Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ο πλανήτης φλέγεται, κάτι μεγάλο εκκολάπτεται !

 Δεν φτάνουν οι επιθέσεις των εξαγριωμένων μουσουλμάνων σε αμερικανικές πρεσβείες σε όλο τον κόσμο, με αφορμή την ταινία "Η αθωότητα των μουσουλμάνων", τώρα κλιμακώνεται και η ένταση στην Κίνα εναντίων της Ιαπωνίας με αφορμή το σύμπλεγμα των νησιών Senkaku κατά τους Ιάπωνες ή   Diaoyu κατά τους Κινέζους. 

 Το σύμπλεγμα αυτό αποτελείται από...
5 νησίδες και τρεις βράχους τα πέντε νησιά είναι, το Taishō-jima, το  Uotsuri-jima, το  Minamikojima, το Kitakojima και το  Kuba-jima και βρίσκεται 200 νμ από τις ακτές της Κίνας και της Ιαπωνίας και 120 νμ από τις ακτές της Ταιβάν.  
 Στο σύμπλεγμα αυτών των νησιών πιθανολογείται πως υπάρχει πετρέλαιο και φυσικό αέριο, αυτό αρκεί για να αποτελούν σήμερα σημείο τριβής μεταξύ Ιαπωνίας, Κίνας και Ταιβάν η δε Ιαπωνία ισχυρίζεται ότι της ανήκουν αφού από το 1895 αποτελούσαν μέρος της επικράτειας του ιαπωνικού κράτους, ενώ το 1972 οι ΗΠΑ επέστρεψαν την κυριότητα των νησιών στην κυβέρνηση της Ιαπωνίας.
 Σήμερα χιλιάδες διαδηλωτές δημιούργησαν τεταμένη ατμόσφαιρα πετώντας πέτρες, μπουκάλια και διάφορα αντικείμενα, έξω από την ιαπωνική πρεσβείας, οι συγκεντρώσεις αυτές ουσιαστικά διοργανώνονται από την ίδια την Κυβέρνηση που με τις ειδικές μονάδες της κινεζικής αστυνομίας  προσπαθούσαν να αναχαιτίσουν τους υποψήφιους δήθεν εισβολείς, την ίδια ώρα που κάποιοι έκαιγαν ιαπωνικές σημαίες, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Γυρίστε πίσω τα νησιά μας! Ιάπωνες διάβολοι φύγετε» ενώ ένα πλακάτ έγραφε «Για το σεβασμό της πατρίδας πρέπει να πάμε σε πόλεμο με την Ιαπωνία».  
  Η εντύπωση που δίνει το εξωτερικό δελτίο είναι πως ο πλανήτης σήμερα φλέγεται απ' άκρη σ΄άκρη και ότι κάτι μεγάλο εκκολάπτετε !   
 Σας προτείνουμε να διαβάσετε : 
 Εσύ είσαι έτοιμος για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο που ξεκινάει σε λίγες μέρες ?
 Εσύ είσαι έτοιμος για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο που ξεκινάει σε λίγες μέρες ? Μέρος 2ο
 Εσύ είσαι έτοιμος για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο που ξεκινάει σε λίγες μέρες ? Μέρος 3ο Τελευταίο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα