Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

Η Κοίλη Γη υπάρχει, σύμφωνα με τους Ινδιάνους Macuxi του ΑμαζονίουΟι Ινδοί Macuxi γνώριζαν για την ύπαρξη της Κοίλης Γης σχεδόν εκατό χρόνια πριν. Αλλά λένε την αλήθεια οι θρύλοι ή είναι μια ακόμη απίστευτη ιστορία λαϊκής παράδοσης;
Τι θα συμβεί αν το κλασικό «Ταξίδι στο Κέντρο της Γης" Ιουλίου Βερν, είναι όντως αλήθεια; Και κάπου εκεί κάτω, ένας ολόκληρος κόσμος περιμένει να εξερευνηθεί, ένα μέρος όπου κατά κάποιο τρόπο, τα έμβια όντα κατοικούν στα βάθη του πλανήτη μας και μια σειρά που αρχαίους πολιτισμούς και κουλτούρες ήξεραν ότι υπήρχε ή υπάρχει ακόμα και σήμερα. Τι θα συμβεί αν, στην πραγματικότητα είναι αλήθεια;

Οι Macuxi Ινδοί είναι ιθαγενείς που ζουν στον Αμαζόνιο, σε χώρες όπως η Βραζιλία, η Γουιάνα και η Βενεζουέλα. Σύμφωνα με τους μύθους τους, είναι οι απόγονοι των παιδιών του Ήλιου, που είναι ο δημιουργός της Φωτιάς και της νόσου και ο προστάτης του «εσωτερικού της Γης."

Ένα διάγραμμα του κέντρου της Γης ως μια γιγαντιαία μπάλα φωτιάς από το βιβλίο του 1678 «Υπόγειος Κόσμος"

Από στόμα σε στόμα οι θρύλοι τους μιλούν για την είσοδο τους στη Γη. Μέχρι το έτος 1907, οι Macuxies είχαν μπει σε κάποιο μέρος του σπηλαίου, και ταξίδευσαν 13-15 ημέρες μέχρι να φτάσουνι στο εσωτερικό. "Είναι εκεί, στην άλλη άκρη του κόσμου, στο εσωτερικό της Γης είναι όπου  ζουν οι γίγαντες, πλάσματα που έχουν ύψος 3-4 μέτρα περίπου ".Σύμφωνα με τους Macuxies τους δόθηκε η αποστολή να φυλάνε έξω στην είσοδο και να κρατήσουν τους ξένους από την είσοδο της «κούφιας Γης".  Οι Θρύλοι από αυτούς τους ανθρώπους ισχυρίζονται ότι όσοι εισήλθαν στο μυστηριώδες σπήλαιο, σε περιήγηση που κράτησε τρεις ημέρες, συνάντησαν γιγαντιαίες σκάλες. Μετά την τρίτη ημέρα, που άφησαν πίσω τους δαυλούς τους, συνέχισαν  το ταξίδι τους μέρη που φωτίζονταν από φώτα που υπήρχαν ήδη στις σπηλιές. Giant φανάρια, στο μέγεθος ενός καρπουζιού που έλαμπαν φωτεινά σαν τον ήλιο.

Μετά από 4-5 ημέρες ταξιδιού, μέσα στη σπηλιά, είχαν απώλεια βάρος και η σωματική τους μάζα, ους επέτρεπε να κινούνται πολύ πιο γρήγορα. Οι θρύλοι των ανθρώπων Macuxi δηλώνουν ότι στις 5 ημέρες στα σπήλαια, πέρασαν από τεράστιες κοιλότητες των οποίων τα ανώτατα όρια δεν μπορούσαν να αντικρύσουν, και σε έναν από τους θαλάμους του σπηλαίου, υπήρχαν τέσσερα αντικείμενα "σαν τον ήλιο"  που ήταν αδύνατο να κοιτάζουν, κάτι που έμεινε ακατανόητο στους ανθρώπους Macuxi.

Υπάρχει ένα εσωτερικός κόσμος στον "κόσμο" μας;


Μέσα από τη Γη, υπάρχουν μέρη όπου τα δέντρα με τα τρόφιμα είναι σε θέση να εξελίσσονται. Λένε ότι τα φρούτα όπως cajúes, βελανιδιές, μάνγκο, μπανάνες και μερικές μικρότερες μονάδες, τις συνάντησαν μετά από 6-7 μέρες στο ταξίδι τους, αντικρίζοντας μεγαλύτερες περιοχές με βλάστηση. Αλλά δεν είναι όλοι οι τομείς πράσινοι και ανεπτυγμένοι. Κάποια μέρη είναι εξαιρετικά επικίνδυνα και θα πρέπει να αποφεύγονται, όπως και εκείνα με  πέτρα που έβραζαν και κολπίσκους των "azoge."

Οι προφορικές παραδόσεις των Macuxi συνεχίζουν να διηγούνται ότι μετά το πέρασμα αυτών των γιγάντιων θαλάμων, έχοντας περάσει το μισό της διαδρομής, πρέπει κανείς να προχωρεί προσεκτικά, δεδομένου ότι υπάρχει ένας μυστηριώδης «αέρας» μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να "πετάξουν ή να επιπλέουν" γύρω. Συνεχίζοντας το ταξίδι τους, έφτασαν σε ένα μέρος στο εσωτερικό της Γης όπου ζουν οι γίγαντες . Εκεί, οι Macuxi εξερευνητές έφαγαν το φαγητό των γιγάντων, όπως τα μήλα που έχουν το μέγεθος των ανθρώπινων κεφαλών, τα σταφύλια στο μέγεθος  ανθρώπινης γροθιάς, αλλά και νόστιμα και γιγαντιαία ψάρια που αλιεύονται από τους γίγαντες και δόθηκαν στους Macuxi ως δώρα.

Αφού πήραν έως και τα τρόφιμα που τους πρόσφεραν οι γίγαντες, οι Macuxi εξερευνητές επέστρεψαν "σπίτι" στον εξωτερικό κόσμο, έχοντας την βοήθεια από τους γίγαντες του εσωτερικού κόσμου.

Οι Macuxi λέγεται ότι είναι οι «θεματοφύλακες» του εσωτερικού κόσμου και οι προστάτες της εισόδου στο εσωτερικό της Γης, και οι θρύλοι κάνουν λόγο για μια χώρα, στο εσωτερικό της γης, η οποία είναι γεμάτη με απίστευτες δυνάμεις και τα πλούτη.

Είναι δυνατόν να υπάρχει η είσοδος στο εσωτερικό της Γης ακριβώς όπως λένε οι Macuxi θρύλοι;
Αυτός ο μύθος, βέβαια, που θεωρείται από πολλούς ως μόνο μύθος, είναι μια ακόμη ιστορία των αρχαίων. Αλλά για να το Macuxi, ο «θρύλος» τους είναι τόσο πραγματικός όσο κι αυτός των Βρετανών εξερευνητών που πήγαν στον Αμαζόνιο σε αναζήτηση χρυσού και διαμαντιών, κάνουν εγχειρήματα στις σπηλιές, και  δεν επιστρέψαν ξανά. γιαυτό οι Macuxi λένε ότι οι γίγαντες τους τιμώρησαν για τη μη εκπλήρωση των καθηκόντων τους και οι «μύθοι» των γιγάντων άρχισε να ξεθωριάζει με τα χρόνια.

Τι πιστεύεις; Είναι πιθανό ότι αυτό είναι απλώς άλλος ένας μύθος; Ή είναι κάτι περισσότερο για τα μυστηριώδη άτομα Macuxi και τους θρύλους τους εκεί; Η Κοίλη Γη λέγεται ότι υπάρχει σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς και κουλτούρες σε όλο τον κόσμο. Η ύπαρξη των γιγαντιαίων όντων που κατοικούν στον πλανήτη μας είναι ένα άλλο γεγονός παρούσα σε δεκάδες αρχαίους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο, ακόμη και παρούσα σε θρησκευτικά κείμενα όπως η Βίβλος.

Είναι πιθανό ότι οι θρύλοι Macuxi να είναι πραγματικοί; Και ότι κάπου στον Αμαζόνιο, μια είσοδος προς το εσωτερικό της Γης υπήρχε στο παρελθόν;


[via ancient-code.com]

O Ιβάν Petricevic είναι ανεξάρτητος συγγραφέας, εκδότης της ancient-code.com, γράφει επίσης για το EWAO, ανταλλάσοντας γνώμες για την Αρχαία προέλευση. Ιστορία, Αρχαιολογία, Διάστημα και τα μυστήρια στον κόσμο είναι μερικά από τα θέματα που γράφει.


kavalarissa

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα