Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Το διαζύγιο δεν είναι το τέλος του κόσμου αλλά η αρχή για κάτι νέο

    Ένα διαζύγιο αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια δύσκολη περίοδο για την ζωή κάποιου. Ωστόσο, το άτομο που βιώνει ένα χωρισμό κάποια στιγμή πρέπει να βρει τη δύναμη ξεκινήσει πάλι από την αρχή.
    brokenheart.jenΜερικές συμβουλές για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα:
  • Ανασυνταχθείτε: κάντε ένα δώρο στο εαυτό, βρείτε ένα ήσυχο μέρος όπου μπορείτε να ηρεμήσετε και να μαζέψετε τις σκέψεις σας.
  • Συνειδητοποιήστε τι συμβαίνει: προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε την νέα σας κατάσταση χωρίς συναισθηματισμούς αλλά με λογική.
  • Ξεπεράστε το: όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, δείτε τι μπορείτε να αποκομίσετε από αυτό το γεγονός ώστε να προχωρήσετε ως άτομα.
    divorce.jen
  • Οραματιστείτε τον εαυτό σας: φανταστείτε τον εαυτό σας να ξανά στέκετε στα πόδια του, γεμάτος αυτοπεποίθηση και πάθος για ζωή.
  • Να είστε ανοιχτοί στη συμπαράσταση: είναι πολύ σημαντικό να έχουμε στην ζωή μας ανθρώπους που μας αγαπούν και είναι διπλά μας στις όμορφες και στις άσχημες στιγμές. Επικοινωνήστε μαζί τους και αφήστε τους να σας συμπαρασταθούν. Είναι πιο εύκολο να ξεπεράσεις μια δύσκολη στιγμή στη ζωή σου όταν έχεις ανθρώπους να το μοιράζεσαι.
  • Χαλαρώστε: Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο για ένα νέο ξεκίνημα. Μην αφήσετε τον φόβο και την ανασφάλεια να σας κρατήσουν πίσω.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα