Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ: ΤΟ ΝΤΑΒΟΣ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΚΑΙ Η ΠΛΟΚΗ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη 

Οι παγκοσμιοποιητές χρειάζονται τον Τραμπ για να δημιουργήσουν τη στρατιωτική κρίση στην οποία μπορούν να παρέμβουν στρατοί του ΟΗΕ. Ο Τραμπ είναι απόλυτα συνεργάτης του Τσανμπάντ. Είναι επίσης παγκοσμιοποιητές. Αυτό είναι ένα βίντεο εγκατάστασης. Διαχείριση μιας μηχανικής σύγκρουσης. Ο Τραμπ δεν είναι εκεί που πρέπει να «ΦΥΛΑΞΕΙ» κανέναν. Είναι ουσιαστικό μέρος του θεάτρου. Πρέπει να απαλλαγούμε από όλους αυτούς τους ανθρώπους.

THE GREAT RESET: Davos & the Plot to Cancel Trump


Η Παγκόσμια Ελίτ συζητά το σχέδιο του Νταβός για να εκμεταλλευτεί τον κορωναϊό και να αναπτύξει την NΤΠ

Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ξυπνούν στη συνειδητοποίηση ότι ποτέ δεν θα επιστρέψουμε σε αυτό που θεωρούσαμε κανονικότητα.

Τώρα που οι επιχειρήσεις έχουν κλείσει και συνεχίσουν να ζουν για σχεδόν έξι μήνες, οι μεγάλοι διεθνείς οργανισμοί τραπεζικής και βοήθειας αποκαλύπτουν το χέρι τους και μας λένε ανοιχτά πώς θα μοιάζει η έκδοση του νέου κανονικού.

Παρόλο που δεν βλέπετε μεγάλη κάλυψη στις επικρατούσες ειδήσεις, το ετήσιο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στο Νταβός της Ελβετίας φέρνει κοντά τους πλουσιότερους και πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο για να συζητήσουν πώς να επηρεάσουν τα παγκόσμια γεγονότα υπέρ της ατζέντας των ελιτιστικών.

«Λοιπόν είναι όλοι εκεί. Όλοι οι μετακινούμενοι και οι δονητές του κόσμου βρίσκονται στο Νταβός είναι μια ή την άλλη στιγμή. Ακόμα και ο πρίγκιπας Τσαρλς, ο αφόρητος πρίγκιπας της Ουαλίας, μπήκε στην πράξη στο Νταβός τον Ιανουάριο. » ~ Μάικλ Ματ, το υπόλοιπο

Σύμφωνα με το Business Insider, το Νταβός είναι…

«… Το συνέδριο μόνο για πρόσκληση που φέρνει δισεκατομμυριούχους μαζί με επιχειρηματικούς και πολιτικούς ηγέτες σε ένα ελβετικό θέρετρο.

«Κάθε χρόνο, ηγέτες επιχειρήσεων και αρχηγοί κρατών δίνουν διαλέξεις και μιλούν σε πάνελ για θέματα που κυμαίνονται από την ισότητα των φύλων και το επιχειρηματικό κεφάλαιο έως την ψυχική υγεία και την αλλαγή του κλίματος.

«Η πραγματική μαγεία συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες, ωστόσο: Οι πλούσιοι και ισχυροί χρησιμοποιούν την εκδήλωση ως ευκαιρία να δικτυωθούν και να αποκρύψουν τις διαφορές τους από το κοινό.» [Πηγή]

https://www.businessinsider.com/what-is-davos-world-economic-forum-conference-2020-1?op=1

Η παγκόσμια πανδημία Covid-19 του 2020 αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να αναγκάσει πολλές από τις πολιτικές που συζητούνται σε αυτό το φόρουμ στο κοινό του κόσμου.

Η πλειονότητα των εθνών στον πλανήτη βρίσκεται υπό την επήρεια των οργανώσεων και των συμφερόντων που υπάρχουν στο Νταβός και η ατζέντα του Νταβός για την πραγματοποίηση μιας παγκόσμιας «Μεγάλης Επαναφοράς» δεν είναι καθόλου μυστική.

ομιλιών από αυτούς τους σημαντικούς παίκτες, προσφέροντας πολλά άμεσα αποσπάσματα για το πώς αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η κρίση Covid-19 μπορεί να ωφελήσει καλύτερα τη διεθνή ατζέντα τους.

Φυσικά, η ατζέντα του Νταβός περιλαμβάνει συνεργασίες με τους πιο σημαντικούς υπερεθνικούς οργανισμούς στον κόσμο, όπως το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και το Πρόγραμμα Κλιματικής Πραγματικότητας του Αλ Γκορ.

Η ατζέντα περιλαμβάνει αυστηρούς οικονομικούς και ταξιδιωτικούς ελέγχους, έλεγχο της γης, νομίσματα χωρίς μετρητά, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και πολλά άλλα.

Ακούστε το μόνοι σας από το στόμα του αλόγου:

«Το κλείδωμα Lockdown-COVID-19 μπορεί να ελαττώνεται σταδιακά, αλλά το άγχος για τις κοινωνικές και οικονομικές προοπτικές του κόσμου αυξάνεται μόνο. Υπάρχει καλός λόγος ανησυχίας: έχει ήδη ξεκινήσει μια έντονη οικονομική ύφεση και θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τη χειρότερη κατάθλιψη από τη δεκαετία του 1930. Όμως, ενώ αυτό το αποτέλεσμα είναι πιθανό, δεν είναι αναπόφευκτο.

«Για να επιτευχθεί ένα καλύτερο αποτέλεσμα, ο κόσμος πρέπει να δράσει από κοινού και γρήγορα για να ανανεώσει όλες τις πτυχές των κοινωνιών και των οικονομιών μας, από την εκπαίδευση έως τις κοινωνικές συμβάσεις και τις συνθήκες εργασίας. Κάθε χώρα, από τις Ηνωμένες Πολιτείες έως την Κίνα, πρέπει να συμμετέχει και κάθε βιομηχανία, από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο στην τεχνολογία, πρέπει να μετασχηματιστεί. » ~ Klaus Schwab, Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Ο πρίγκιπας Κάρολος παρακολούθησε στις αρχές του 2020:

«Αν δεν λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα, και οικοδομήσουμε ξανά με έναν πιο πράσινο, πιο βιώσιμο, πιο περιεκτικό τρόπο, τότε θα καταλήξουμε να έχουμε ολοένα και περισσότερες πανδημίες και ολοένα και περισσότερες καταστροφές από ποτέ, επιταχύνοντας την υπερθέρμανση του πλανήτη και την κλιματική αλλαγή.

«Λοιπόν, αυτή είναι η μία στιγμή, όπως όλοι έχουμε πει, πρέπει να σημειώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πρόοδο». ~ Πρίγκιπας Κάρολος, πρίγκιπας της Ουαλίας

Εδώ είναι η Γερμανίδα Καγκελάριος Μέρκελ:

«Αυτός ο μετασχηματισμός ουσιαστικά σημαίνει ότι ολόκληρος ο τρόπος με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε, ζούμε, που έχουμε συνηθίσει στη βιομηχανική εποχή, θα πρέπει να αλλάξει, θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας τα επόμενα τριάντα χρόνια για να πάμε » ~ Η Άνγκελα Μέρκελ, καγκελάριος της Γερμανίας, μιλώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 2020

Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας εάν αυτό είναι ένα μέλλον που θέλετε να δείτε εκδηλωμένο ή όχι, αλλά αντί της κάλυψης του πώς αυτοί οι μεγάλοι θεσμοί χειρίζονται συνεχώς ανθρώπινα και οικονομικά γεγονότα, εδώ είναι.

Παρεμπιπτόντως, δεν θα εκπλαγούμε αν αυτό το βίντεο καταργηθεί από το YouTube, οπότε στείλτε μας μια σημείωση εάν παρατηρήσετε ότι έχει φύγει.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα