Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Μυστικά για μικρά προβλήματα υγείας!


Έχετε βαρεθεί να παίρνετε φάρμακα με το παραμικρό και να υποφέρετε απο δυσλειτουργίες και διάφορα άλλα θέματα, τα οποία μπορεί να μην είναι σοβαρά αλλά είναι αρκετά για να σας καταστρέψουν την ημέρα; Παρακάτω σας έχουμε κάποια tips που θα σας απαλλάξουν από μικρά, ή και μεγαλύτερα καθημερινά προβλήματα, εύκολα και γρήγορα...

1. Τσάι για τις ορμόνες: Ένα πολύ συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, είναι το ορμονικό. Έντονη τριχοφυία και ακμή είναι μερικά από τα αποτελέσματα των διαταραχών. Αν θέλετε να αποφύγετε τις θεραπείες των γιατρών, βάλτε στη διατροφή σας το τσάι δυόμσου το οποίο σύμωνα με έρευνες θέτει υπό έλεγχο τα ανδρογόνα που υπάρχουν στο γυναικείο σώμα. Δύο ποτηράκια την ημέρα και θα δείτε μεγάλη βελτίωση.

2. Λεμόνι για τους πονοκεφάλους: Υποφέρετε από συχνούς πονοκεφάλους ή ημικρανίες; Τότε η λύση στο πρόβλημά σας είναι το λεμόνι. Τόσο η αίσθηση όσο και η δροσιά που προσφέρει το συγκεκριμένο φρούτο ανακουφίζει κατά πολύ. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να κόψετε ένα λεμόνι στην μέση και να το περάσετε στο μέτωπό σας ή στο μέρος που εντοπίζεται ο πόνος.      

            

3. Τσίχλα για... ενέργεια: Αν έχετε μία δύσκολη μέρα μπροστά σας και δεν προλαβαίνετε να την ξεκινήσετε με μία κούπα καφέ, μασήστε τσίχλα με γεύση μέντα! Σύμφωνα με έρευνες η μέντα μπορεί να μειώσει εντυπωσιακά το αίσθημα κόπωσης ενώ μπορεί να δώσει ενέργεια στον εγκέφαλο για μεγαλύτερη και καλύτερη απόδοση!

4. Μέλι για την αλλεργική ρινίτιδα: Υπάρχουν αμέτρητοι άνθρωποι που υποφέρουν από τη συγκεκριμένη πάθηση. Αν είστε ένας από αυτούς και θέλετε να αποφύγετε τα αντιισταμινικά, τότε φάτε μία κουταλιά μέλι. Το μέλι θεραπεύει από την αλλεργική ρινίτιδα μιας και περίεχει γύρη μελλισών η οποία είναι ανθεκτική στην γύρη των λουλουδιών, η οποία είναι και η αιτία της ρινίτιδας.

5. Βρωμιά για πιο ανθεκτικό ανοσοποιητικό: Κι όμως καλά διαβάσατε. Μπορεί να προσπαθούμε όσο περισσότερο μπορούμε να αποφύγουμε τα μικρόβια, αλλά μερικά από αυτά μας κάνουν καλό καθώς ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού μας. Ειδικά τα βακτήρια που υπάρχουν στο έδαφος, είναι εντελώς ακίνδυνα. Γι' αυτό λοιπόν, κάντε βόλτα στην εξοχή και αφήστε τα παιδιά σας να παίξουν άφοβα.


6. Κοιμηθείτε στο απόλυτο σκοτάδι για καλή διάθεση: Έρευνες έχουν δείξει, ότι το να κοιμόμαστε έστω και με ένα μικρό φως κατά τη διάρκεια της νύχτας, μπορεί να μας χαλάσει τη διάθεση και μάλιστα χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη αιτία. Όλα οφείλονται στην μελατονίνη, η οποία παράγεται μόνο σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού, και η οποία βοηθά στην καλή διάθεση.


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα