Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρία κορυφαία Τραπεζικά διευθυντικά στελέχη συνελήφθησαν στην Ευρωπαϊκή Τραπεζική απάτη.

Ενώ πολλοί αναζητούν στο διαδίκτυο για τα στοιχεία των συλλήψεων των μελών της εγκληματικής κλίκας, μια τέτοια ιστορία σίγουρα έχει διαπεράσει μέσω της κλίκας που επιβάλει συσκότιση στα μέσα. Τρία από τα κορυφαία στελέχη της τράπεζας της Ιρλανδίας, ο πρώην επικεφαλής της Αγγλο-Ιρλανδικής Τράπεζας Sean Fitzpatrick, ο πρώην Οικονομικός Διευθυντής Γουίλι McAteer, και ο διευθύνων σύμβουλος για την Ιρλανδία Πατ Whelan, συνελήφθησαν την Τρίτη, 24.7.12, για τα εγκλήματά τους που οδήγησαν στη μεγαλύτερη χρεοκοπία της τράπεζας στην Ιρλανδία. Τρεις άλλοι, οι οποίοι τυχαίνει να είναι μεταξύ των πλουσιότερων κατοίκων της Ιρλανδίας, έχουν επίσης ενοχοποιηθεί για τους ρόλους τους σε αυτά τα εγκλήματα.


Σε άλλες ειδήσεις, ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και Bankia, Rodrigo Rato συνελήφθη στις 6/7/12 και του ασκήθηκε ποινική δίωξη απάτης για το ρόλο του στην πτώχευση της Bankia, Το 3ο μεγαλύτερο τραπεζικό ίδρυμα της Ισπανίας, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της οικονομικής συντριβής της χώρας και κινήσεως καταλήψεως που είχε ως κίνητρο, εν μέρει, μετά τη Bankia, ο οποίος ήταν στην επιχείρηση λιγότερο από δύο χρόνια, και έλαβε εγγύηση από τους φορολογούμενους πάνω από 19 δισ. ευρώ.


Rodrigo Rato (Άσπρο πάτο...)

Στο μέτωπο της Ασίας, ο μεγαλύτερος αδελφός του προέδρου της Νότιας Κορέας Lee Myung-Buk έχει συλληφθεί με κατηγορίες διαφθοράς, οδηγώντας σε πιθανή αλλαγή του καθεστώτος, καθώς οι εκλογές για τη χώρα είναι εντός του τρέχοντος έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα