Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΤΗΣ 8ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Η αποκατάσταση επαφής της ανθρωπότητας με τις ουράνιες κοινωνίες της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας και της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων της Λύρας, είναι θέμα χρόνου. 



Ήρθε η ώρα όπου οι θεοί θα λύσουν την σιωπή και θα συναντήσουν τα τέκνα τους, υλοποιούμενοι στον τρισδιάστατο χώρο της γήινης πραγματικότητας, παραμερίζοντας το αόρατο πλέγμα των ανωτέρων διαστάσεων που τους χωρίζει από εμάς και θα αποτελέσουμε και πάλι την κοινωνία που σημάδεψε τον ρουν της ανθρώπινης ιστορίας με το πνεύμα της, τις αξίες της και τον πολιτισμό της.

- "Σημαντικός σκοπός της "8ης Αποστολής", είναι η αποκατάσταση συμπαντικών εκτροπών και η ρύθμιση των κοσμικών εργαστηρίων και διαστατικών πυλών, των αποκαλούμενων από εσάς Κουάζαρς και Πούλσαρς (Μαύρων Οπών).



Οι επιστήμονες της Γαίας εάν παρατηρούσαν καλύτερα τις περίπλοκες συμπεριφορές των Μαύρων Οπών, όπως είναι οι αρμονικές εκπομπές παλμών σε αρμονικούς χρόνους και η σταθερότητα της θέσης τους, θα αντιλαμβάνονταν ότι πρόκειται για έργα κοσμικής νοημοσύνης και όχι για φυσικά φαινόμενα. 



Οι Μαύρες Οπές ρυθμίζουν με την λειτουργία τους, όχι μόνον την αρμονική λειτουργία των αστρικών συστημάτων, αλλά και χρησιμοποιούνται σαν φάροι του σύμπαντος, για να υποβοηθούν τις κινήσεις των ουράνιων αποστολών για να μην χάνονται στο διάστημα.

Η μαζική έξοδος των θεών του Ολύμπου από την βάση της Δημιουργίας για την εκτέλεση της συμπαντικής αποστολής, συνοδεύτηκε και από την έξοδο της ουράνιας πανστρατιάς των Μαχητών του Φωτός που ακολουθούν τους θεούς. 



Είναι ένα συγκλονιστικό γεγονός που επαναλαμβάνεται στην αρχή κάθε μεγάλου ενιαυτού που διαρκεί 25.920 χρόνια. 



Για την σημερινή εποχή η έξοδος των θεών με την γαλαξιακή ορολογία, ονομάζεται "8η Αποστολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός Δία". 



Άρχισε στις 21/12/2012 και είναι η μεγαλύτερη ουράνια αποστολή που έχει συγκροτηθεί μέχρι σήμερα, για την αποκατάσταση συμπαντικών εκτροπών και την τιμωρία της Ύβρεως που καλλιεργούν οι Κρόνιοι του Όφεως, του Δράκοντος, της Σαύρας, της Ύδρας, του Κήτους, των αποστατών από το άστρο ε' του Βοώτη και άλλων αστερισμών, οι οποίοι ενισχυόμενοι και από τους γήινους αποστάτες, έχουν οδηγήσει τον πλανήτη της Γαίας στα πρόθυρα του χάους"..

Η παρουσία των αμέτρητων σκαφών της "8ης Αποστολής" στο ηλιακό μας σύστημα και κυρίως γύρω από τον πλανήτη μας, είναι τόσο έντονη και πυκνή, που μόνον οι κοντόφθαλμοι δεν βλέπουν ότι ήρθε η στιγμή της μεγάλης συνάντησης..





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα