Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ (ΜΕΡΟΣ Γ)

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ (ΜΕΡΟΣ Α)


Μάθημα #4 – Επικοινωνώντας με το Κβαντικό Πεδίο
Από έξω από την προσομοίωση, οποιαδήποτε μεταβλητή ή δυνατότητα μπορεί να αλλάξει ή να επηρεαστεί γράφοντας ή ξαναγράφοντας τον κώδικα, αλλά, από μέσα, δεν έχουμε αυτό το πλεονέκτημα, και, στην πραγματικότητα, ως Sims σε μια προσομοιωμένη πραγματικότητα, δεν έχουμε την φυσική δύναμη να επηρεάσουμε οτιδήποτε. Παρόλα αυτά, όταν πρόκειται να επηρεάσουμε την πραγματικότητα, ή, ακόμα και να δημιουργήσουμε συνειδητά τη ζωή, είμαστε εξοπλισμένοι με κάτι εξίσου ισχυρό!

Όλα όσα βιώνουμε πηγάζουν από το Κβαντικό Πεδίο, και, στην πραγματικότητα, το Πεδίο έχει τη δυνατότητα να γεννάει οτιδήποτε εμείς επιλέγουμε. Αυτό το χωρίς περιορισμούς Πεδίο της Δυνατότητας είναι συνειδητό και ευφυές, και, παρόλο που λειτουργεί σύμφωνα με ορισμένους κανόνες και προκαθορισμένα κριτήρια, ανταποκρίνεται επίσης στη Δύναμη του Νου.

Μέσω της Δύναμης Του Νου σας, μπορείτε να είστε, να κάνετε, ή να έχετε οτιδήποτε – από το μεγαλύτερο όνειρο μέχρι την πιο ευχάριστη επιθυμία. Χρησιμοποιώντας συνειδητά το μυαλό σας με τον σωστό τρόπο, μπορείτε να ζητήσετε από το Κβαντικό Πεδίο κυριολεκτικά οτιδήποτε (δεν πρόκειται για αστείο) και δεν μπορεί να πει όχι!

Είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, είστε συνεχώς σε επικοινωνία με το Πεδίο μέσω των σκέψεων σας, των προθέσεων και της εστίασης, αλλά η πιο ισχυρή μορφή επικοινωνίας είναι οι πεποιθήσεις σας. Στην πραγματικότητα, το Πεδίο ακούει αυτόματα όλες τις πεποιθήσεις σας, και ως εκ τούτου λειτουργεί ως καθρέφτης, εκδηλώνοντας τις στην πραγματικότητα, και, από αυτήν την άποψη, η πραγματικότητα είναι ένα σύστημα ανάδρασης που αποδεικνύει άψογα τις πεποιθήσεις σας. Έτσι, αν δεν σας αρέσει κάποια πτυχή της ζωής σας, δεν χρειάζεται να ψάξετε πέρα από τις πεποιθήσεις σας.



Οι πεποιθήσεις είναι τόσο ισχυρές ώστε είναι ο «on και off διακόπτης» για τον υποσυνείδητο προγραμματισμό, και ο μόνος τρόπος για να προγραμματίσετε και να επαναπρογραμματίσετε τον υποσυνείδητο νου.

Η Δύναμη της Φαντασίας. Ο δεύτερος τρόπος για να επικοινωνήσετε με το Πεδίο είναι μέσω εικόνων και συμβόλων. Οτιδήποτε φαντάζεστε, λαμβάνεται ως πληροφορία από το Πεδίο. Με άλλα λόγια, το Πεδίο διαβάζει την φαντασία σας ως αίτημα και απαντά ανάλογα. Αυτός είναι ο λόγος που είναι πολύ σημαντικό να φαντάζεται κάποιος μόνον αυτό που θέλει και να μην φαντάζεται ποτέ αυτό που δεν θέλει.

Μαγνητισμός. Ο τρίτος τρόπος με τον οποίο επικοινωνείτε με το Πεδίο είναι μέσω των ηλεκτρο-μαγνητικών δονήσεων, έτσι, αν θέλετε να δημιουργήσετε ή να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο ή μια επιθυμία, πρέπει να εκπέμπετε ένα δονητικό σήμα που μαγνητικά προσελκύει το θέμα του ονείρου ή της επιθυμίας σας. Έχουμε συνηθίσει να αναφερόμαστε σε αυτό ως τον γνωστό νόμο της έλξης, αλλά είναι το λιγότερο γνωστό Μαγνητικό Κλειδί που έχει όλη τη δύναμη. Το κλειδί αυτό είναι η αυτό-αγάπη και χωρίς αυτό ο νόμος της έλξης έχει πολύ μικρή επιρροή στην πραγματικότητα. Η αυτό-αγάπη λέει στο Πεδίο ότι πιστεύετε ότι αξίζετε την επιθυμία σας και η υψηλή ενέργεια της αυτό-αγάπης μαγνητικά προσελκύει οτιδήποτε επιλέγετε. Η αυτό-αγάπη είναι το δονητικό νόμισμα που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε τις σκέψεις με πράγματα.

Τώρα που γνωρίζετε τα ουσιαστικά κλειδιά για να επικοινωνείτε με το Πεδίο, θα πρέπει επίσης να αναγνωρίζετε τους τρόπους με τους οποίους ο Ανώτερος Εαυτός σας επικοινωνεί μαζί σας, πριν και μετά την αφύπνιση.

Μάθημα #5 – Μηνύματα από Ψηλά
Μέσω του Ανώτερου Εαυτού σας έχετε πρόσβαση στην σοφία ενός παντοδύναμου πλεονεκτικού σημείου. Πράγματι, ο Ανώτερος Εαυτός σας γνωρίζει την καλύτερη για σας διαδρομή για να ταξιδέψετε, και επίσης γνωρίζει τις σωστές απαντήσεις στα πιο καίρια ερωτήματα σας, αλλά, αν δεν μπορέσετε να λάβετε αυτήν την καθοδήγηση, αυτή χάνεται ή δίνεται μάταια. Αυτό σημαίνει ότι το να μάθετε να ακούτε και να αποκρυπτογραφείτε τις πληροφορίες από τον Ανώτερο Εαυτό σας είναι σημαντικός παράγοντας στο παιχνίδι. Πώς, λοιπόν, ο Ανώτερος Εαυτός σας επικοινωνεί μαζί σας;

Εσωτερική Καθοδήγηση. Ο Ανώτερος Εαυτός σας επικοινωνεί μαζί σας μέσω εσωτερικής καθοδήγησης, αλλιώς γνωστής ως διαίσθηση, συναισθήματα του εντέρου, ή μια αίσθηση ότι εσείς ξέρετε. Η ικανότητα σας να λαμβάνετε εξαρτάται από το πόσο ανοικτό και ήσυχο είναι το μυαλό σας, έτσι, όσο πιο ανοικτός και ήρεμος είστε, τόσο μεγαλύτερη είναι η καθοδήγηση - αν αυτός δεν είναι ένας καλός λόγος για καθημερινό διαλογισμό, δεν ξέρω τι είναι.

Σημάδια. Η συγχρονικότητα, συμβάντα με νόημα και τυχαία σημάδια, όλα αποτελούν είδη ανώτερης επικοινωνίας, και όσο περισσότερη προσοχή δίνετε, τόσο περισσότερο θα ωφεληθείτε από αυτά τα σημάδια.

Σκέψεις και Ιδέες. Η ξαφνική αυτή ιδέα ή η μεγαλοφυής αυτή σπίθα έρχεται κατευθείαν από τον Ανώτερο Εαυτό σας, και, ως εκ τούτου, ο Ανώτερος Εαυτός σας σας μιλάει μέσω σκέψεων και ιδεών – αλλά μέσα σε ένα θορυβώδες κεφάλι, θα μπορούσατε να χάσετε την καθοδήγηση αυτή εντελώς.

Όνειρα και Επιθυμίες. Τα όνειρα και οι επιθυμίες σας δεν είναι τυχαία, ή μη ουσιαστικά, και, στην πραγματικότητα, τα όνειρα και οι επιθυμίες σας είναι οι τρόποι με τους οποίους ο Ανώτερος Εαυτός σας σας κατευθύνει προς την Επιλεγμένη Διαδρομή σας – ευθυγραμμίζοντας σας με το καλύτερο δυνατό πεπρωμένο σας.

Της Nanice Ellis (Life Coach)





Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα