Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ (ΜΕΡΟΣ Β)


Μάθημα #2 - Παίζοντας το Παιχνίδι
Μέσα σε μια εξελιγμένη εικονική πραγματικότητα, κάθε δυνατότητα υπάρχει σαν κύματα δυνατότητας μέσα στο Πεδίο της Δυνατότητας, αλλιώς γνωστή ως το Κβαντικό Πεδίο – το ευφυές Πεδίο της απεριόριστης δυνατότητας.
Αν και αμέτρητες εκδοχές της ζωής υπάρχουν ταυτόχρονα, μόνον μία έκδοση κλειδώνει την κάθε στιγμή, και εμείς απρόσκοπτα την βιώνουμε ως πραγματικότητα, αλλά τι ακριβώς καθορίζει την έκδοση που βιώνουμε;
Μέχρι να γίνετε πλήρως συνειδητοί και αφυπνισμένοι, το κύριο υποσυνείδητο πρόγραμμα που ονομάζεται Εγώ, τρέχει αυτόματα την ζωή σας, σύμφωνα με τον ατομικό σας προγραμματισμό. Το Εγώ είναι ένα πρόγραμμα επιβίωσης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας κρατάει ζωντανό στην προσομοίωση όσο το δυνατόν περισσότερο, και, όταν λειτουργεί το Εγώ, έχετε λίγη, ή καθόλου δύναμη να επηρεάσετε την πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει ότι, για όσο διάστημα είστε αναίσθητος, οι περισσότερες από τις επιλογές σας, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειών σας, των αντιδράσεων και των αλληλεπιδράσεων, καθορίζονται από το Εγώ και υπαγορεύονται σύμφωνα με τον συγκεκριμένο προγραμματισμό σας. Αυτό το καθιστά αρκετά δύσκολο να αποφευχθούν μοιραία γεγονότα, και εξίσου δύσκολο να πραγματοποιηθούν επιθυμητές εμπειρίες που δεν είναι ήδη προ-αποφασισμένες.
Ως εκ τούτου, προκειμένου να επηρεάσετε σκόπιμα την πραγματικότητα, και να δημιουργήσετε συνειδητά την ζωή σας, θα πρέπει να υπερισχύσετε του υποσυνείδητου προγραμματισμού και να κάνετε συνειδητές επιλογές, αλλά, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να παίξετε το Παιχνίδι Της Ζωής ως ο Ανώτερος Εαυτός σας. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι εύκολο κατόρθωμα όταν έχουμε αμνησία του Ανώτερου Εαυτού μας, και, κατά συνέπεια, βιώνουμε μια εικονική εκδοχή του εαυτού μας παγιδευμένοι μέσα στα όρια ενός προσομοιωμένου κόσμου όπου ο περιορισμός και ο φόβος φαίνεται να κυβερνούν.

Ωστόσο, με την μέγιστη δυνατή βεβαιότητα, η αφύπνιση στον Ανώτερο Εαυτό σας σας επιτρέπει να υπερβείτε την προσομοιωμένη κατασκευή η οποία προκαθορίζει την ζωή σας, και, ως εκ τούτου, η δυνατότητα σας να επηρεάζετε συνειδητά την πραγματικότητα έχει άμεση σχέση με το επίπεδο της συνειδητότητας σας – όσο περισσότερο συνειδητός είστε, τόσο μεγαλύτερη δύναμη έχετε. Ως εκ τούτου, προκειμένου να παίξετε το παιχνίδι ως ο Ανώτερος Εαυτός σας πρέπει να ξυπνήσετε και να θυμηθείτε ποιος πραγματικά είστε.
Μάθημα #3 – Η Αφύπνιση Είναι το Κλειδί για να Διαχειριστείτε την Εικονική Πραγματικότητα σας!
Βυθισμένοι στον ασυνείδητο προγραμματισμό, έχουμε άγνοια, αλλά, καθώς είμαστε σε θέση να παρατηρούμε τον εαυτό μας, αποκτάμε αυτό-επίγνωση, και τελικά αφυπνιζόμαστε ως ο Παρατηρητής, μια άλλη λέξη για τον Ανώτερο Εαυτό. Αυτό είναι κοινώς γνωστό ως Πνευματική Αφύπνιση, αλλά δεν αφυπνίζεται απλά το πνεύμα του Ανώτερου Εαυτού σας – στην πραγματικότητα αφυπνίζεστε ως ο Ανώτερος Εαυτός σας.
Όταν ο Πραγματικός Εαυτός σας είναι αφυπνισμένος και παίζει συνειδητά το παιχνίδι, έχετε την δύναμη να επηρεάζετε την πραγματικότητα από μέσα από την προσομοίωση, ως εκ τούτου υπερβαίνοντας το Εγώ, καθώς επίσης απενεργοποιώντας τον υποσυνείδητο προγραμματισμό, ακόμη και ξαναγράφοντας τον κώδικα του DNA σας, ή, ξεπερνώντας τον αστρολογικό σας κώδικα, αν έτσι επιλέξετε.
Η Πνευματική Αφύπνιση δεν είναι ένας προορισμός, αλλά μάλλον μια στιγμή προς στιγμή επιλογή, και όντας απλά παρών στο τώρα αφυπνίζει τον Ανώτερο Εαυτό σας για όσο διάστημα είστε συνειδητός. Το να είστε αφυπνισμένος και συνειδητός στη στιγμή, απαιτεί από εσάς να είστε στο σώμα σας – με πλήρη επίγνωση, απόλυτα ανοικτός και απόλυτα παρών, χωρίς κρίση ή αντίσταση, και χωρίς να είστε σε μια κατάσταση αντίδρασης ή άμυνας.
Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που είστε εξ ολοκλήρου παρών στη στιγμή, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας, χωρίς άρνηση ή διάσπαση, ο Ανώτερος Εαυτός σας αφυπνίζεται, και, ως αποτέλεσμα, ενσωματώνετε φυσιολογικά τον Ανώτερο Εαυτό σας. Αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο υπέροχο να ζεις στη στιγμή και να βιώνεις την αληθινή παρουσία, αλλά κάθε φορά που χάνετε την παρουσία επιστρέφοντας στην ασυνείδητη κατάσταση, το Εγώ αυτομάτως παίρνει τον έλεγχο, και, κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, το παιχνίδι της ζωής σας κυριολεκτικά παίζεται σύμφωνα με τον προγραμματισμό, μέχρι που ο Ανώτερος Εαυτός σας ξυπνήσει και πάλι.
Ζώντας ως ο Ανώτερος Εαυτός σας σαφώς σας επιτρέπει να παρακάμψετε τον υποσυνείδητο προγραμματισμό που διαφορετικά θα έλεγχε την ζωή σας, αλλά πραγματικά δεν απαντά στο ερώτημα, «Πώς μπορούμε συνειδητά να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα;»
Της Nanice Ellis (Life Coach)



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα