Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Μήπως είσαι αλλεργικός στον… οργασμό;

Έχεις ακούσει αλλεργίες στη σκόνη, σε φαγητά, σε φάρμακα, αλλά αλλεργία στον οργασμό (!) πρώτη φορά ακούς… Ότι πιο αλλόκοτο, παράξενο, «κουφό», είναι το να είσαι αλλεργικός στον οργασμό! Πόσο άτυχος μπορεί να είσαι, όταν μετά τα αχ και βαχ, σε πιάνει συνάχι, πυρετός, η νιώθεις τα οστά σου να πονάνε (και δεν είναι και από τα ακροβατικά που της έκανες βρε αδερφέ);
Έλα πες την αλήθεια… Δεν είχες ξανακούσει για το σύνδρομο Μεταοργασμικής-Νόσου έτσι; Κι όμως υπάρχει και τα συμπτώματα του μοιάζουν με αυτά της γρίπης. Εκτός από ερεθισμένος, είσαι και κρυωμένος, λοιπόν, Greek Lover. Τα zewasoft πρόκειται να γίνουν κολλητός σου, όπως καταλαβαίνεις, για κάθε χρήση…
Αμέσως μετά την εκσπερμάτωση, οι άνδρες που πάσχουν από το σύνδρομο εκδηλώνουν πυρετό, καταρροή, ακραία κόπωση, ακαμψία στις αρθρώσεις καθώς και κάψιμο στα μάτια. Αυτό δεν είναι οργασμός βρε πουλάκι μου, αυτό είναι ολόκληρη η πτέρυγα παθολογικής του ΚΑΤ!

orgasm-ipop.gr
Τα συμπτώματα εμφανίζονται περίπου 20 λεπτά μετά τον οργασμό και μπορεί να διαρκέσουν έως και δύο εβδομάδες. Οπότε είναι πολύ πιθανόν, μετά το κρεβάτι της ευτυχίας με την παρτενέρ σου, να βρεθείς στο κρεβάτι του πόνου του ΚΑΤ, γι’ αυτό καλού κακού εκτός από προφυλάξεις πάρε και κανένα υπογλώσσιο μαζί σου θα σου χρειαστεί (και προσοχή στο χρώμα, μην είναι μπλε, γιατί την έκατσες!)
 Αν και εσύ εμφανίζεις τέτοια συμπτώματα μετά την κορύφωσή σου, μάθε πως ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης στην Ολλανδία που μελέτησαν την παράδοξη διαταραχή, υποστηρίζουν ότι δεν είναι ψυχοσωματική, αλλά οφείλεται σε αλλεργία αυτών των ανδρών στο ίδιο τους το σπέρμα! Ναι καλά διάβασες, δε φταίει κανείς άλλος το σπέρμα σου φταίει(!) γι’ αυτό σταμάτα να ρίχνεις ευθύνες στο amore σου.
Η συγκεκριμένη αλλεργία είναι πραγματικό μαρτύριο, αφού σε κάνει να βλέπεις με άλλο μάτι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις, τον οργασμό. Γι’ αυτό αν δεν την έχεις, απόλαυσε όσο καλύτερα μπορείς την κορύφωσή με την παρτενέρ σου.
Από την άλλη αν είσαι αλλεργικός στον οργασμό, αφού δεν… που δεν… καλύτερα πήγαινε για ψάρεμα!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα