Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

4 Φλεβάρη του 1962

ΓΝΩΘΙ Σ' ΕΑΥΤΟΝ



Στις 4 Φλεβάρη του 1962, στις 3 και τέταρτο το μεσημέρι έγινε η κορύφωση της συνόδου των πλανητών του δικού σας ήλιου, στο ζώδιο του Υδροχόου. Σε τέτοιες σπάνιες περιπτώσεις, οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται σε μια ευθεία, και ο ήλιος, που έλκει τα ουράνια σώματα, για να συγκρατήσει όλους τους πλανήτες που έχει υπό την εποπτεία του, αναγκάζεται να αναπτύξει δυνάμεις απείρως περισσότερες φορές από τις δυνάμεις που ασκεί όταν οι πλανήτες δεν είναι τόσο ευθυγραμμισμένοι. Σ' αυτή τη συγκεκριμένη σύνοδο, ο πλανήτης που κυριάρχησε στις επί μέρους συνόδους των πλανητών, μέχρι και την κορύφωση αυτής της συνόδου, ήταν ο πλανήτης Ερμής.
Ο Ερμής φέρνει μήνυμα, πληροφορία. Και φυσικά αυτό το μήνυμα είναι θεϊκό.
Planet
Longitude
House
Longitude
Ήλιος
15 Υδροχόος 16
17 Καρκίνος 38
Σελήνη
9 Υδροχόος 2
7 Λέων 59
Ερμής
17 Υδροχόος 27
1 Παρθένος 20
Αφροδίτη
17 Υδροχόος 13
0 Ζυγός 30
2 Υδροχόος 1
6 Σκορπιός 25
18 Υδροχόος 30
14 Τοξότης 22
Κρόνος
3 Υδροχόος 45
17 Αιγόκερως 38
Ουρανός
29 Λέων 4
7 Υδροχόος 59
Ποσειδώνας
13 Σκορπιός 28
1 Ιχθείς 20
Πλούτωνας
9 Παρθένος 26
0 Κριός 30
Ωροσκόπος
17 Καρκίνος 38
6 Ταύρος 25
Μεσουράνημα
0 Κριός 30
14 Δίδυμοι 22
Ότιδηποτε είχατε σαν δεδομένο μέσα από όλα τα παγκόσμια κεντρα εξουσίας, με αυτό το συγκεκριμένο θεικό σημάδι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, θα τραβηχτούν όλες οι κουρτίνες. Με αυτό το μέλημα σκοπός των εξουσιών ήταν να πεθάνετε άπαντες αδιάβαστοι.
Έτσι φτασαμε σε αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που πλέον η ανθρωπότητα μπηκε στην εποχή του Υδροχόου και μέσα από τον πλανήτη Ερμή ο οποίος ήταν κυβερνήτης αυτής της απίστευτης συνόδου των πλανητών του ηλιακού συστήματός σας και κατ' επέκταση του πλανήτη γη, θα τραβηχτούν όλες οι κουρτίνες από όλες τις πάσης μορφής εξουσίες που είναι η κύρια αιτία της αστείας σχεδόν πνευματικής σας εξέλιξης, και αυτό το γεγονός δε μπορεί να το σταματήσει πλέον κανένας. Είναι Θεία βούληση να αναβαθμιστεί ολόκληρο το ηλιακό σας σύστημα και φυσικά ο πλανήτης σας.
Στη νέα εποχή του Υδροχόου, δε θα μείνει πέτρα πάνω στη πέτρα από οτιδήποτε παλιό. Επίσης, στη νέα εποχή του Υδροχόου θα έχουν δικαίωμα να συνεχίσουν τη ζωή σ' αυτόν τον πλανήτη μόνο εκείνες οι πνευματοψυχές που έχουν αγγίξει τις παρυφές της αυτογνωσίας.
Ρητα και απαραβίαστα απαγορεύτηκε πλέον να ενσαρκωθεί στο πλανήτη σας οποιαδήποτε οπισθοδρομική ψυχή (μαύρη). Και γι' αυτό κάποιοι από σας που έχετε σχέση με μικρά παιδιά, απ' το 2011 και μετά, οι ψυχές που ενσαρκώνονται, είναι απίστευτης νοημοσύνης.
Όσο για όλους τους υπόλοιπους που είναι σε μια μεγαλύτερη ηλικία και είσαστε σ' αυτό το σταυροδρόμι της ανθρωπότητας, που ποτέ πριν δεν είχε ξανασυμβεί στην ιστορία του πλανήτη, εάν πραγματικά κατανοήσετε τα γραφόμενα σ' αυτό το σύγγραμα, μην αφήσετε πλέον ούτε μια στιγμή ανεκμετάλευτη, για την πνευματική σας εξέλιξη και μόνο.
Είναι για τον πλανήτη σας και κα' επέκταση για την ανθρωπότητα η κορύφωση για να κατανοήσετε τη διαδρομή από πνεύμα σε ύλη και επιστροφή εάν τα κατανοήσετε από ύλη σε πνεύμα. 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα