Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ!!!


ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 384 ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.

 ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ 6 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΝΩ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 135 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΔΕΚΑΟΚΤΩ ΑΚΟΜΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 0,0075 ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΛΛΑ 13.

 


ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ , Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.
Η ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΚΑΙ ΦΘΟΡΙΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ….


Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 60 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΑΥΤΟΙ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΡΤΕΛ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΙΣ -ΕΡΕΥΝΕΣ- ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ…..

ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΕΣΤΛΕ , ΚΕΛΛΟΝΓΚ,
ΠΡΟΚΤΟΡ ΓΑΜΠΛΕ ΚΤΛΠ. ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ , ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.


ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ
ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ…..ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΑΨΙΚΤΙΚΑ…..ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ.

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ.

Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΠΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΜΠΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΕΛΦ
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΜΠΟΥΣ ΜΥΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ‘Η ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΗ….


ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ , ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΠΝΙΞΗ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ. ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΘΗΣΜΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ…..——-…..

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ , ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΚΤΙΝΕΣ ΦΩΤΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΑΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ.

ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΘΩΣ ΠΕΤΟΥΜΕΒΟΤΣΑΛΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ.

ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΑΙ ΝΤΕΝΙΣ ΜΑΚΕΝΑ,
 ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΓΡΑΜΑ 64 ΚΥΜΑΤΩΝ ‘Η ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΚΛΙΜΑΚΩΝ.ΓΙ’ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 64 ΕΞΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ Ι-ΤΣΙΝΓΚ, 64 ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΚΑΙ 64 ΤΡΙΠΛΑ ΝΟΥΚΛΕΟΤΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΝΑ.

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 64 ΑΥΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΟ 2012.
ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ…..

ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 384 ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΜΑΖΥ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ , ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ 6 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΝΩ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 135 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΔΕΚΑΟΚΤΩ ΑΚΟΜΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 0,0075 ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΛΛΑ 13.
ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα