Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Η ΤΑΥΤΙΣΗΦίλοι μου, σε αυτή την ανάρτηση θα αναλύσουμε την ιδέα της ταύτισης.
Η ταύτιση είναι ο συγχρονισμός, είναι ο ομοιοκραδασμικος χαρακτήρας, είναι συντονισμός   κυμάτων συχνοτήτων φωτός.
Οτιδήποτε συμβαίνει, είναι επειδή υπάρχει συγχρονισμός.
Όλη η φύση είναι συγχρονισμός, όλη η φύση είναι μια Ορχήστρα που παίζει μια μελωδία πολλών τόνων.

Είπαμε ότι εκπέμπουμε, ότι ακτινοβολούμε, αυτό βιώνουμε!    Με άλλα λόγια ότι ακτινοβολούμε ,  μέσα από αυτό το φάσμα ακτινοβολίας θα βιώνουμε την κάθε πραγματικότητα.Πολλές διδασκαλίες, έδωσαν στον άνθρωπο την ιδέα της ταύτισης και μη ταύτισης.
Η ταύτιση, φίλοι υπάρχει πάντα. Πάντα η συνείδηση ταυτίζεται και βιώνει αυτό που λέμε πραγματικότητες.
Δεν γίνεται να μην είσαι συγχρονισμένος με κάποιο κύμα ενέργειας, αφού είσαι ενέργεια.

Από τις πιο ανώτερες διαστάσεις, κει που αρχίζει ο διαχωρισμός της συνείδησης από το Όλα σε ΕΝΑ, ο φαινομενικός διαχωρισμός, είναι επειδή η συνείδηση ταυτίζεται με την"αρνητική"ενέργεια, την ενέργεια της αρνητικής, παθητικής,  ώθησης του διαχωρισμού, της κρυστάλλωσις.
Πάντα η συνείδηση ταυτιζόμενη με τη ζώνη συχνοτήτων του κάθε πεδίου, βιώνει τα ανάλογα αποτελέσματα.

Είπαμε στη προηγουμένη ανάρτηση οτι, ο άνθρωπος συγχρονισμένος, ταυτισμένος με την πυκνή τύλη,  με το διαχωρισμό, με τις αρνητικές ενέργειες, λειτουργούσε συνειδησιακά ανάλογα.
Οι διδασκαλίες που δόθηκαν, έδωσαν εργαλεία για να μπορέσει ο άνθρωπος να μην ταυτίζεται με τις χαμηλού είδους ενέργειες.
Οι διδασκαλίες έδωσαν στον πολωμένο συνειδησιακά άνθρωπο, την έννοια της μη ταύτισης σαν κάτι πραγματικό, ώστε να δώσουν έμφαση στη μια μεριά της πολικότητας.

Εμείς μιλάμε για τον άνθρωπο που έχει φτάσει στο σημείο, να καταλαβαίνει το σκοπό της πολικότητας, την ψευδαίσθηση των αντιθέτων, την δημιουργία της ισορροπίας ανάμεσα στις δυνάμεις, την ουδετερότητα,την ΜΙΑ δύναμη σε ΤΡΕΙΣ.

Έδωσαν την ιδέα της αρνητικής πλευράς της ταύτισης, ώστε να πολωθεί αντίθετα με τις χαμηλές συχνότητες, ενέργειες που τον είχαν κατακλύσει.
Δεν υπάρχει μη ταύτιση φίλοι μου, απλά υπάρχει άλλου είδους. Δεν υπάρχει μη ταύτιση, απλώς υπάρχει το" να επιλέγω", να μπορώ να επιλέξω με τι να ταυτιστω.

Πολλοί φίλοι νομίζουν οτι η μη ταύτιση με διάφορα πάθη, επιθυμίες,με τάσεις και ωθήσεις, με το σκοτάδι φέρνουν τον άνθρωπο στην ουδέτερη πλευρά και οτι δεν ταυτίζεται με τίποτα ,οτι υπάρχει μη συγχρονισμός!
Απλώς ταυτίζονται με το φως, απλώς ταυτίζονται με άλλου "είδους", άλλης πολικότητας ενέργεια , που τους δίνει περισσότερες πληροφορίες, περισσότερο απο τον εαυτό, περισσότερο συνείδηση ώστε να καταλάβουν τον διαχωρισμό που συμβαίνει όταν ταυτιζόμαστε με τις αρνητικές, χαμηλές δονήσεις.

Πάντα υπάρχει η ταύτιση, πάντα υπάρχει ο συγχρονισμός ...αλλιώς δεν θα υπήρχανε, δεν θα είχαμε επαφή με το ΟΛΑ σε ΕΝΑ.
Το Ολα σε ένα, το Όλον, είναι όλες οι συνειδησιακές συχνότητες , χαμηλές και υψηλές!

Ας δούμε τώρα γιατί αυτοί που βλέπουν έξω από το πρίσμα της πολικότητας, την ταύτιση, μπορούν να δουν και τις χρησιμότητες, εκτος μόνο τα μειονεκτήματα που μπορεί να έχει η ταύτιση.
Τι συμβαίνει όταν συγχρονιζόμαστε...γινόμαστε σαν ένα, με αυτό που συγχρονιζόμαστε.
Είναι ο ορισμός των συλλογικών συνειδήσεων.Συχρονιστικοτητα !

Όσο συγχρονίζεσαι με κάτι, τόσο πιο πολύ απορροφάται εκεί η συνείδηση, τόσο συγκεντρώνεται στο θέμα εκείνο, τόσο επικεντρώνεται εκεί , και αποτραβιέται από την διάσπαση της σε πολλά θέματα .

Όσο ταυτιζόμαστε τόσο ζούμε στο τώρα, τόσο χάνουμε τον εξωτερικό χρόνο και τις υπόλοιπες αισθήσεις...σας θυμίζει τίποτα?είναι μια μορφή διαλογισμού!

Πολλοί θα πούνε..μα όσο ταυτίζομαι με χαμηλές δονήσεις, τόσο περιορίζεται λόγω των αρνητικών ενεργειών η συνείδηση μου. Γιατί να ταυτιστω με το πάθος?γιατί να ταυτιστω με το φόβο, κτλ?
Ακριβώς για τον λόγο, ότι έτσι θα κατανοήσεις σε βάθος το πάθος, το φόβο κτλ, και μετά θα είσαι έτοιμος να το μετατρέψεις και να περάσεις στην ταύτιση με την ίδια ενέργεια από άλλη πολικότητα, τη θετική!
Αν δεν ταυτιστειται φίλοι με το κάθε θέμα, είναι σαν να κοιτάτε από μακρυά. Απλά δεν βιώνετε στο μέγιστο αυτό που βιώνετε, δεν θα έχετε την καλύτερη πληροφορία που μπορείτε να έχετε.

Ξέρω σας έχουν μάθει να φοβάστε, σας έχουν πει για τιμωρία, σας είπαν για βραβεία. Σας έχουν πει για την κορυφή αλλά πρέπει να ανεβείτε από τους πρόποδες, όλοι χωρίς εξαίρεση.Υπάρχει λόγος που υπάρχουν οι πρόποδες φίλοι, κάπου πρέπει να στηριχθεί η κορυφή! Πρόποδες και κορυφή είναι βουνό και τα δυο μαζί, δεν γίνεται το ένα χωρίς το άλλο.

Μόνο αν είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε κάτι , μπορούμε να έχουμε τη σωστή άποψη και δύναμη πάνω σε αυτό.
Πρώτα πρέπει να δεχθούμε κάτι για να μπορούμε να το απορρίψουμε.

Έτσι λειτουργεί ο μηχανισμός σε όλα.
Διαχωρισμός,ατομικότητα,επανένωση.
Πρώτα πολώνομαι αρνητικά(απόσπαση, μη επιλογή) , μέχρι να διαφοροποιηθω "τελείως"(ατομικότητα),   και μετά πολώνομαι θετικά(επαν-ενώνομαι),  έχοντας τη γνώση, την εμπειρία του αποχωρισμού,ουδετερότητα (Επιλογή).

Ας εξηγήσουμε γιατί είναι τόσο σημαντικό πράγμα η ταύτιση για την πρόσληψη των περισσότερων πληροφοριών από κάθε εμπειρία.
Όσο ταυτιζόμαστε,συγχρονιζόμαστε, γινόμαστε ένα, δίνουμε παραπάνω από τον εαυτό μας, την συνείδηση μας πάνω σε μια συχνότητα,,λειτουργούμε ολικά πάνω σε ενός τύπου συχνότητα, όχι σε ένα φάσμα συχνοτήτων....και τι σημαίνει αυτό?
Έχοντας όλη τη συνείδηση απορροφημένη(ποτέ "κοιμισμένη",είναι μεταφορά),σε ένα θέμα, συγκεντρωνόμαστε σε αυτό.  Αυτόματα , είναι σαν να το μεγεθύνουμε μπροστά μας. Είναι σαν να βλέπουμε περισσότερο από αυτό, περισσότερες εκδοχές του, λεπτομέρειες, πληροφορίες για αυτό.
Είναι σαν να ερχόμαστε κοντά με τα μέρη του. Αυτόματα όσο και να φαίνεται οτι λειτουργούμε σαν μεγεθυντικός φακός και να συσσωρεύουμαι τη συνείδηση στο θέμα, εσωτερικά γίνεται το αντίθετο.
Εκείνη την στιγμή, ο θόλος , το πεδίο, η "έκταση" της επιρροής της συνείδησης μας επεκτείνεται και μπορεί να συλλέξει παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το Θέμα ταύτισης.
Κάθε συγκέντρωση μας σε κάτι, είναι η επέκταση της συνείδησης ώστε εμείς να νομίζουμε οτι μπορούμε να "δούμε" κάποιο θέμα πιο αναλυτικά!
Επέκταση  συνείδησης γίνεται όταν συγκεντρώνουμε τη συνείδηση μας στις ανώτερες συχνότητες του κραδασμικού της φάσματος.
Αντίθετα όταν δεν είμαστε ταυτισμένοι, συγχρονισμένοι, συγκεντρωμένοι, η συνείδηση διασπάται σε όλο το κραδασμικό της φάσμα συχνοτήτωνείναι σαν μια "φούσκα"πραγματικότητας που μεγαλώνει και μικραίνει ανάλογα τις ακτινοβολίες της.
Επέκταση συνείδησης σημαίνει παραπάνω πληροφορίες. Κάθε φορά που ταυτιζόμαστε,σταματά ο χρόνος διότι μεγαλώνουν οι πληροφορίες για το τώρα.Μεγαλώνει η στιγμή.
Κάθε φορά που ενεργείτε στον ενθουσιασμό σας, ζείτε περισσότερο συν-κέντρο-μενοι, περισσότερο το τώρα, και επομένως συλλέγεται παραπάνω πληροφορίες στη στιγμή.
Αυτό συμβαίνει με κάθε είδους συγκέντρωση.  Γιαυτό και προτιμάμε, να συγκεντρωνόμαστε στις ανώτερες συχνοτητες μας  (διαλογισμός) ώστε να μπορέσουμε να λάβουμε πληροφορίες λόγω της επέκτασης της συνείδησης μας!
Όσο και να φαίνεται περίεργο, η ταύτιση βοήθα στο να μπορείς να επιλέξεις με τι να ταυτίζεσαι!
Η ταύτιση είναι ο γρηγορότερος δρόμος για την (αποταυτηση).

Πότε ταυτιζόμαστε περισσότερο?όταν υπάρχει ο ενθουσιασμός, η χαρά, η διασκέδαση, το μεράκι σε αυτό που κάνεις!
Αν κάποιος δεν ταυτίζεται με αρνητικές συχνοτητες είναι  επειδή ΗΔΗ είχε ταυτιστεί και κατάλαβε τη δύναμη του πάνω στην επιλογή.
Πως να νικήσεις κάτι που δεν ξέρεις? κάτι που δεν γνώρισες? κάτι που σου είπαν οτι είναι κακό!
Πολλοί φίλοι, θα το καταλάβουν, διότι έχουν περάσει από κει που λέω...μόνο αυτοί θα μπορούν να το καταλάβουν, άλλοι φίλοι όσο και να αγωνίζονται να διώξουν μακρυά τους κάτι που δεν ξέρουν, απλά θα το ελκύουν πιο κοντά τους μέχρι να ταυτιστούν και να το μάθουν.
Φίλοι μου, οι ενέργειες στη γη άλλαξαν, εμείς τις αλλάξαμε.

Τώρα πολλοί φίλοι είναι ικανοί να συλλάβουν την κβαντική κατανόηση και θα αποκωδικοποιηθούν σε διαφορετικό βαθμό οι διδασκαλίες. Η συνείδηση όσων προσπάθησαν τόσες ζωές, οι παλιές ψυχές, που είμαστε  ενσαρκωμένοι, είμαστε ικανοί να δεχθούμε και δεχθήκαμε την κοσμική συνειδησιακή επιτάχυνση που βιώνουμε.
Μόλις απενσαρκωθουν και οι τελευταίες ψυχές που ακόμα δεν είναι ικανές συνειδησιακά να βιώσουν την καινούργια ενέργεια, θα ξεκινήσει η Εμφάνιση Σε Παγκόσμιο πια Επίπεδο του περάσματος σε ανώτερη μορφή συνείδησης!


Ειρήνη σε όλους!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα