Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

13 μεγάλες αλήθειες για το χρήμαΔεν υπάρχει καμία μαγική συνταγή που θα σε κάνει πλούσιο. Υπάρχουν όμως μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις και να κάνεις να θες να αυξήσεις τις πιθανότητές σου κάποια μέρα “να πιάσεις την καλή”.
 1. Μην περιμένεις να γίνεις πλούσιος παίρνοντας έναν απλό μισθό.
 1. Να κατεβάζεις τουλάχιστον 10 ιδέες την ημέρα. Μία από αυτές θα σε κάνει πλούσιο.
 1. Μην προσπαθείς να αποταμιεύσεις χρήματα κόβοντας σχεδόν τα πάντα από τη ζωή σου. Ο καλύτερος τρόπος για να αποταμιεύσεις χρήματα, είναι να βγάζεις πολλά.
 1. Προσπάθησε να βρεις 10 τρόπους με τους οποίους δύο άνθρωποι μπορούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο. Φέρε τους σε επαφή και φύγε από τη μέση. Αυτό θα πει να χτίζεις αληθινές επαγγελματικές σχέσεις, κάτι που δεν θα κάνεις ποτέ μοιράζοντας απλά επαγγελματικές κάρτες σε αγνώστους.
 1. Όταν γίνεις πλούσιος, μην επενδύεις πάνω από το 2% της περιουσίας σου σε μια ιδέα, όσο καλή κι αν ακούγεται.
 1. Μην επενδύεις σε μια επιχείρηση με πολύ σκληρό ανταγωνισμό. Βρες μια επιχείρηση που είναι σχεδόν μονοπώλιο. Αυτό σημαίνει υψηλά ποσοστά κέρδους και εμπειρία που δύσκολα αντιγράφεται.
 1. Διάβαζε πολλά πράγματα που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με χρήματα και οικονομικά. Μετά συνδύασέ τα!
 1. Να κοιμάσαι πάντα 8 ώρες την ημέρα για να έχεις καθαρό μυαλό και να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις.
 1. Να βρίσκεσαι πάντα ανάμεσα σε ανθρώπους που τους αγαπάς και σε αγαπούν. Η θετική ενέργεια θα φανεί στις επαγγελματικές σου ιδέες.
 1. Να είσαι ευγνώμων και να θυμάσαι πάντα αυτούς που σε βοήθησαν, είτε υλικά είτε πνευματικά. Αυτό θα σε κάνει αξιόπιστο και άνθρωπο εμπιστοσύνης, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στις επαγγελματικές σχέσεις.
 1. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου! Πριν αποφασίσεις οτιδήποτε ρώτα τον εαυτό σου “είναι αυτό καλό για μένα;” και μετά περίμενε. Το υποσυνείδητό σου θα σου απαντήσει. Στη συνέχεια πράξε ανάλογα.
 1. Πάντα να προσπαθείς να δεις τι κρύβεται από πίσω, να είσαι πάντα υποψιασμένος και να αμφισβητείς τα πάντα.
 1. Οι προθεσμιακές καταθέσεις δεν είναι επένδυση. Οι καταθέσεις είναι ένα μέσο για να διατηρήσεις την περιουσία σου, αλλά για να διατηρήσεις κάτι, πρέπει πρώτα να το δημιουργήσεις.
Φωτό από: www.10reasonswhyshow.com
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα