Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

HD TV και mind control

Η τεχνολογία αποκαλούμενη FMRI (λειτουργική μαγνητική αντήχηση) είναι παλαιά και αρχαΐζουσα στην πραγματικότητα. Το Mengele και άλλα «διάβαζαν» τα κύματα εγκεφάλου μέσω της μαγνητικής αντήχησης δίνοντας γραφική αναπαράσταση στις αρχές του 70. Ο αερολιμένας Βοστώνη-Logan χρησιμοποιεί ήδη τις νέες ακτίνες χαμηλής συχνότητας κυμάτων για να ανιχνεύσει και να “διαβάσει” τις προθέσεις των επιβατών προτού επιβιβαστούν στα αεροπλάνα.



Ο Γερμανός Stahl που έδωσε συνέντευξη ήταν πολύ διστακτικός να αποκαλύψει ακριβώς ποιος είχε την τεχνολογία ανάγνωσης του μυαλού σήμερα. Εξετάστε πάλι,τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ που εκδίδονται στην τελευταία δεκαετία για να αντιληφθείται το μέγεθος και το εύρος της διάδοσης του ελέγχου του μυαλού και να λάβετε υπόψη ότι τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφαρμόζονται συνήθως αφότου έχει αποδειχθεί οτι εμπορικά η τεχνολογία είναι βιώσιμη μέσω των λειτουργικών προτύπων.

Ο FMRI «υπολογιστής» που «διαβάζει στο μυαλό» είναι μόνο μια πλευρά του νομίσματος. Είναι πολύ, πολύ ευκολότερο να παραγάγουν συγκινήσεις και παρορμήσεις στον εγκέφαλο από το να διαβάσουν πραγματικά τον εγκέφαλο μέσω προγραμμάτων υπολογιστών.

Αυτή η τεχνολογία χρειάζεται μεγαλύτερο διάστημα εύρους ζώνης από αυτό που παρέχεται αυτήν την περίοδο από τα αναλογικά σήματα προκειμένου να εφαρμοστεί. Κατά συνέπεια, η ανάγκη να μεταπηδήσει στα ψηφιακά σήματα είναι απαραίτητη.
Αυτή η τεχνολογία, στα λανθασμένα χέρια, είναι μεγαλύτερη απειλή στη ατομική ελευθερία από οποιοδήποτε μόνιμο στρατό.


Διαβάστε αυτήν την περίληψη διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, και διαβάστε έπειτα την έκθεσή μου στην ψηφιακή TV άλλη μια φορά στα πλαίσια της έκθεσης Stahl.
USP # (3 Δεκεμβρίου 2002) τίτλος
6.488.617: Χειρισμός νευρικών συστημάτων από τους EM τομείς από τις οθόνες.


Περίληψη: Φυσιολογικά αποτελέσματα έχουν παρατηρηθεί σε ένα ανθρώπινο οργανισμό στην διέγερση του οργανισμού με αδύναμα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που πάλλονται σε ορισμένες συχνότητες κοντά στο 1/2 Hz ή 2.4 Hz, με σκοπό να διεγείρουν ένα αισθητήριο όργανο.


Πολλές οθόνες υπολογιστών και οθόνες των HD TV, εκπέμποντας τις εικόνες, εκπέμπουν παράλληλα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ικανοποιητικού ευρους για να προκαλέσουν τέτοια διέγερση. Είναι επομένως δυνατό να χειριστεί το νευρικό σύστημα ενός οργανισμού χρησιμοποιώντας παλλόμενες εικόνες που παρουσιάζονται σε μια οθόνη υπολογιστή ή σε μια ψηφιακή TV. Η εικόνα που πάλλεται μπορεί να ενσωματωθεί στο υλικό προγράμματος, ή μπορεί να παραβληθεί στην διαμόρφωση ενός τηλεοπτικού ρεύματος, είτε ως RF σήμα είτε ως τηλεοπτικό σήμα.


Η εικόνα που παρουσιάζεται σε οθόνες υπολογιστών μπορεί να χρησιμοποιείται αποτελεσματικά από ένα απλό πρόγραμμα υπολογιστών.



Μετάφραση άρθρου More Evidence: HD TV is a Set Up for Mind Control


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα