Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ανδρική εκθήλυνση στη Σιών


Για να πετύχει αυτή η γενοκτονία των ευρωπαίων εργαζομένων, που ήταν στην ουσία μια αναβολή της εφαρμογής τουΣχεδίου Morgenthau , το χρηματοπιστωτικό Κεφάλαιο έβγαλε από τα αποχωρητήρια της ανθρωπότητας ένα είδος, που δεν θα έπρεπε ποτέ να καταλάβει εξέχουσα θέση στο πνεύμα κάθε ανθρώπου που σκέφτεται λογικά.
Εννοώ τις φεμινίστριες. 

 Είναι το άρθρο με τίτλο Στο Ισραήλ, η πτώση της ανδρικής γονιμότητας έγινε κοινωνικό ζήτημα, που δημοσιεύθηκε στην Λε Μοντ στις 22 Αυγούστου, και που καλό είναι να το ξαναδιαβάσετε, το οποίο μου υπαγορεύει το παρόν άρθρο.


Νιώθω εξάλλου έναν λόγο παραπάνω να το επιδιώξω καθώς το τελευταίο μικρό βιβλίο μου με τίτλο fragrans Feminae ανοίγεται ακριβώς σε αυτά τα ζητήματα.

Πρόκειται για μια φοβερή πλανητική καταστροφή, η οποία απέχει πολύ από το να

αφορά μόνο το Ισραήλ. Σημειώνουμε, ωστόσο, ότι μόνο το χρονικό Ισραήλ κατέχει ακόμα αυτό το προνόμιο, που έγινε αποκλειστικό, υγιή και θεμιτή ανησυχία, η οποία θα έπρεπε να είναι το μέλημα όλων των κρατών, να ασχοληθούν με την ανδρικότητα και την αναπαραγωγική δύναμη των λαών τους.

Ενώ οι ομόθρησκοι τους του Hollywood (το Αιώνιο Ισραήλ) κάνουν την απολογία της αρπακτικής, ανώτερης, σωτήρα, γαμ@@@@ας και καταφερτζού Γκόμενας, φτιαγμένης για να δείξει τον δρόμο στους μ@@@κες, κλαψούριζες και ημηπαιδεραστές που βρίσκονται εκεί για να τις… αξιοποιήσουν.


Αυτή η ύστατη μάστιγα δεν αφορά μόνο το ανθρώπινο είδος, αφού στην άγρια ​​φύση, διαπιστώθηκε ότι κοντά στις λίμνες και εκβολές ποταμών, όπου ξεφυλλίζονται τα λύματα μας, τα περισσότερα ζώα βιώνουν μια πτώση της ανδρικής γονιμότητας και τα αρσενικά υιοθετήσουν συμπεριφορές που αποδίδονται κανονικά στα θηλυκά.

Τέλος πάντων, για τον Homo sapiens, έχουν ήδη αναφερθεί (και δημοσιεύονται σε επιστημονικά εμπιστευτικά περιοδικά):

1. Μια γενική πτώση της γονιμότητας (50% μείωση του αριθμού των ενεργών σπερματοζωαρίων σε πενήντα χρόνια).

2. Εκθετικές γεννητικές δυσμορφίες: «στο Μονπελιέ, ο Pr Charles Sultan, ενδοκρινολόγος παιδίατρος, εκτιμά ότι ο αριθμός των αγοριών που έχουν μικροπέος και άλλες αναπαραγωγικές δυσμορφίες του ουροποιητικού συστήματος, όπως η ατελής κάθοδος των όρχεων (κρυψορχία) τριπλασιάστηκε μέσα σε είκοσι χρόνια. Η αναλογία των γεννήσεων κορίτσι / αγόρι, παραδοσιακά υπέρ των αγοριών, αντιστράφηκε».[ 1 ]

3. Έκρηξη του καρκίνου των όρχεων (τετραπλασιάστηκε σε πενήντα χρόνια).

4. Επιπλέον, το περινέου μήκος των νεογνών μειώνεται. Το περινέου μήκος είναι η απόσταση από τους όρχεις στο πρωκτό.

Υπεύθυνη για αυτή την παγκόσμια απο-ανδρικότητα, η παλίρροια των οιστρογόνων που περιέχονται στα αντισυλληπτικά χάπια και που εκχέονται καθημερινά στα αστικά λύματα, σε φαινομενικές και φερομόνικες ποσότητες, μοιραίες για τον αντρικό φύλο.

Αδιαμφισβήτητα επιστημονικά στοιχεία, αλλά αποκρύπτονται, δείχνουν την τέλεια σύμπτωση της φυσικής και ιδεολογικής εκθήλυνσης. Η τερατώδης πλημμύρα οιστρογόνων που απελευθερώνεται στον ορίζοντα των υπόγειων υδάτων αποτελεί την οργανική πλευρά της βύθισης της ανδρικής αρχής από τα διαβρωτικά νερά του Αμαζονίου.

Ωστόσο στο τέλος, το Y θα αποδειχθεί πιο ευάλωτο από το X.

Αυτή η επιστημονικά αναγνωρισμένη αιτία, θα είναι προσεκτικά κρυμμένη, ή, ακριβέστερα, ενσωματωμένη σε μια ποικιλία άλλων ουσιών, που κατηγορούνται φύρδην μίγδην.

Οι «πανταχού παρόντες ενδοκρινικοί διαταράκτες στις πλαστικές ύλες», «τα κινητά τηλεφώνα στις τσέπες των παντελονιών», «γυναικείες ορμόνες στο ανακυκλωμένο πόσιμο νερό», «τα φυτοφάρμακα από την εντατική γεωργία», «η υψηλή συγκέντρωση οιστρογόνου, μια γυναικεία ορμόνη, στα γαλακτοκομικά προϊόντα».

Είναι σαν να πνίξεις το δηλητήριο στην αφθονία.

Στην πραγματικότητα, οι ερευνητές γνωρίζουν πολύ καλά ότι η απόλυτη υπεύθυνη αυτής της πλανητικής ανδρικής εκθήλυνσης είναι η παλίρροια οιστρογόνων των αντισυλληπτικών χαπιών. Οι άλλες ουσίες απλώς προσθέτονται, και συμβάλουν σε αυτή τη μάστιγα ως ανοσοενισχυτικά, αν θέλετε, αφού γνωρίζουμε ότι όλα αυτά τα παράγωγα της πετροχημείας, καθώς τα καυσαέρια και άλλα χημικά συστατικά, μιμούνται με κάποιο τρόπο τις παρενέργειες των φυσικών οιστρογόνων. Οι επιστήμονες, εξάλλου, τα αποκαλούν œstrogène-like (σαν οιστρογόνο) επειδή έχουν τις ίδιες ιδιότητες, αλλά μειωμένες, με τα οιστρογόνα.

Για όλους τους ερευνητές που έχουν μελετήσει αυτό το παγκόσμιο ευνουχισμό, θα αναφέρουμε εκείνους του Ινστιτούτου Armand-Frappier, του Environment Canada, της Αλιείας και Ωκεανών Καναδά, κλπ.., όλες οι μελέτες τους έδειξαν τον κυρίαρχο και αδιάψευστο ρόλο «των ορμονικών και φαρμακευτικών οιστρογόνων που προέρχονται από τα αντισυλληπτικά χάπια που καταναλώνονται από δεκάδες εκατομμύρια ή ίσως ακόμη και εκατοντάδες εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο, που αποβάλλονται μέσω των ούρων καθημερινά από τα ανεπεξέργαστα λύματα των τουαλετών».[ 2 ]

Μόνο οι πνευματικοί ευνούχοι, και είναι αναρίθμητοι, δεν αισθάνονται ότι η λήψη του αντισυλληπτικού χαπιού ως μαζική καταστροφή της αρχικής θηλυκότητας ενεργεί υπέρ ένα είδος σύγχρονης νεοθηλυκότητας, της ανδρικοειδής παραποίησης.

Δεν βλέπουν την απόλυτη σύμπτωση της φυσικής και ψυχολογικής ανδρικής εκθήλυνσης με τη μεταφυσική θηλεοποίηση, μεταξύ της παλίρροιας οιστρογόνων και το πλημμύρισμα της αρσενικής πολικότητας από τα διαβρωτικά νερά του Κάλι Γιούγκα. 

Το χάπι


Το χάπι εφευρέθηκε στις αρχές του 1950, εμπορεύτηκε από το 1960, η νόμιμη κατάποση αναγνωρίστηκε από το 1967 στη Γαλλία (Νόμος Neuwirth), περιέχει συνθετικές ορμόνες που εμποδίζουν την ωορρηξία.
«Το χάπι αντικαθιστά το φυσικό κύκλο της γυναίκας με ένα τεχνητό κύκλο. Οι ωοθήκες σταματούν να απελευθερώσουν ωάρια, καθιστώντας αδύνατη την ωορρηξία και την εγκυμοσύνη. Η τραχηλική βλέννα παχύνει και καθιστά δύσκολο το πέρασμα των σπερματοζωαρίων. Το ενδομήτριο λεπταίνει, γίνεται ατελές, καθιστώντας δύσκολη την προσάρτηση του γονιμοποιημένου ωαρίου στο τοίχωμα της μήτρας».



Για να καταπιούν οι γυναίκες τέτοιο σκατό, ποτίστηκαν από όλα τα στόμια του θεάματος, από το θέαμα της «χειραφέτησης» τους.
Άρχισαν να τις σερβίρουν πρωί και βράδυ, από την όμορφη αυγή μέχρι το θλιβερό βράδυ, ψωμί με βούτυρο τα κλισέ για την «γυναίκεια κατάσταση». Αλυσοδεμένες με το καθήκον να γεννήσουν την ανθρωπότητα, τίποτα δεν ήταν πιο επιτακτικό για τις κατάδικες αυτής της γαλέρας από το να σπάσουν τις αλυσίδες τις και να σαλπάρουν. Έτσι περιγραφόταν η μοίρα της.
Καμία κατάσταση, ούτε αυτή της πόρνης, θεωρούταν πιο περιφρονητική από αυτή της μητέρας. Αυτή η καθόλου ζηλευτή κατάσταση περιγραφόταν σαν την υπέρτατη αποξένωση, και η κατηγορική προσταγή της «απελευθέρωσης των γυναικών» ήταν να αποδεσμευτεί από αυτή.
Ξαφνικά, μια πολύτεχνη οικογένεια έγινε το ύστατο κατακριτέο, μια γούρνα όλων των νευρώσεων, ο βούρκος του Pater familias της, και στον οποίον μια άγνωστη νύμφη έλιωνε για να αφήσει τη χρυσαλλίδα πηγμένου γάλατος και ειδών ένδυσης για βρέφη, για να πάει να ανθίσει στην Επιχείρηση.
Παράλληλα η καπιταλιστική δεξιά ξεκινούσε μια επίθεση ενάντια στα οικογενειακά επιδόματα.


Η αυθόρμητη λαϊκή αποστροφή και χριστιανική αντίσταση υπό την αιγίδα και του Κομμουνιστικού Κόμματος και της Καθολικής Εκκλησίας (και οι δυο υποστήριζαν την οικογένεια) στιγματίστηκαν ως εκείνες των «Πατέρων κουνελιών».

Από εκεί μετράμε την τεχνητή προέλευση, όλο το ψεύδος της φεμινιστικής «επανάστασης» των χρόνων του 1968 , που οργανώθηκε από την ολιγαρχία και εκτελέστηκε από την πληθώρα των αστών γυναικών της αριστεράς.


Νεομαλθουσιανισμός


Διακηρύχτηκε ότι στην Ευρώπη, σε όλες τις βιομηχανικές χώρες, η ευτυχία και η ευημερία απειλούνταν από την εισροή των γεννήσεων.
Το Χάπι έγινε η παγκόσμια Πανάκεια (όχι και τόσο παγκόσμια), το οποίο ως εκ θαύματος θα θεράπευε τα σύνδρομα αποξένωσης των γυναικών και τη φτώχεια.
Το αποτέλεσμα δεν άργησε: δραματική πτώση των γεννήσεων σε μια Ευρώπη που ήταν έτοιμη να δεχτεί στην αγκαλιά της πληθυσμούς αντικατάστασης, οι οποίοι, εγκαταστημένοι σε νέες συνθήκες υψηλής μαιευτικής και πρόνοιας, θα παρουσιάσουν μια έκρηξη γονιμότητας. Η εξαιρετική ικανότητα αναπαραγωγής τους, χωρίς πλέον την ισορροπητική ευεργετική θνησιμότητα, εξάπλωσε τους απογόνους τους. Και οι τελευταίοι θα γίνουν η «νεολαία».

Παράδοξα, τουλάχιστον για τα απλά χελιδόνια που χάβουν τη φεμινιστική κομπίνα ως Δόξα της «απελευθέρωσης», τα σκυλιά φρουροί της αντισύλληψης και των εργαστήριων αμβλώσεων συγκρατήθηκαν από το να δείξουν τα δόντια τους ενώπιων αυτού του πραγματικού κουνελισμού (lapinisme) και την προφανή πνευματική καθυστέρηση των εισαγομένων γυναικών που γεννούν, διαρκώς έγκυες και σε επιλόχεια κατάσταση.
Αντίθετα, για αυτούς τους ανθρώπους, η διαταγή διαθήκης νααναπτυχθούν και να πολλαπλασιαστούν φάνηκε να επιβληθεί με την ακαταμάχητη δύναμη του Μέλλοντος.
Γνωρίζουμε τη συνέχεια.

Αυτό που ήταν λιγότερο γνωστό θα είναι αυτές οι καταστροφικές συνέπειες για το χρωμόσωμα Υ, της τερατώδους ροής των ούρων εμμήνου εμποτισμένων οιστρογόνων που εκχέονται καθημερινά με τα λύματα των τουαλετών και που δεν επεξεργάζονται στους σταθμούς επεξεργασίας λυμάτων για την οποία μιλήσαμε στο πρώτο μέρος του άρθρου.


Ο αντι-οικογενειακός προγραμματισμός, ευγονικός και ρατσιστικός.




"Καλύτερα παράλυτη, παρά να κάνεις παιδί"
Αυτή η ευγονική, αντι-φτωχών, αντι-λευκών, αντι-αρσενική οργάνωση, γεννήθηκε όταν η Δρ. Lagroua-Weil- Hall από την κλινική ελέγχου των γεννήσεων που δημιουργήθηκε από τον Αβραάμ Sanger στη Νέα Υόρκη, το Μάρτιο 1955, κατά τη διάρκεια μιας ανακοίνωσης στην Ακαδημία των Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών, πρότεινε τη δημιουργία «ευγονικών κέντρων» όπου τα ζευγάρια θα μπορούσαν να λάβουν συμβουλές και συνταγές αντισυλληπτικών μέσων.

Γύρω από την Lagroua-Weil-Halle, θα συγκεντρωθεί ολόκληρη μια κλίκα θηλυκών που ανήκαν σε διάφορα μασονικά ρεύματα, τα περισσότερα εβραϊζοντα (αυτό είναι γεγονός), επιστήμονες λεσβίες και αριστεριστές αμφίβολης υγιεινής, όλες αστές της «αριστεράς».
Στη Γαλλία, αυτό ήταν η αρχή μιας άνευ προηγουμένου προπαγάνδας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της εποχής, η οποία αυξήθηκε τα επόμενα χρόνια, και η οποία, μετά από πολλές ανατροπές και στροφές, έφτασε στον νόμο Neuwirth και μετά στον νόμο Veil.
Προηγουμένως η επιτροπή Marcellin, που δημιουργήθηκε στην Εθνική Συνέλευση για να μελετήσει τις συνέπειες της λήψης του Χαπιού, συμπέραινε τέλος του 1965 ότι ήταν αβλαβές.
Βλέπουμε ότι ο αγώνας του αντι-οικογενειακού Σχεδιασμού ήταν καλά συνδυασμένος με τα συμφέροντα του κεφαλαίου και της κρατικής εξουσίας του.


Οι φεμινίστριες


Για να πετύχει αυτή η γενοκτονία των ευρωπαίων εργαζομένων, που ήταν στην ουσία μια αναβολή της εφαρμογής τουΣχεδίου Morgenthau 
, το χρηματοπιστωτικό Κεφάλαιο έβγαλε από τα αποχωρητήρια της ανθρωπότητας ένα είδος, που δεν θα έπρεπε ποτέ να καταλάβει εξέχουσα θέση στο πνεύμα κάθε ανθρώπου που σκέφτεται λογικά.
Εννοώ τις φεμινίστριες.

Γενεαλογικά, αυτό το υπερ-μειοψηφικό ρεύμα, προέρχεται από την πιο οικτρή λεσβιακή κοινότητα και τους πάτους των αμφιβόλων κυλοττών των σνομπ κυρίων της προτεσταντικής και λεβαντινής αστικής τάξης, αυτά τα κακόγουστα απόβλητα της αποτυχημένης θηλυκότητας και που ζουν μακριά από τα πλήθη (σ.τ.μ. η όλη πρόταση είναι στην αργκό, δύσκολο να αποδοθεί ακριβώς).

'Η έξοδος στον ανοικτό αέρα αυτής της λοιμώδους νόσου, είχε ως αποτέλεσμα να μολύνει όλο το θηλυκό γένος από την πιο ευάλωτη πλευρά του, εννοώ την περιορισμένη κατανόηση του, ξετρελαμένο με ανοησίες και διαρκώς σαμαρωμένο με τα εγκόσμια, αυτή η εξάπλωση απειλώντας να εξοντώσει για πάντα την αρχική φυλή των γυναικών.

Όσον αφορά την ανδρική φυλή, η οιστρογονική συμφορά για την οποία μιλάγαμε στην αρχή, πρέπει να νοηθεί ως οντολογική ανάγκη: σε νεο-γυναίκες χρειάζονται αντίστοιχους αρσενικούς, στις pussy-riotsχρειάζονται κουτάβια, δαμασμένα.

Τέλος, αυτό το πλημμύρισμα από τα θηλυκά Ύδατα, το οποίο αλλοιώνει την σωματική και πνευματική ανδρικότητα, δεν είναι παρά μόνο ένας παράγοντας αλχημικής μεταστοιχείωσης του αρσενικού μέταλλου, το οποίο από ευγενή φύση που ήταν, θα περάσει σε φτηνή κοινή μορφή.

ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα