΓΑΙΑ. Ένα κάρμα και υπόσχεση ανταμοιβής για ό, τι θα επιτύγχαναν στην ΓΑΙΑ. Γνώριζαν πολύ καλά τι έκαναν, ήταν σε πλήρη επαγρύπνηση της αποστολής τους και της εκπλήρωσης του θείου σχεδίου. Γνώριζαν όλο το θείο σχέδιο για την ΓΑΙΑ και βάδιζαν σύμφωνα μ’ αυτό και σκοπό πάντα της εξέλιξης της φυλής και της ΓΑΙΑΣ.  
    
    Αλλά όταν συνέβαιναν έκτροπα που προκαλούσαν όλοι όσοι δεν ήθελαν την εξέλιξη της φυλής γιατί έτσι τους χειραγωγούσαν πιο εύκολα, αυτά τα χρέωναν σε όσους είχαν την επίβλεψη της αποστολής. Προκαλούσαν προβλήματα στην εξέλιξη του DNA για να καθυστερήσει η εξέλιξη της φυλής, για να έχουν έτσι την ευκαιρία περισσότερου χρόνου χειραγώγησης. Και μη νομίσετε πως ήταν κάποιοι άλλοι που ήρθαν από κάπου άλλου για να κάνουν κάτι τέτοιο. Επιστήμονες της ίδιας αποστολής ήταν αυτοί που αντέδρασαν κι άρχισαν να τους αρέσουν όλα όσα τους έδινε η ανθρώπινη φυλή.

Προσοχή, θαυμασμό, λατρεία, δύναμη να κυβερνούν επάνω τους, η φυλή τα προσέφερε οικειοθελώς και αφειδώς χωρίς να γνωρίζει ότι μ’ αυτόν τον τρόπο χάριζε την δύναμη της για να την εξουσιάζουν. Οι θείες οντότητες που υπηρέτησαν στο αγνό πνεύμα και στην Αγάπη δεν δημιούργησαν κάρμα. Όλοι όσοι χρησιμοποίησαν τις Γνώσεις τους και τις δυνάμεις τους για να εμποδίσουν την εξέλιξη δημιούργησαν κάρμα γιατί δεν εκπλήρωσαν τον σκοπό της ύπαρξής τους στη ΓΑΙΑ. Η ανθρώπινη φυλή έχει το δικό της κάρμα, αυτό για το οποίο ενσαρκώνεται κατ’ επανάληψη. Είναι το κάρμα της εξέλιξής της ως ψυχή. Ενσαρκώνεται σε όλα τα ζώδια του αστρολογικού χάρτη και με ωροσκόπο όλα τα ζώδια μέχρι να πάρει όλα τα μαθήματα σε κάθε ζώδιο κι ωροσκόπο και σαν άνδρας και σα γυναίκα. Αυτό συνεπάγεται πολλές-πολλές ενσαρκώσεις μέχρι η ψυχή να έχει πάρει όλη την εξέλιξη που αναλογεί στον αστρολογικό χάρτη της. Τότε θα είναι έτοιμη για άνοδο σε ανώτερα επίπεδα. Αυτές δεν είναι καινούργιες πληροφορίες, απλά ξεχασμένες, παραμερισμένες για να αποσυντονίζουν την κάθε ψυχή που ζητάει την εξέλιξή της.

Ο Πλάτωνας έγραψε: Οι θεοί δεν έχουν πεπρωμένο.


Το DNA σας έχει απασχολήσει τόσο πολύ! Από τον πιο απλό άνθρωπο μέχρι και τον πιο μεγάλο επιστήμονα. Ενώ είναι τόσο απλό, τόσο λειτουργικό απλά να του δώσεις το μήνυμα που θέλεις, τίποτα άλλο. Το DNA σας είναι ολοκληρωμένο, έχετε τα πάντα μέσα σας όπως ακριβώς έχουν φτιαχτεί από τους επιστήμονες γενετιστές όταν εξέλισσαν την ανθρώπινη φυλή. Το DNA δέχεται μηνύματα για να λειτουργήσει. Δεν είναι ένα μηχάνημα που το φτιάχνεις και το βάζεις μπρος για να λειτουργήσει. Είναι κώδικες, ίνες φωτός, οι  οποίες λειτουργούν με τα μηνύματα που εσείς τους στέλνετε και τα αισθήματα που εσείς τρέφετε γι’ αυτά τα μηνύματα.

Η τροφή του DNA είναι τα αισθήματά σας, είναι η κίνησή του, η δόνηση που εσείς του στέλνετε. Τι αισθήματα τρέφετε για τον εαυτό σας, για το σώμα σας, την ζωή σας, για τον σύντροφό σας, τα παιδιά σας, για τους συνεργάτες σας, γι’ αυτά που σας αρέσουν; Τις περισσότερες φορές μισείτε αυτά που σας αρέσουν ή θέλετε στη ζωή σας όλα όσα απεχθανόσασταν να σας συμβούν. Γι’ αυτό πάντα έρχονται ή έλκετε ότι δεν θέλετε. Τα καλείτε καθημερινά με το να ασχολείστε μαζί τους συζητώντας για ότι δεν σας αρέσει, ότι δεν θέλετε, ότι σας προκαλεί δυσφορία.

Ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο! Να συζητάτε, να επιτρέπετε γύρω σας, να ακούτε και να σας επηρεάζει μόνο ότι θέλετε, ότι σας αρέσει. Τότε θα έλκετε όλα τα όμορφα, όλα όσα έχουν να κάνουν με την Δημιουργικότητά σας κι αυτόματα στέλνετε και το μήνυμα στο DNA σας να είναι υγιές. Γιατί λαμβάνοντας σκέψεις χαμηλής δόνησης, το DNA εκπέμπει αρρώστιες.

Είμαστε αυτό το οποίο σκεφτόμαστε, τίποτε άλλο.

Κάντε εικόνα ότι έχετε ένα όμορφο σώμα και δώστε της όλο το συναίσθημα σας και αυτόματα το DNA σας θα λάβει το μήνυμα και θα αρχίσει να δημιουργεί το όμορφο σώμα σας. Όχι κάνω την εικόνα και μετά αμφιβάλω, θα γίνει δε θα γίνει, το συζητάω με όλους κι αρχίζουν να με κοροϊδεύουν μας πώς είναι δυνατόν να γίνει αυτό και ρίχνουν τη δόνηση της εικόνας που έχω κάνει και υποτιμούν τη δύναμη του DNA.

Η Σιωπή είναι Χρυσός.
Το DNA έχει τη δύναμη να δημιουργήσει ότι εικόνα του δώσουμε με όλο το συναίσθημά μας και οι σκέψεις μας και οι συζητήσεις μας να είναι θετικές και με αγάπη.



Το DNA λειτουργεί μέσα από την συνήθεια.
Όλα τα χρόνια μας έμαθαν διάφορες συνήθειες να περιβάλουν τη ζωή μας. Εμείς τώρα, αλλάζουμε αυτές τις συνήθειες, ό, τι δεν μας αρέσει το αλλάζουμε και μ’ αυτόν τον τρόπο αλλάζουμε και τις εικόνες που στέλναμε μέχρι τώρα στο DNA μας. Δημιουργούμε για εμάς καινούργιες συνήθειες που εμείς έχουμε επιλέξει κι όχι άλλοι για εμάς όπως συνήθως μέχρι τώρα συνέβαινε. Μπορούμε και έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε, όχι το DNA, αλλά τις συνήθειες που μας έχουν περάσει μέχρι τώρα. Το DNA δεν αλλάζει, οι κλώνοι ίνες φωτός παραμένουν πάντα εκεί στη θέση τους. Αυτό που αλλάζει είναι οι συνήθειες εικόνων που έχουμε επιτρέψει να επηρεάζουν την ζωή μας. Δραστικά και άμεσα αλλάζουμε αυτές τις συνήθειες οι οποίες δεν μας αρέσουν και βάζουμε καινούργιες συνήθειες αυτών που θέλουμε και αγαπάμε. Αλλάζουμε τον τρόπο σκέψης από αρνητικό σε θετικό. Είμασταν συνέχεια δεν μπορώ, δεν γίνεται. Τώρα μπαίνουμε σ’ ένα θετικό τρόπο σκέψης, μπορώ και όλα δημιουργούνται εκ νέου με την δική μου θέληση.

DNA: δώστε του με αγάπη και πάθος το μήνυμα που θέλετε να δημιουργηθεί για εσάς και θα έχετε απλά και όμορφα στα χέρια σας ότι εσείς έχετε θελήσει να δημιουργηθεί και κανείς άλλος.
Μπορείτε να αλλάξετε τα πάντα στο τώρα σας απλά και μόνο στέλνοντας τα μηνύματα που εσείς θέλετε στο DNA σας. Το DNA έχει μάθει να υπακούει σε μηνύματα κι εσείς τώρα έχετε αυτό το προνόμιο να δώσετε τα μηνύματα που θέλετε για την ύλη, για το πνεύμα.
Καλό ταξίδι και καλό παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα