Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Τι χαμπάρια κοκκινολαίμη;

Ενώ έκανα διάφορες αθλοπαιδιές στο κτήμα, με τα εξαιρετικά γυμναστικά όργανα που διαθέτω, όπως τσάπα, σβάρνα, σκαλιστήρι, φτυάρι, πριόνι και δεν συμμαζεύεται πόσα άλλα, και ο τύπος έκανε το λάθος να μπει στο δωμάτιο με τη τζαμαρία. Εγώ τον βρήκα αραχτό στο μαξιλάρι του καναπέ, μάλλον αποκαμωμένος από τις προσπάθειες του για να βγει χτυπώντας στο τζάμι. 
Τον έπιασα στη χούφτα μου και τον έβγαλα έξω.

 Στην αρχή τον κρατούσα λίγο σφιχτά στην παλάμη για να τον ηρεμήσω και φυσικά να τον φωτογραφήσω και σιγά σιγά χαλάρωνα το χέρι μου, ώσπου το άνοιξα τελείως και αντί να φύγει δίνει μια και στέκεται όρθιος στα δάχτυλα. Θα με πέρασε για κυπαρίσσι έτσι ψηλός και όμορφος που είμαι, σκέφτηκα. :lol: Ε, αφού είδα ότι δεν έχει σκοπό να φύγει γρήγορα τον έκανα διάφορες περιστροφές ώστε στο φόντο να θαυμάσετε και ένα πολύ μικρό μέρος από το κτήμα. :D
Να υπενθυμίσω ότι οι κοκκινολαίμηδες ζουν από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο ψηλά στα βουνά και μόλις πιάσουν τα κρύα, αφού δεν τους αρέσει το σκι, κατεβαίνουν πιο χαμηλά, τόσο χαμηλά που φτάνουν μέσα σε πόλεις και γειτονιές.

 

 

 

 
 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ                                                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα