Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ (ΜΕΡΟΣ Α)


Έχετε ποτέ την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με την «πραγματικότητα» - σαν να υπάρχει ένα σπουδαίο μυστικό στα πρόθυρα να αποκαλυφτεί; Βαθιά μέσα μας, υπάρχει ένα κομμάτι μας που γνωρίζει ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα σε αυτό το περίπλοκο παιχνίδι της ζωής από αυτό που φαίνεται.
Σύμφωνα με την Κβαντική Φυσική, τα φυσικά δυναμικά της πραγματικότητας είναι σχεδόν πανομοιότυπα με ένα πολύ προηγμένο εικονικό παιχνίδι, και, στην πραγματικότητα, αρκετοί ειδικοί στους τομείς της Κβαντικής Φυσικής και της Ψηφιακής Φυσικής είναι πεπεισμένοι ότι ολόκληρο το σύμπαν μας είναι μια προσομοίωση, και, αν αυτό είναι αλήθεια, αυτό μας κάνει όλους εμάς Sims!
Παρά το πόσο πραγματική μοιάζει να είναι η πραγματικότητα, δεν υπάρχει τρόπος να ξέρουμε με βεβαιότητα, γιατί αν ζούμε σε μία προσομοίωση, δεν έχουμε κανένα «πραγματικό» σημείο αναφοράς να διακρίνουμε τη διαφορά μεταξύ πραγματικού και εικονικού. Στην πραγματικότητα, είναι ακριβές να πούμε ότι χωρίς την εξελιγμένη ικανότητα του εγκεφάλου μας να ερμηνεύει ηλεκτρικά σήματα, δεν θα βιώναμε απολύτως τίποτα.
Υποθέτοντας ότι είμαστε εικονικά όντα, που παίζουν ένα εικονικό παιχνίδι, πώς ακριβώς παίζουμε το παιχνίδι;
Το παρακάτω βασίζεται στους Νόμους της Συνειδητής Δημιουργίας, την Κβαντική Φυσική, και διάφορες πνευματικές αρχές, μαζί με έναν υπαινιγμό οράματος, και ένα άγγιγμα φαντασίας. Ακόμα και αν η πραγματικότητα δεν είναι προσομοίωση, οι ακόλουθες έννοιες εξακολουθούν να ισχύουν για το παιχνίδι της ζωής, γι’ αυτό κρατήστε το μυαλό σας ανοικτό και απολαύστε την βόλτα!
Το Παιχνίδι Της Ζωής

Αν, στην πραγματικότητα, παίζουμε κάποιο είδος εικονικού παιχνιδιού, το όνομα του παιχνιδιού είναι «Ζωή», και χωρίς να εμπλακούμε σε φιλοσοφική συζήτηση, πολύ πιθανόν, σκοπός του παιχνιδιού είναι η αγνή εμπειρία, με μια προηγμένη έκδοση που απαιτεί από μας να μάθουμε, να αναπτυχθούμε και να εξελιχθούμε μέσα από όλα τα είδη των εμπειριών. Δυστυχώς, κανένας από μας δεν θυμάται να έχει διαβάσει κάποιο εγχειρίδιο οδηγιών πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, αλλά, αν υπήρχε ένα τέτοιο πράγμα, θα μπορούσε να είναι κάτι σαν αυτό…
Μάθημα #1 – Ρύθμιση του Παιχνιδιού
Πριν το Παιχνίδι Της Ζωής αρχίσει: ως ο Ανώτερος Εαυτός σας αποφασίζετε την αποστολή σας ή το πεπρωμένο που προτιμάτε, και με βάση αυτήν την πρόθεση, ο εικονικός εαυτός σας προγραμματίζεται με ένα συγκεκριμένο όνειρο που ευθυγραμμίζεται με την Επιλεγμένη Διαδρομή σας – αυτή είναι η διαδρομή που πληροί την αποστολή σας και/ή σας επιτρέπει να ζήσετε το καλύτερο δυνατόν πεπρωμένο σας – αυτή η κινητήρια δύναμη είναι ο ακριβής λόγος που εσείς, στην πραγματικότητα, παίζετε το παιχνίδι.
Μόλις αρχίσει το παιχνίδι, θα χάσετε όλες τις μνήμες του Ανώτερου Εαυτού σας, και θα ξεχάσετε ακόμα και ότι παίζετε ένα παιχνίδι. Η αμνησία σας επιτρέπει να έχετε μια έντονα πραγματική εμπειρία, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι θα χρειαστείτε κάποια κατεύθυνση και καθοδήγηση καθ’ όλη την διαδρομή. Ως εκ τούτου, προκειμένου να στηρίξει το ταξίδι σας, και να σας παρέχει τα εργαλεία που θα χρειαστείτε στο παιχνίδι, ο εικονικός εαυτός σας είναι προγραμματισμένος με τα κατάλληλα χαρίσματα, τα σωματικά χαρακτηριστικά, τις ιδιαίτερες δυσκολίες και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μέσω ενός προγράμματος γνωστό σε εμάς ως DNA, και ένα άλλο πρόγραμμα γνωστό ως αστρολογία – όπου η θέση των άστρων και των πλανητών κατά τη στιγμή της γέννησης αντιπροσωπεύει ένα υποκείμενο πρόγραμμα που λειτουργεί συγκεκριμένες λειτουργίες κατά την διάρκεια της ζωής σας.
Για να παίξουμε το Παιχνίδι Της Ζωής χρειάζεται μια επιτραπέζια πλατφόρμα ή ένα γήπεδο παιχνιδιού – στο παιχνίδι μας, αυτό είναι γνωστό ως Πλανήτης Γη (αλλά, ολόκληρο το σύμπαν μας διαστέλλεται όσο ερευνούμε, αλλά μόνον όταν διερευνούμε). Η Γη είναι ένα προ-κατασκευασμένο πρότυπο όπου παίζεται το παιχνίδι, και υπάρχουν απεριόριστες εκδόσεις αυτού του προτύπου, οι οποίες ποικίλουν σύμφωνα με την εκδοχή της ιστορίας που απαιτείται για μια συγκεκριμένη εμπειρία ζωής, καθώς και την τρέχουσα χρονική περίοδο που έχουμε επιλέξει να ζήσουμε.
Φυσικά, μια προσομοίωση επιτρέπει απεριόριστες πραγματικότητες, με διαφορετικές εκδοχές της πραγματικότητας για κάθε προσομοιωμένο χαρακτήρα, έτσι ώστε δύο χαρακτήρες μπορούν να ζήσουν στην ίδια φυσική τοποθεσία, ενώ έχουν πολύ διαφορετικές εμπειρίες που οφείλονται σε διαφορετικές εκδοχές της πραγματικότητας. Ωστόσο, ακόμα και αν ο κάθε ένας από εμάς παίζει ένα μοναδικό παιχνίδι, στην δική μας ατομική πραγματικότητα, και η πραγματικότητα σου ανήκει σε σένα και μόνον, κάθε φορά που μοιραζόμαστε μια συμφωνημένη πραγματικότητα, οι ατομικές πραγματικότητες μας διασταυρώνονται και αλληλεπικαλύπτονται – δημιουργώντας μια κοινή πραγματικότητα όπου μπορούμε να συμφωνήσουμε σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, αλλά δεν κλειδωνόμαστε ποτέ σε μία και μόνο πραγματικότητα, έτσι, μια μετατόπιση στη συνείδηση μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε μια νέα εκδοχή της πραγματικότητας, όπου δεν βιώνουμε πλέον την ίδια κοινή πραγματικότητα, ή, θα μπορούσαμε να βιώσουμε μια εναλλακτική εκδοχή των φίλων και της οικογένειας.
Αν και υπάρχουν ορισμένες δομές και παράμετροι που πρέπει να ακολουθηθούν, όπως η βαρύτητα και η ανάγκη για αέρα, τροφή, και νερό, πέρα από τους «φυσικούς νόμους» που κατασκευάζουν την προσομοίωση και ορισμένους προκαθορισμένους περιορισμούς του παιχνιδιού, μπορούμε να βιώσουμε οποιοδήποτε είδος πραγματικότητας ονειρευόμαστε, και επειδή η πραγματικότητα γεμίζει το γύρω μας, στιγμή προς στιγμή, θαύματα, μαγεία και άμεση πραγματοποίηση είναι δυνατά.
Το Παιχνίδι Της Ζωής αρχίζει καθώς ο κάθε ένας από εμάς γεννιέται από συγκεκριμένους γονείς οι οποίοι θα παρέχουν τις πλέον «ιδανικές» συνθήκες κατά την παιδική ηλικία, συμπεριλαμβανομένων των γεγονότων που θα διαμορφώσουν την προσωπικότητα, τις εμπειρίες που θα δημιουργήσουν τις προκλήσεις που θα πρέπει να ξεπεραστούν και τις ευκαιρίες που υπογραμμίζουν τα χαρίσματα και τα ταλέντα μας – ενώ όλο αυτό το διάστημα σκόπιμα μας ευθυγραμμίζει με την Επιλεγμένη Διαδρομή μας. Επιπλέον, προ-αποφασισμένες εμπειρίες της παιδικής ηλικίας, και, κυρίως τραυματικά γεγονότα, είναι γραφτό να κάνουν πιο βαθιά προ-κατασκευασμένα προγράμματα, όπως το DNA, αλλά, δημιουργούν επίσης και νέα, μέσω υποσυνείδητου προγραμματισμού.
Το Παιχνίδι Της Ζωής αναπόφευκτα θα σας ζητήσει να αναπτύξετε τα ταλέντα σας, και να εκδηλώσετε τα χαρίσματα σας, καθώς επίσης να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, και να ξεπεράσετε τις προκλήσεις, και, με τον τρόπο αυτό, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε ποιος πραγματικά είστε, και, κυριολεκτικά να ζήσετε την καλύτερη δυνατή ζωή σας. Φυσικά, δεν υπάρχουν εγγυήσεις, και οι περισσότεροι άνθρωποι μετενσαρκώνονται ξανά και ξανά πριν κατακτήσουν το παιχνίδι και μάθουν πως να δημιουργούν συνειδητά την εικονική τους πραγματικότητα, αλλά δεν χρειάζεται να είναι τόσο δύσκολο ούτε να διαρκεί τόσο πολύ.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα